Bucuresti | 102,8FM JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Fanii lui Adele sunt furioși! La ce prețuri exorbitante au ajuns biletele pentru spectacolele ei din Las Vegas

adele
Adele a revenit în forță în muzică. / Foto: Profimedia

Adele este artista căreia întreaga lume i-a dus dorul. Dovezi în acest sens sunt faptul că noul său album, "30", a devenit rapid cel mai ascultat și cumpărat al anului, dar și că biletele pentru concertele sale din Las Vegas s-au vândut în numai câteva minute.

Adele este din nou pe val, după o pauză de câțiva ani în care nu a mai scos nicio piesă. Artista britanică a pus mâna și pe un contract pentru un șir de spectacole în Las Vegas, tipul de show-uri pe care și alte mari artiste ca Lady Gaga sau Celine Dion le-au mai făcut. Din momentul în care biletele au fost puse în vânzare și până la epuizarea lor au trecut doar câteva minute, iar pe diversele site-uri unde se practică revânzarea lor, au ajuns la prețuri imposibile.

Citește și: Top 9 melodii de la Adele pe care să le asculți când ești trist

85 de dolari (fără taxe) costa cel mai ieftin tichet și 685 cel mai scump, ambele dându-le fanilor șansa de a o vedea pe Adele live. Cine nu a fost pe fază, a trebuit să-și regândească planurile și să spere la o altă ocazie de a o asculta sau să scoată bani serioși din buzunare. Pe site-urile unde se revând, biletele au ajuns să coste de la 1000 de dolari până la zeci de mii de dolari, scriu cei de la Daily Mail și Daily Hive.

Fanii și-au exprimat revolta pe rețelele sociale, spunând că prețurile nu numai că sunt exorbitante, dar faptul că unele persoane au cumpărat bilete doar pentru a le revinde pentru profit reprezintă un act care demonstrează că nu sunt fani adevărați.

Fanii nevaccinați nu pot intra la concertele lui Adele

Pentru participarea la spectacolele care vor avea loc din februarie în aprilie, în fiecare weekend, în Las Vegas, organizatorii au decis ca persoanele nevaccinate să nu poată asista.

Citește și: Adele a avut o criză de nervi în timpul unui spectacol. Artista a fost nevoită să reînceapă concertul

Organizatorul evenimentului a cerut tuturor participanților să fie vaccinați anti-Covid cu ambele doze cu cel puțin 14 zile înainte de concerte. De asemenea, fanii vor trebui să prezinte un test Covid negativ, efectuat cu 48 de ore înainte de eveniment. Prin urmare, pentru a putea participa la concertele lui Adele de la Caesars Palace Colosseum din Las Vegas spectatorii trebuie să fie vaccinați dar să prezinte și dovada că nu s-au reinfectat. 

Galerie foto

Foto: Profimedia, Instagram

Top citite
01 Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”
02 Adele
Adele, adevărul despre imaginea controversată devenită virală. Cum a răspuns după ce a fost acuzată că și-a mărit buzele
03 Adele Along With Boyfriend Rich Paul And Actress Nia Long Are Seen At Game 3 Of The NBA Playoffs Between The Los Angeles Lakers And The Golden State Warriors At Crypto.com Arena In Los Angeles, Ca
Adele va susţine patru concerte în Munchen: „N-am mai cântat în Europa din 2016!”
04 Adele
Adele, mărturisiri despre cât de mult a schimbat-o maternitarea: „Realizezi cât de greu este să fii adult, le respect pe mame”
05 Adele și Rich Paul
Cum a confirmat Adele că s-a căsătorit cu Rich Paul. Cariere și averi care formează un imperiu fabulos
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
2023 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 1
„Nu-ți dai seama care e cel real!”. Fanii au rămas uimiți după ce Travis Barker s-a pozat cu statuia lui de ceară de la Madame Tussauds

„Care e Travis Barker cel adevărat?”. Rockerul de la Blink-182 a fost prezent la dezvelirea propriei statui de ceară de la Madame Tussauds din Las Vegas și a distribuit câteva imagini pe contul său de Instagram, duminică. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis la unison că este cea mai reușită figurină de acest gen: „Nu-ți dai seama care e cel real!”.

Adele
Adele a renunțat la alcool de trei luni. "Am fost aproape alcoolică pentru mult timp când aveam 20 și ceva de ani"

Adele a dezvăluit că nu mai bea alcool de trei luni și jumătate. Nu se ferește să spună că îi e dor de câte o băutură și că renunțarea totală i se pare "plictisitoare".

Adele și Rich Paul
Logodnicul lui Adele a avut o copilărie plină de traume. Motivul pentru care Rich Paul și artista se înțeleg așa de bine

Rich Paul, fondator și CEO al Klutch Sports Group, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni agenți sportivi din lume. Pe lângă cariera sa în industria sportului american, Paul se poate mândri și cu viața sentimentală, fiind logodit cu celebra cântăreață britanică, Adele. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu