Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA CABRON - IN BATAIA VANTULUI (NEW PW)

Știri

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia

Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”

Ed Sheeran și-a dorit ca tatăl tău să aibă parte e o experiență de neuitat și, pentru că știa că John este un mare iubitor de artă, artistul în vârstă de 33 de ani a închiriat muzeul Luvru pentru un tur privat. 

Cat Janice a murit

Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel

Cat Janice, cântăreața din Statele Unite ale Americii care a devenit cunoscută după un videoclip postat pe TikTok, a murit la 31 de ani, după o luptă cu o formă de cancer.

tudor ionescu si anamaria ionescu (2)

Tudor Ionescu de la Fly Project a recunoscut că și-a înșelat soția: "M-am pierdut puțin pe la altă stradă"

Tudor Ionescu de la Fly Project se bucură de succes în România și în străinătate, dar și de o viață personală împlinită. De aproape 20 de ani se iubește cu Anamaria, cu care s-a și căsătorit în 2015 și alături de care are o fetiță pe nume Ilinca. Viața de cuplu nu a fost totdeauna roz, iar artistul a recunoscut că și-a și înșelat soția. 

theo rose

Theo Rose, două luni de încercări cu fiul ei. Micuțul Sasha, probleme de sănătate pe bandă rulantă: "Ți se rupe inima"

Theo Rose a trecut prin două luni grele. Pe lângă faptul că are un program foarte încărcat, viața de mămică i-a oferit o serie de provocări cu care nu ar fi vrut să se confrunte.

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Hailey Bieber, extrem de supărată după ce tatăl ei le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei

Hailey Bieber s-a supărat foarte tare pe tatăl ei, după ce acesta le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea și pentru soțul ei, Justin Biber.

Rihanna

Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat

Rihanna a fost pozată imediat după ce a ajuns în orașul Jamnagar, unde este invitată de onoare la petrecerea de dinaintea nunții fiului celui mai bogat bărbat din India. Deși nunta este programată în iulie, evenimentul a început deja să fie celebrat.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!