Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SHAWN MENDES - WHEN YOURE GONE

VIDEO / George Vintila si Alex Dima au sarit in ajutorul oamenilor blocati la Sindrilita cu mancare si apa

video-george-vintila-si-alex-dima-au-sarit-in-ajutorul-oamenilor-blocati-la-sindrilita-cu-mancare-si-apa

DJ-ul ProFM, George Vintila a vazut si a trait ieri ambele fatete ale primei zapezi in Bucuresti. Dupa ce a participat, alaturi de colegii din ProFM si de ascultatorii provocati la Marea Bulgareala in Parcul Tineretului, el a luat legatura cu echipele de la Stirile ProTv care transmiteau din diverse zone ale tarii, pentru a se interesa unde putea ajunge repede cu ajutoare pentru cei blocati in zapada.

"Din cite am vazut si ieri la stiri, una dintre cele mai dramatice zone era cea dintre Afumati si Sindrilita. Am luat legatura cu reporterul ProTv Alex Dima care se afla acolo si impreuna cu Stirile ProTv si ProFM am cumparat sandvisuri, ciocolata, fructe, apa plata si bautura energizanta si am incarcat tot", poveste George a carui masina a fost prima care a facut legatura intre utilajele militare de deszapezire si oamenii ramasi blocati in autovehiculele lor.

"Dupa Sindrilita, inspre Buzau era coloana de 30 de kilometri, cu tiruri, autobuze, masini, microbuze. Totul era blocat in acea zona si vreau sa va spun ca locuitorii de acolo merita respectul tuturor romanilor pentru reactiile prompte si pentru cum le-au sarit in ajutor semenilor lor. Mai aveau putin si taiau si porcul din ograda pentru a-i hrani pe cei care stateau de atitea ore in frig si din putinul lor au dat si in jur", povesteste DJ-ul ProFM experienta traita azi noapte alaturi de echipa Stirilor ProTv.





 

Top citite
01 nicoleta nucă
Cu căciulă de blană și costum de baie, Nicoleta Nucă a ieșit în zăpadă, "echipată" cu o lopată. "Cred că am luat-o razna"
02 Giulia
Giulia, apariție senzuală în zăpadă. Cântăreaţa a înfruntat temperaturile scăzute într-un costum de baie sexy
03 delia-imachaij-profi-instagram
Delia, reacție dură după ce fanii au criticat-o pentru că a cerut bani de la Guvern: ”Nu o să rămân indiferentă!”
04 bear-pui-zapada-urcus
Viralul în care un pui de urs se chinuie prin zăpadă să ajungă la mama a fost criticat dur
05 sore-zambet-blana2
Pe asta n-o știai! Sore a dezvăluit ce obiect cumpărat i-a schimbat total viața | VIDEO
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
meme-vin-berzele-pinguini-header
Meme-ul zilei! Cea mai tare fotografie despre venirea primăverii în România

Noi românii suntem frumoşi şi inteligenţi. Asta o ştie toată lumea, dar mai avem şi un foarte dezvoltat simţ al umorului.

george2
GEØRGE - Noi | ProFM LIVE Session

GEØRGE a cantat LIVE la ProFM noua piesa "Noi". Cei mai tari artiști vin să cânte LIVE la radio HIT-urile tale preferate!

george
GEØRGE - I Got You (Cover Bebe Rexha) | PROFM LIVE SESSION

GEØRGE a cantat LIVE la ProFM un cover al hitului "I Got You" semnat Bebe Rexha. Cei mai tari artiști vin să cânte LIVE la radio HIT-urile tale preferate!

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat
Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

Cum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față
Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

Fiul lui Nicolas Cage, acuzat că și-a lovit mama. Femeia a fost fotografiată având un ochi vânăt și mai multe răni pe față

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
DIGI SPORT FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”
DIGI FM Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii voștri?”