Bucuresti | 102,8FM DOMINO - AFARA PLOUA

Madonna, pusa la zid pentru aparitiile controversate. Vezi ce vedeta a desfiintat-o pe regina muzicii pop

madonna-pusa-la-zid-pentru-aparitiile-controversate-vezi-ce-vedeta-a-desfiintat-o-pe-regina-muzicii-pop

Cantareata britanica de 53 de ani a tinut primele pagini ale publicatiilor de scandal din cauza tinutelor si a gesturilor controversate pe care le-a facut la concertele pe care le-a sustinut in Europa. Dupa ce si-a dezgolit sanul la Istanbul, Madonna a ramas in chiloti la Milano, apoi s-a imbracat in costum de majoreta.


Intrebata ce parere are despre aparitiile cantaretei, Kylie Minogue a incercat sa fie diplomata, oferind niste raspunsuri evazive, dovada ca nu a vrut sa o jigneasca in nici un fel pe colega sa de breasla.


"A fost premeditare sau nu? Cine stie. Cred ca lumea a fost mai degraba nedumerita decat incantatata de ceea ce s-a intamplat", a declarat Kylie, facand referire la momentul petrecut la Istanbul. Nici despre tinuta de majoreta nu a avut prea multe cuvinte de lauda, limitandu-se la: "Nu, in nici un caz!".


Nu la fel de diplomata a fost Joan Rivers, celebra prezentatoarea tv, care a criticat-o pe Madonna fara nici o limta. "Opreste-te, ai 108 ani. Madonna precum o majoreta? La ce scoala merge? Fecioarele osteoporozei? Arata ca si cum a ratat clasa a zecea de 48 de ori", a fost reactia lui Joan.

Top citite
01 Madonna and Kylie Minogue Unite for Historic Performance at 'THE CELEBRATION TOUR' in LA!
Madonna va susţine un concert pe plaja Copacabana din Brazilia. „Revelionul a venit mai devreme”
02 Madonna
Madonna crede că a vorbit cu Dumnezeu când a fost în comă indusă, în urma unei infecții bacteriene: „Sunt aproape sigură!”
03 RAYE
Raye, reveleația anului în muzica britanică. Lista câștigătorilor la BRIT Awards 2024
04 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
05 minogue
„Lady in red”. Kylie Minogue, senzuală într-o rochie roșie, la gala Grammy unde a fost premiată pentru hitul „Padam Padam”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Madonna postpones tour
Madonna, dată în judecată de fani după ce a întârziat mai multe ore la propriile concerte

Madonna a fost dată în judecată chiar de fanii ei, după ce a urcat pe scenă cu câteva ore întârziere, la concertele pe care le-a avut programate la New York, la mijlocul lunii decembrie anul trecut. 

Madonna
Madonna, plină de senzualitate în noaptea de Revelion. Artista în vârstă de 65 de ani și-a etalat silueta într-un corset din piele

Madonna a demonstrat din nou că vârsta este doar un număr pentru ea. Celebra cântăreață, în vârstă de 65 de ani, a făcut furori în noaptea dintre ani, purtând o ținută plină se senzualitate. 

Madonna
Madonna, despre problemele de sănătate din vară. Cine a salvat-o după ce a leșinat în baie. A petrecut 48 de ore în comă indusă

În luna iunie a acestui an, Madonna a trecut printr-o mare cumpănă. Aceasta a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, fiind internată inclusiv la Terapie Intensivă din cauza unei infecții bacteriene. A fost la un pas să moară, așa cum a spus chiar și managerul ei. Acum, solista de 65 de ani a făcut propriile dezvăluiri, scrie People.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil