Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER EMAA - IN ALTE VIETI

Știri

cleopatra stratan (2)

Cleopatra Stratan nu mai are nimic în comun cu micuța care cânta "Ghiță". Superbă într-o rochie roșie decoltată și decupată pe picior

Dacă în viața de zi cu zi îi place să fie cât mai naturală, când filmează videoclipuri, Cleopatra Stratan parcă se transformă total. Se lasă pe mâna stiliștilor care o fac să arate ca o vedetă de la Hollywood.

Spice Girls

Spice Girls, super show la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham: "Momentul pe care-l aștepta toată planeta". David, fanul nr 1

Spice Girls s-au reunit pentru o reprezentaţie rară cu toate cele cinci membre, la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, unde au dansat pe melodia "Stop".

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

După ce au apărut zvonuri cu privire la faptul că în viața lui Alexandru Ciucu ar exista o altă femeie, în ciuda faptului că acesta se află în proces de divorț cu Alina Sorescu, creatorul de modă a oferit o reacție. Și artista a vorbit despre această situație.

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

În luna noiembrie a anului trecut, Lino Golden o cerea în căsătorie pe iubita lui, Delia. Cei doi au făcut astăzi marele pas și s-au cununat civil.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria și au împreună un fiu, pe Alexandru, în vârstă de opt ani. Deși sunt discreți cu privire la viața personală, Lavinia a oferit recent câteva detalii despre cum gestionează gelozia în relația lor.

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Înainte de primul weekend la Coachella, Bebe Rexha și-a făcut câteva poze în parcare, dimineața devreme, și în spatele scenei, invitându-și fanii să o vadă live la poate cel mai cunoscut festival muzical din lume. Înainte de cel de-al doilea weekend, artista s-a pregătit intens din punct de vedere fizic.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Alexandru Ciucu, creatorul de modă care se află în proces de divorț cu Alina Sorescu, a fost fotografiat în compania unei prezentatoare TV.

Ultimele știri

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

nuntă Celine Dion

Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"

eminem

Eminem, 16 ani de când s-a "cumințit". Nu a mai pus gura pe alcool sau substanțe interzise: "Suntem mândri de tine", i-au scris fanii

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!