Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE TYGA - LIFT ME UP

Elon Musk, fondator al companiilor Tesla şi SpaceX, s-a lansat în muzică! Piesa "RIP Harambe" a ajuns hit

Elon Musk alături de Snoop Dogg
Elon Musk, fondatorul Tesla și Space X alături de Snoop Dogg

Cântecul "RIP Harambe" are o durată de două minute și a fost încărcat sub titulatura Emo G Records. Acesta este un tribut adus gorilei Harambe, care fost ucisă la Grădina zoologică din Cincinnati, SUA, în 2016, după ce un copil în vârstă de 3 ani a intrat în ţarcul ei.

Nu este, însă, clar dacă vocea de pe piesă este a omului de afaceri sau dacă el a fost doar cel care a lansat-o. Musk a fost cel care a dat vestea publicării piesei pe  Twitter. Acesta a publicat mesajul "RIP Harambe" şi titlul casei de discuri fictive. "Aceasta ar putea fi capodopera mea”, a scris Elon Musk pe Twitter."Sunt dezamăgit ca nu a avut succes casa mea de discuri”, a adăugat acesta, citat de Rolling Stone. Piesa lansată de Elon Musk o poți asculta aici.

Elon Musk la petrecerea WME Talent

Elon Musk, fondatorul companiei Tesla, la petrecerea WME Talent, 2 martie 2018. Foto Hepta.

În 2010, Elon Musk a apărut pe lista publicației Time a celor mai influenţi oameni din lume

Elon Musk este fondatorul companiei producătoare de maşini electrice Tesla şi numele din spatele companiei SpaceX, jucător important în transportul spaţial privat. S-a născut în Pretoria, Africa de Sud, în 1971, şi s-a mutat în Canada la vârsta de 17 ani, iar, în 1992, s-a transferat la Universitatea din Pensylvania, unde a obţinut diplome în economie şi fizică. În 2010, Elon Musk a apărut pe lista Time a celor mai influenţi oameni din lume. A servit ca model pentru celebrul personaj de film Tony Stark, din franciza de mare succes "Iron Man/ Omul de oţel".

Top citite
01 kanye west
Kanye West a rămas din nou fără cont de Twitter. Elon Musk l-a taxat pentru instigare la violență
02 2016 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 2 - Day 2
Grimes și-a surprins fanii cu un tatuaj unic: „Frumoase cicatrice extraterestre”
03 Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
Elon Musk și Grimes au schimbat numele copilului lor
04 Grimes si Elon Musk
Grimes a dezvăluit ce înseamnă numele ales pentru copilul ei și al lui Elon Musk
05 Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
Elon Musk și Grimes au devenit părinți. Primele imagini cu bebelușul
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
Iubita însărcinată a lui Elon Musk, în cele mai noi fotografii publicate pe Instagram

Iubita lui Elon Musk, Grimes, a publicat noi imagini cu ea însărcinată, pe Instagram: 'O zână dolofană', a scris artista.

Amber Heard si Elon Musk reunite for Breakfast la terasa
Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, declarații surprinzătoare despre Elon Musk

Amber Heard a vorbit pentru prima datră despre relația dintre ea și miliardarul Elon Musk. Cei doi au avut o relație după ce actrița a divorțat de Johnny Depp. S-a scris foarte mult despre povestea de dragoste dintre Amber și Elon, iar când s-au despărțit mulți au spus că momentul a fost unul cu scandal.

maye-musk-header-instagram
La 70 de ani, mama lui Elon Musk a fost model pentru noua colecţie Dolce & Gabbana | VIDEO

Mama lui Elon Musk are o viaţă activă la 70 de ani. Maye Musk a defilat în show-ul de prezentare a noii colecţii Dolce & Gabbana, care se desfăşurat la Como, în Italia, pe 6 iulie.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu