Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan NICOLE CHERRY - PAHARUL SUS (PROFM EDIT)

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, declarații surprinzătoare despre Elon Musk

Amber Heard si Elon Musk reunite for Breakfast la terasa

Amber a declarat pentru The Hollywood Reporter că s-au despărțit în termeni amiabili și că acum chiar au o relația aproapiată de prietenie. Ea infirmă că s-au separat cu scântei.

Amber Heard si Elon Musk reunite for Breakfast la restaurantul Sweet Butter Kitchen

Amber Heard si Elon Musk surprinși la restaurantul Sweet Butter Kitchen din Los Angeles pe 16 noiembrie 2017. Foto Hepta

"Elon și cu mine am avut o relație frumoasă și acum avem o prietenie frumoasă, bazată pe valorile noastre fundamentale: interesul intelectual, ideile și conversația, o iubire comună pentru știință. Am foarte mult respect pentru el."

Amber Heard joacă în filmul Aquaman, care va avea premiera în România pe 21 decembrie

Actrița care joacă în filmul Aquaman alături de Jason Momoa, Nicole Kidman, Dolph Lundgren și Willem Dafoe a mai adăugat că relațiile anterioare i-au modelat personalitatea și au făcut-o ceea ce este astăzi.

Amber Heard pe covorul rosu la premiera filmului Aquaman

Amber Heard pe covorul rosu la premiera filmului Aquaman - Cineworld Leicester Square din Londra pe 26 Noiembrie 2018. Foto Guliver / Getty Images

"Am avut norocul să am niște oameni uimitori care au intrat în viața mea. Chiar și cei care erau mai dificili sau mai puțin tradiționali au fost importanți și m-au transformat în femeia care sunt astăzi."

Amber Heard American Music Awards 2018

Amber Heard la gala American Music Awards desfășurată pe 9 octombrie 2018 în Los Angeles. Foto Guliver / Getty Images

Amber Heard a avut o relație cu fondatorul Tesla aproape un an. S-au despărțit în august 2017, dar s-au împăcat în 2018. Nu a durat prea mult, după numai două luni s-au despărțit din nou. Amber a fost căsătorită cu Johnny Depp în perioada 2015-2017. Înainte de Depp, Amber a avut o relație de patru ani cu artistul fotograf Tasya van Ree (2008-2012).

MAI CITEȘTE: Ea este noua iubită a lui Elon Musk! A dat nas în nas cu fosta iubită a miliardarului, la Met Gala

Top citite
01 kanye west
Kanye West a rămas din nou fără cont de Twitter. Elon Musk l-a taxat pentru instigare la violență
02 Johnny Depp
Johnny Depp, succes total după ce a câștigat procesul cu Amber Heard. Starul de la Hollywood va scoate un album cu Jeff Beck
03 2016 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 2 - Day 2
Grimes și-a surprins fanii cu un tatuaj unic: „Frumoase cicatrice extraterestre”
04 Johnny Depp. Foto: Getty Images
Noua femeie din viața lui Johnny Depp? „I-a strecurat numărul de telefon printre corzile chitarei actorului”
05 "Worlds, Galaxies, And Universes: Live Action At The Walt Disney Studios" Presentation At Disney's D23 EXPO 2015
Imagine rară cu fiul lui Johnny Depp. Jack, fotografiat alături de iubita sa, un model francez în vogă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
'Black Mass' Premiere - 72nd Venice Film Festival
Amber Heard, părăsită de avocați în procesul cu Johnny Depp. Motivul din spatele surprinzătoarei decizii

Amber Heard și-a pierdut o parte din avocați, după ce aceștia au decis să se retragă din procesul pe care actrița îl are cu fostul soț Johnny Depp.

Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
Elon Musk și Grimes au schimbat numele copilului lor

Pentru că "X Æ A-12" nu era destul de complicat? Elon Musk și Grimes au schimbat numele fiului lor din "X Æ A-12" în "X Æ A-Xii". Grimes a făcut dezvăluirea duminică pe Instagram.

Johnny Depp. Foto: Getty Images
Johnny Depp acuză anumite tabloide britanice că i-ar fi spart telefonul și că i-ar fi accesat date personale

Johnny Depp acuză anumite tabloide britanice că i-au spart telefonul. Actorul în vârstă de 56 de ani vrea să le intenteze proces celor de la News Group Newspapers, potrivit The Blast.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”