Bucuresti | 102,8FM INNA - CHEEKY (NEW PW)

Ea este noua iubită a lui Elon Musk! A dat nas în nas cu fosta iubită a miliardarului, la Met Gala

elon-musk-smile-splash

Elon Musk a luat pe toată lumea prin surprindere când a apărut la Met Gala, la braţul noii iubite. Este vorba de Claire Elise Boucher, muzician şi artist vizual. Anul acesta, dress code-ul Galei Met a fost inspirat de expoziția Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination de la Metropolitan Museum of Art. 

elon-musk-grimes-splash

foto Splash

Noua parteneră a lui Elon Musk a interpretat în mod diferit această temă. Elon a declarat în tipul galei că a ajutat-o pe Claire cu designul acestei ţinute futuriste. 

elon-musk-iubita-grimes-splash

foto Splash

La Met Gala, cei doi au păşit pe covorul roşu exact după apariţia Amber Heard, fosta iubită a miliardarului.

amber-heard-met-gala-splash

foto Splash

Astfel, noua iubită şi fosta au dat nas în nas. Nu a fost loc nici măcar de schimb de amabilităţi. Cele două s-au privit îndelung şi atât. Elon Musk a asistat nepăsător la moment.

amber-heard-met-gala2-splash

foto Splash

Claire Elise Boucher, cu numele de scenă, Grimes, este cântăreaţă, compozitor, producător şi artist vizual. A lansat patru albume de studio: Geidi Primes (2010), Halfaxa (2010), Visions (2015) şi Art Angels (2017). Grimes a compus şi muzică de film. De exemplu, "Medieval Warfare" a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "Suicide Squad".  În 2017, Grimes a primit premiul Juno la categoria "Video of the Year". În luna iunie, ea va lansa un nou single. 

elon-musk-grimes2-splash

foto Splash

MAI CITEŞTE: Cele mai tare meme-uri cu Selena Gomez după apariţia dezastruoasă de la Met Gala

Top citite
01 Taylor Swift
Taylor Swift a intrat în clubul miliardarilor. Averea solistei de 33 de ani a crescut fulminant în acest an
02 Dan Bălan
Dan Bălan, surprins alături de o tânără superbă, în București. Artistul s-a retras din viața publică, după ce a fost blocat în Kiev
03 Smaranda Știrbu/ Foto: Instagram
Smaranda Știrbu și Selly se pregătesc de pasul cel mare? Tânăra studentă la medicină, surprinsă într-un magazin de rochii de mireasă
04 Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool (1)
Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023. Artistul, criticat: ”A vrut s-o plimbe la Liverpool”
05 Selly și iubita lui
Iubita lui Selly se îmbracă din ce în ce mai provocator. Smaranda Știrbu a arătat uimitor într-o salopetă mulată
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
MET Gala 2023
Dua Lipa, prințesa contrastelor. După ce a îmbrăcat rochia de mireasă la Met Gala, a venit în colanți scurți și bustieră la after party

Dua Lipa a afișat luni noapte un look ce a contrastat puternic cu cel de pe covorul roșu de la Met Gala. La petrecerea de după, artista a captat atenția într-o ținută total opusă celei inițiale.

rita ora
Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, corset extravagant și pantofi cu toc înalt, înainte de Met Gala. Face show din orice apariție

Rita Ora a făcut furori în New York, cu doar o zi înainte de gala Met. Artista a readus în atenție fanilor o ținută inedită, personalizată, marca Chanel.

The Weeknd și iubita sa Simi Khadra/ Profimedia
Cine este iubita lui The Weeknd. Celebrul artist a fost surprins în ipostaze tandre cu frumoasa blondină

The Weeknd și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, după ce a avut o relație de mai mulți ani cu modelul Bella Hadid, și s-a întâlnit pentru câteva luni cu actrița și cântăreața Selena Gomez. Abel Tesfaye nu-și mai ascunde sentimentele și se afișează cu noua sa parteneră. 

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT FOTO Cum arată
FOTO Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”