Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA DUA LIPA - HOUDINI (PROFM EDIT)

Christina Aguilera, irezistibila intr-o rochie roz minuscula. Artista este mai slaba ca niciodata

christina-aguilera-irezistibila-intr-o-rochie-roz-minuscula-artista-este-mai-slaba-ca-niciodata
Christina Aguilera. Foto: Getty Images

Christina Aguilera a fost senazatia serii in cadrul unui eveniment de presa, sustinut in Beverly Hills, unde a aparut imbracata intr-o rochie mini, roz si o pereche de pantofi Christian Louboutin.

Castigatoarea a patru premii Grammy a slabit spectaculos in ultimele luni, datorita unei diete pe baza de 1.600 de calorii, combinata cu yoga si exercitii cu un antrenor personal. 

Sigur iti aduci aminte de Loredana Ciobotaru de la "Vocea Romaniei". Uite cum a fost surprinsa pe plaja

"A facut totul pe cont propriu", a declarat luna trecuta o sursa din anturajul artistei pentru revista  Us Weekly.  

"Foarte multi s-au luat de ea din cauza greutatii pe care o avea, ceea ce a deprimat-o si mai tare. A trecut printr-o perioada foarte grea din cauza criticilor", a adaugat aceeasi sursa.


Sursa foto: Splash News

Fara urma de indoiala, Aguilera se simte extrem de bine datorita reusitei sale. In plus, nici in plan muzical lucrurile nu stau foarte rau. Dupa colborarea cu Pittbul, cantareta se pregateste pentru un nou sezon "The Voice", avandu-i alaturi pe Adam Levine, Ceelo Green si Blake Shelton.

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”
02 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
03 Christina Aguilera performs like a true pop star at The Voltaire in Las Vegas
Tot mai transformată. Christina Aguilera, siluetă foarte subțire într-un body cu decolteu imposibil. „Regina s-a întors în Vegas!”
04 bebe
Bebe Rexha, fabuloasă într-un corset cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii au reacționat: „Arăți atât de bine!”
05 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, comparată cu Selena Gomez pe rețelele de socializare. Cum au reacționat fanii la cele mai recente fotografii

Antonia a uimit din nou cu o serie de fotografii publicate pe contul său de Instagram. Artista în vârstă de 34 de ani a realizat o ședință foto provocatoare, în ciuda faptului că a recunoscut că nu este mulțumită de silueta sa. 

Christina Aguilera
Christina Aguilera, tot mai încrezătoare în puterea ei de seducție. În body și cizme lungi, blonda se arată într-o super formă

Într-un body negru decorat cu multe accesorii strălucitoare, cizme negre până la coapse și mănuși lungi, Christina Aguilera pare a fi în cea mai bună formă a vieții sale. Așa s-a arătat în cea mai nouă postare făcută pe Instagram.

Oana Radu
Oana Radu recunoaște că s-a îngrășat câteva kilograme după divorț: „Nu poți să fii „on” pe dietă când treci prin momente dificile!”

Oana Radu nu s-a ferit niciodată să abordeze subiecte delicate, precum lupta cu kilogramele în plus. Artista a slăbit zeci de kilograme, în urmă cu câțiva ani și părea să se mențină într-o formă fizică de invidiat, însă acum, după divorț, ea recunoaște că nu mai este mulțumită de felul în care arată.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele:
O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

O fostă spioană rusă, despre strategiile neortodoxe adoptate pentru a-și manipula țintele: "Mi-am sacrificat corpul pentru misiuni"

FILM NOW Regizorul
Regizorul "Mad Max", despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți". Ea, "incredibil de disciplinată", el, rănit, dar strălucitor

Regizorul "Mad Max", despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți". Ea, "incredibil de disciplinată", el, rănit, dar strălucitor

DIGI WORLD Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci
Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
BBC: „Nu a fost un eșec. A fost trădare!” Un comandant ucrainean povestește cum rușii au invadat Harkovul trecând granița nestingheriți
DIGI SPORT Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce a fost sunată de Reghe în ziua în care și-a pus la punct detaliile pentru nuntă
Decizia luată de Anamaria Prodan, după ce a fost sunată de Reghe în ziua în care și-a pus la punct detaliile pentru nuntă
DIGI FM Visul românesc al familiei Darnal. Povestea soților nepalezi mutați în România
Visul românesc al familiei Darnal. Povestea soților nepalezi mutați în România