Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SMILEY - ACASA

Știri

delia

Delia, val de comentarii pe rețelele sociale, după ce a mers la cumpărături în Piața Obor: „Mama ar fi mândră că porți sacoșa aia”

Mereu în centrul atenției, Delia știe cum să-și surprindă prietenii virtuali, iar acum a reușit din nou să stârnească numeroase comentarii pe rețelele sociale.

antonia si alex velea

Antonia, mesaj emoționant pentru Alex Velea, la 11 ani de relație: „Suntem în universul nostru, sunt fericită să te am!”

Antonia și Alex Velea au aniversat 11 ani de relație, iar celebra cântăreață i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, imaginile care au făcut furori pe internet: „Perfecțiunea a fost făcută în România!” Actrița, fabuloasă într-un body

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea se mândrește cu o siluetă de invidiat, iar dovadă sunt cele mai recente imagini postate pe rețelele sociale, care au făcut furori printre fanii ei.

Katy Perry Celebrates Devotion Eau de Parfum by Dolce & Gabbana at Macy's, New York, USA - 10 Nov 2023

Katy Perry, imaginea seducției într-un corset transparent din dantelă: „E o nebunie cât de frumoasă ești!”

Katy Perry este imaginea seducției în cea mai recentă filmare pentru campania de promovare a noului parfum cu care și-a asociat numele.

Justin Timberlake Performance Inside Fountainbleau Grand Opening In Las Vegas

Cuvintele pe care Justin Timberlake le-a rostit înainte de a cânta „Cry Me A River”, în Vegas, la 2 luni de la dezvăluirile lui Britney

Două cuvinte a rostit Justin Timberlake pe scena din Vegas, înainte de a cânta „Cry Me A River”, piesa supranumită „imnul despărțirii”, la aproape două luni după ce fosta sa iubită Britney Spears și-a publicat volumul de memorii în care a făcut dezvăluiri inedite despre relația pe care a avut-o cu artistul american.

lidia buble

Lidia Buble, despre relația cu afaceristul Horațiu Nicolau: „Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie”

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul Horațiu Nicolau, care este cu 32 de ani mai în vârstă decât ea. Pe artistă nu o deranjează diferența dintre ei, ba din contro, susține că este pregătită de măritat. Recent, cântăreața a făcut noi dezvăluiri despre relația cu actualul său iubit. 

andreea bănică

Andreea Bănică, despre experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Auzeam cum ne înjură”

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România și, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața în vârstă de 45 de ani ascunde o mulțime de traume din copilărie, cauzate de tatăl să alcoolic. 

Ultimele știri

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!