Bucuresti | 102,8FM ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Știri

74th SANREMO Music Festival 2024 - 5 Day, Italy - 10 Feb 2024

Eurovision 2024. Angelina Mango, câștigătoarea de la Sanremo, va reprezenta Italia: „Eurovision? Da, îl vreau”

Angelina Mango, laureata de la Sanremo, festival care s-a încheiat sâmbătă seara, va reprezenta Italia la ediţia 2024 a concursului muzical Eurovision.

Kim and Kanye reunited at kids game

Ozzy Osbourne, furios după ce Kanye West a preluat un fragment dintr-o piesă a trupei Black Sabbath, deși nu i-a permis

Soţii Sharon şi Ozzy Osrbourne sunt furioşi din cauza faptului că rapperul american Kanye West a preluat pe noul său album un fragment dintr-un cântec al trupei Black Sabbath, în pofida faptului că Ozzy i-a refuzat în mod expres permisiunea de a face acest lucru.

Vizual comunicat_Digi Spania

DIGI lansează serviciul 5G în Spania 

Astăzi, 12 februarie 2024, filiala Grupului DIGI din Spania a făcut încă un pas important în procesul de transformare digitală și a inaugurat serviciul de comunicații mobile 5G, prin care reiterează angajamentul companiei de a oferi clienților săi soluții performante, acoperire și conectivitate la cele mai avansate standarde tehnologice și la cele mai accesibile prețuri. 

*EXCLUSIVE* Lady Gaga is seen leaving Super Bowl LVIII in Las Vegas

Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile

Lady Gaga s-a numărat printre celebritățile prezente în tribune la Super Bowl 2024, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american.

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Hailey și Justin Bieber, printre vedetele prezente la Super Bowl. Ce este stilul „mob wife”, pe care l-a adoptat soția artistului

Hailey și Justin Bieber s-au numărat printre vedetele care au participat la Super Bowl, iar soția celebrului artist a fost în centrul atenției, căci a adoptat trendul „mob wife”, care a început să fie tot mai apreciat peste hotare.

Usher la Super Bowl 2024/ Profimedia

Usher i-a adus un omagiu lui Michael Jackson în timpul spectacolului de la Super Bowl 2024. Artistul a strălucit, la propriu, pe scenă

Usher a oferit duminică un spectacol plin de energie în pauza Super Bowl, care a inclus apariții surpriză ale unora dintre cei mai faimoși colaboratori ai săi, printre care Alicia Keys, Jermaine Dupri, HER, Will.i.am, Lil Jon și Ludacris, în timp ce starul R&B a cântat hiturile sale. Dar fanii nu au putut trece cu vederea peste omagiul subtil pe care artistul i l-a adus lui Michael Jackson. 

andra

Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”

Andra a fost mereu în centrul atenției, iar despre silueta ei s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Acum, însă, după nenumărate încercări de a slăbi, artista recunoaște că a renunțat la diete și se simte foarte bine în pielea ei.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!