Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM MISHA MILLER - BRATELE TALE

Știri

andra

Andra, aproape să-și piardă un dinte din cauza lui Gigi Becali: "Le întrebam pe fete: mai am dintele?"

Andra, una dintre cele mai apreciate soliste de la noi, are o carieră lungă și, inevitabil, a trecut și prin momente care au pus-o în situații inconfortabile. Cu ani în urmă, a avut două astfel de incidente cu persoane publice, în care era să rămână fără dinții din față.

mihai traistariu

Mihai Trăistariu, adevărul despre banii pe care-i câștigă din afaceri: „Mă bucur că m-am reorientat”

Mihai Trăistariu, artistul în vârstă de 43 de ani, are mai multe surse de venit, iar acum a vorbit despre cum reușește să facă bani din închirierea apartamentelor pe care le deține la Constanța, dar și din academia de muzică.

Lora

Lora, într-o rochie care i-a amețit pe fani. Artista a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „A scăpat un nasture”

Lora se mândrește cu o silueta de invidiat. La 40 de ani, artista se numără printre cele mai atrăgătoare artiste din showbiz-ul românesc, postând fără rețineri fotografii pline de senzualitate. 

Theodor Andrei

România, cea mai slabă participare la Eurovision din istorie. Theodor Andrei nu a luat niciun punct în semifinală

Nu numai că România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023, dar Theodor Andrei nu a reușit să-i convingă deloc pe telespectatorii europeni să-l voteze în semifinală. România și San Marino au fost singurele țări care nu au luat nici măcar un punct. Ambele au concurat în semifinala cu numărul doi.

Enrique Iglesias Concert in Poland

Enrique Iglesias, obligat să renunțe la un concert în Mexic. Medicii, îngrijorați după ce l-au diagnosticat cu pneumonie

Enrique Iglesias a anunțat că medicii i-au interzis să participe la Festivalul Tecate Emblema, care are loc la Autodromul Hermanos Rodríguez din Mexico City, fiind îngrijorați de starea de sănătate a artistului. 

Loreen Eurovision 2023

Suedia a câștigat Eurovision 2023! Loreen e prima femeie care și-a adjudecat trofeul de două ori

Suedia a câştigat Eurovision 2023! Loreen și-a adjudecat al doilea trofeu Eurovision din carieră, fiind al doilea artist care are două astfel de distincții în palmares. Eurovision 2023 s-a desfăşurat la Liverpool. Este prima femeie care a câștigat de două ori Eurovisionul. La masculin, această performanță e deținută de irlandezul Johnny Logan (în anii '80).

bieber (16)

Îndrăgostiți până peste cap. Hailey și Justin Bieber par mai relaxați după toată drama cu Selena Gomez

Justin și Hailey Bieber sunt nedespărțiți și reușesc să se bucure de fiecare ieșire împreună sau cu prietenii. O dovedesc cele mai recente imagini surprise cu cei doi pe străzile din New York City.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!