Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Știri

alexandra stan

Alexandra Stan ține o dietă drastică pentru a scăpa de kilogramele în plus: „Nu îndemn pe nimeni să facă asta”

Alexandra Stan este considerată una dintre cele mai sexy artiste din România, având o silueta de invidiat. Cu toate acestea, atunci când pleacă în vacanțe recunoaște că se lasă purtată de val și mănâncă foarte mult. 

dorian popa

Dorian Popa, despre relația dificilă cu tatăl lui: "Încerca să ne învrăjbească împotriva mamei. Cred că voia să-i facă ei rău"

De când avea în jur de 14 ani, Dorian Popa a crescut fără tată, pentru că bărbatul a decis să-și părăsească familia, iar mama artistului a devenit cea mai importantă persoană din viața lui, pe care o apăra încă de atunci până în pânzele albe.

Madonna

Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a Madonnei:„E în continuare slăbită și obosită!” Artista și-a petrecut ultimele zile la pat

Madonna se recuperează acasă după ce s-a confruntat cu o infecție bacteriană puternică, în urma căreia a ajuns la spital, însă artista este „slăbită și foarte obosită”, potrivit declarațiilor făcute de apropiați.

andreea balan si victor cornea

Andreea Bălan și iubitul, din ce în ce mai îndrăgostiți. S-au pozat în tribune la Wimbledon, unde Victor nu a apucat să joace deloc

Andreea Bălan și-a însoțit iubitul la turneul de tenis de la Wimbledon. Deși urma să facă pereche în competiția de dublu cu sârbul Dusan Lajovic, Victor Cornea nu a apucat să pășească oficial pe iarba londoneză, pentru că partenerul său a fost nevoit să renunțe. Din fericire, Andreea a fost lângă el și, deși nu a putut evolua la Wimbledon, a petrecut clipe de neuitat alături de iubita lui.

elena gheorghe (2)

Elena Gheorghe, în costum de baie verde neon pe ski-jet. Artista de 37 de ani, seducătoare și îndrăzneață pe litoral

Elena Gheorghe a încins atmosfera pe rețelele sociale, dar și pe litoral, după ce s-a pozat într-un costum de baie verde neon pe un ski-jet.

MusiCares Person Of The Year Honoring Dolly Parton - Inside

Țara în care Pink vrea să înceapă un nou capitol al vieții ei. În ultimii ani, tot mai multe vedete au ales să plece de la Hollywood

Celebra cântăreață Pink, pe numele ei real Alecia Beth Moore și soțul ei, Carey Hart, plănuiesc să se mute în Australia, potrivit unor surse.

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, secretul siluetei de invidiat. Ce dietă ține artista, la 34 de ani: „Mănânc și dulciuri sau junk food, dar mult mai rar”

Antonia reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 34 de ani. Mamă a trei copii, cântăreața își face timp atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională și are grijă să aibă un stil de viață cât mai sănătos. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Inna, în cel mai minuscul top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Vizual comunicat de presă_Noaptea Muzeelor

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Lidia Buble, despre viața sentimentală

Într-o ținută îndrăzneață și acoperită de nisip, Lidia Buble a pozat în cele mai senzuale ipostaze: „Ai curaj să postezi asta”

Vizual Digi Communications (3)

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

*EXCLUSIVE* Italian tenor Andrea Bocelli enjoys a little fun in the sun with a thrill seeking jet skiing ride during his sun soaked holidays with his wife Veronica Berti in Forte dei Marmi, Italy.

Andrea Bocelli, vacanță pe un iaht de lux în Italia. Artistul, însoțit de Veronica Berti și de mai mulți prieteni

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!