Bucuresti | 102,8FM MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Știri

Amna

Amna a trecut printr-un episod neplăcut, în plină stradă, de față cu fiul ei: "S-a apucat să mă jignească. M-a făcut în toate felurile"

Amna, una dintre artistele în vogă de la noi, este, pe lângă solistă, și mamă singură pentru fiul ei de 9 ani, David. Zilele trecute, cu ocazia serbării școlare de sfârșit de an a băiatului, aceasta a trecut printr-un incident care i-a lăsat un gust amar.

inna

Inna a urcat pe scenă într-o salopetă din plasă, total transparentă. Și Delia, și Antonia au mai îmbrăcat ținuta

Cu ocazia unui concert susținut în Chișinău, Inna a îmbrăcat o ținută cu totul aparte: o salopetă complet transparentă, din plasă. Cu lenjeria intimă neagră la vedere, solista cu succes internațional nu a avut nicio reținere în a se afișa așa.

antonia

Antonia și-a dat gata fanii cu un selfie în care s-a arătat fără pic de machiaj: "Ai și tu o poză în care să nu arăți bine?"

Nu de puține ori s-a spus despre Antonia că este cea mai frumoasă femeie din România. Pe lângă muzica pe care o face, nu este niciun secret că și-a atras o mare masă de fani și datorită felului în care arată. Mereu ca scoasă din cutie și protagonista multor campanii de imagine, în timpul liber, solista preferă să-și lase tenul "să respire" și nu poartă machiaj.

Anghel Damian, Theo Rose și Sasha/ Foto: Instagram

Theo Rose, imagini duioase cu fiul ei, din primele lui momente de viață. Reacția lui Anghel Damian când și-a văzut băiatul

Theo Rose și Anghel Damian au devenit, în mod oficial, părinți pentru prima dată în ziua de 14 iunie, atunci când artista l-a adus pe lume pe micuțul Sasha. De atunci, viața lor s-a schimbat radical, prioritatea fiind băiețelul lor.

madonna

Madonna, internată la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene. Turneul a fost amânat, anunță agentul său

Cântăreaţa americană Madonna, în vârstă de 64 de ani, se recuperează după o "infecţie bacteriană gravă", pentru care a trebuit să fie internată la terapie intensivă pe 24 iunie şi să-şi amâne noul turneu ce urma să înceapă la jumătatea lunii iulie în Canada, a anunţat miercuri agentul său, notează AFP.

andreea balan (1)

Andreea Bălan ia lecții de tenis de la iubitul ei, Victor Cornea. Joacă, sport și sărutări chiar pe teren

Andreea Bălan are o carieră de invidiat pentru care a muncit încă de la o vârstă fragedă, însă nu a fost atât de norocoasă și pe plan sentimental, având parte de relații eșuate care au lăsat-o cu un gust amar. Cu toate acestea, artistei nu-i este frică să se îndrăgostească și luptă pentru a avea o iubire ca-n filme. 

Lewis Capaldi

Lewis Capaldi și-a amânat turneul din cauza problemelor de sănătate: "Încă învăț să mă adaptez la impactul sindromului Tourette"

Cântăreţul scoţian Lewis Capaldi a anunţat că îşi suspendă turneul mondial din cauza problemelor de sănătate care i-au afectat concertul din cadrul Festivalului Glastonbury de săptămâna trecută, informează AFP.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!