Bucuresti | 102,8FM PEDRO CAPO - BUENA SUERTE

Știri

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori, într-o salopetă semitransparentă care a lăsat tot la vedere. Soția lui Kanye West a atras toate privirile în California

Bianca Censori a fost din nou în centrul atenției, după ce a apărut într-o salopetă semi-transparentă și extrem de mulată, în timp ce se plimba cu soțul ei, Kanye West în California. 

oana-radu-catalin-dobrescu

Replica fostului soț al Oanei Radu, după ce solista a spus că au avut o relație toxică: "Nu am dormit nopțile doar să știu că-i e bine"

Zilele trecute, Oana Radu a ieșit public să povestească despre relația ei cu fostul soț și ce s-a întâmplat după ce au divorțat. Solista în vârstă de 30 de ani a spus că în trei din cei patru ani de relație, a încercat să scape din "strânsoarea" acelei legături pe care acum o numește "toxică" și "abuzivă".

Hailey Bieber in new advertising photshoot for FILA's 'Settanta' tennis jacket

Hailey Bieber, într-un costum de baie foarte decupat. Imaginile cu care soția lui Justin Bieber a făcut furori pe internet

Hailey Bieber a făcut furori pe internet în weekend. Soția lui Justin Bieber a încărcat pe Instagram Stories o serie de imagini pline de senzualitate. 

andreea balan si victor cornea

Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”

După o căsnicie anterioară care s-a încheiat, Andreea Bălan nu mai credea că va găsi dragostea adevărată. Cu toate acestea, întâlnirea cu Victor a schimbat totul, iar artista trăiește acum o poveste de iubire cu adevărat specială. Cei doi au creat o legătură puternică și sinceră și se bucură acum de fiecare moment petrecut împreună.

copii Michael Jackson

"Pare că se simt inconfortabil în fața camerei". O expertă în limbaj corporal, despre apariția în public a celor 3 copii ai lui MJ

Prince, Paris și Blanket, cei trei copii ai lui Michael Jackson, au apărut prima dată toți trei în public, după mai bine de 10 ani. Tinerii cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani au pășit pe covorul roșu din Londra la premiera "MJ: The Musical". Surprinzător a fost că nu au părut foarte încântați să fie acolo.

theo rose si anghel damian (4)

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

Theo Rose și Anghel Damian au parcurs un drum lung împreună și continuă să se descopere unul pe celălalt în fiecare zi. Cu toate acestea, recunosc că și ei se confruntă uneori cu momente de tensiune. În acele momente, artista susține că pot exista confruntări verbale, în special pentru că Anghel Damian abordează conflictele cu o anumită grație.

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

În noiembrie 2023, Oana Radu confirma despărțirea de Cătălin Dobrescu, antrenorul de fitness care-i fusese soț în ultimii trei ani. De atunci nu a dat detalii despre motivele divorțului, dar acum, în două filmulețe postate pe contul ei de Instagram, cântăreața a făcut câteva mărturisiri surprinzătoare. 

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!