Bucuresti | 102,8FM THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Kim Kardashian și Kanye West nu ar mai locui împreună de un an. „Se îndreaptă spre divorț, dar cine știe dacă ea va și semna actele”

Kanye West și Kim Kardashian

Reality starul în vâstă de 39 de ani a ajuns luni în Cody, Wyoming, unde locuiește acum Kanye West, pentru a discuta cu rapperul în vârstă de 43 de ani, pentru prima oară după săptămâni de zile, după ce acesta ar fi refuzat să o vadă. În imaginile surprinse de paparazzi, Kim plânge în mașină în timp ce poartă o discuție tensionată cu Kanye. Vedeta s-a reîntors în Los Angeles în aceeași zi.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Kim Kardashian appears to be crying during what looks to be a heated argument with Kanye West **WEB EMBARGO UNTIL 7 PM PDT on July 28, 2020**

Kim Kardashian și Kanye West. Foto: Profimedia

„Ea nu mai primește ce are nevoie de la Kanye” a declarat o sursă pentru People. „S-a aflat în punctul în care a urcat în avion pentru a ajunge în Cody și a-i spune că mariajul lor s-a încheiat și pentru a-și lua la revedere”.

Potrivit sursei respective, Kanye ar vrea ca mariajul să funcționeze în continuare, dar nu face nimic pentru a repara relația cu soția sa. Recent însă, într-una dintre controversatele dezvăluiri ale rapperului pe Twitter, din ultima perioadă, acesta scria că își dorește, de fapt, de ani de zile să divorțeze de Kim Kardashian.

West i-a cerut ulterior public scuze lui Kim, mai ales că înainte divulgase și informații intime despre relația lor, în timpul primului său discurs din cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din SUA. Artistul a dezvăluit că soția sa a vrut inițial să întrerupă prima sarcină, cu fiica lor North.

Kim i-a cerut lui Kanye să renunțe la ideea de a candida la președinția SUA, iar acesta ar fi fost motivul pentru care artistul ar fi izbucnit în plâns și ar fi făcut acele mărturisiri controversate pe scena din Carolina de Sud.

„El pare să nu înțeleagă nimic din ce ea îi transmite”, a continuat sursa. „Nu a schimbat nimic din ce i-a spus ea că ar fi nevoie pentru ca mariajul să funcționeze”.

În ciuda comportamentului haotic al lui Kanye, Kim nu este foarte sigură dacă să intenteze ori nu divorțul.

“Kim este sfâșiată, foarte derutată”, a mai spus sursa respectivă. “Ultimul lucru pe care și-l dorește este să fie divorțată cu patru copii. Ea știe că financiar se va descurca, nu asta e problema, dar principala ei grijă o reprezintă copiii și partneriatul. Se îndreaptă spre divorț, dar cine știe dacă va și semna actele”.

Potrivit unei alte surse, care a făcut declarații pentru Us Weekly, „Kanye stă de un an în Wyoming. Kim merge acolo o dată la cinci săptămâni cu copiii”, în urma numeroaselor crize din mariajul lor. „Nu au mai petrecut timp împreună pentru că el s-a mutat permament în Wyoming, iar viața lor nu ar trebui să se desfăsoare acolo, ci unde este familia, unde sunt școlile copiilor”.

Distanța dintre ei a devenit o problemă pentru rapper, acesta a scris pe Twitter săptămâna trecută că „familia mea trebuie să locuiască lângă mine... Nu mai decid E! sau NBC”

Kim filmează în LA reality show-ul celor de la E! „Keeping Up with the Kardashians”.

„Kim știe că nu e sănătos pentru ea să fie în preajma lui acum și nici pentru copii. El are nevoie să se adune, să-și rezolve problemele, înainte de a fi din nou partener sau tată”, a declarat o sursă pentru People. Săptămâna aceasta, Kim i-ar fi transmis soțului ei că ar fi mai bine acum „să stea separați”.

O altă sursă a declarat că rapperul a ales să trăiască permanent în Wyoming pentru că acolo devine mult mai creativ, notează PageSix.

Luna aceasta, Kim a pus toate aceste izbuncniri ale soțului ei pe seama bolii de care acesta suferă.

Anterior, Kanye a scris pe Twitter că soția sa și Kris Jenner vor să-l închidă la psihiatrie.

Kim și Kanye s-au căsătorit în 2014 și au patru copii: North (7 ani), Saint (4 ani), Chicago (2 ani), Psalm (14  luni).

 

Top citite
01 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”
03 Bianca Censori și Kanye West
Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye
04 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Fur Real? Kanye West and Bianca Censori bundle up and brave rain to go shopping in Santa Barbara!
Bianca Censori, acuzată că o copiază pe Kim Kardashian. Cum a apărut îmbrăcată la petrecerea unui cântăreț
05 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Fostul șef al Biancăi Censori rupe tăcerea. Care a fost prima impresie a lui Kanye West despre actuala sa soție: „Am fost șocat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 

Kanye West și Bianca Censori au fost în centrul atenției anul trecut, în urma unei vacanțe petrecute în Italia. Rapperul și soția sa în vârstă de 29 de ani au primit interdicție pe viață de la o companie de închiriat ambarcațiuni din Veneția, din cauza aparițiile indecente ale celor doi. Acum, la aproape un an de la incident, au apărut noi detalii despre escapada controversată a celor doi.

Kanye West
Kanye West, pus la zid de un fost angajat: „A fluturat poze nud ale unei prietene în fața colegilor!” Ce acuzații i se mai aduc

Kanye West, rapperul american în vârstă de 44 de ani, este în centrul unui scandal uriaș, acesta fiind acuzat de replici nepotrivite și comportament obscen în fața colegilor de la Yeezy, potrivit unui nou proces care a fost intentat marţi în California, scrie Page Six.

Kanye West Is Seen Leaving Son, Saint West,  Basketball Game In Los Angeles - 22 Mar 2024
Kanye West, acuzat de rasism şi antisemitism de un fost angajat. În plus, ar fi ameninţat niște copii că îi va închide în cuşti

Rapperul american Kanye West a ţipat în mod repetat în faţa unor angajaţi de culoare şi l-a lăudat pe Adolf Hitler spunând că acesta a fost "un inovator", potrivit unui nou proces care a fost intentat marţi în California, informează AFP.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani
Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”