Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT LIDIA BUBLE FEAT ADRIAN SINA - Noi simtim la fel

Kim Kardashian, prima reacție după dezvăluirile controversate făcute de soțul ei, Kanye West

2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Kanye West . Getty Images

Kardashian a rupt tăcerea după ce soțul ei a spus public că, inițial, ea nu a vrut să păstreze prima sarcină, că Dumnezeu i-a salvat copiii și că soția sa și mama acesteia, Kris Jenner, au încercat să-l închidă la psihiatrie.

„Așa cum mulți dintre voi știți, Kanye suferă de tulburare bipolară. Oricine a primit acest diagnostic sau are în viața sa pe cineva cu această afecțiune știe cât de complicat și dureros este să o înțelegi. Nu am vorbit niciodată public despre cum tulburarea lui ne-a afectat acasă, pentru că am vrut să protejez copiii, dar si dreptul lui Kanye la intimitate în ceea ce privește sănătatea sa”, a scris Kim, pe Instagram Story, în 22 iulie. 

„Dar, astăzi, cred că este momentul să vorbesc din cauza stigmei și a concepțiilor greșite când vine vorba de sănătatea mintală. Cei care înțeleg ce înseamnă bolile mintale si comportamentul compulsiv știu că familia nu are nicio putere decât dacă este vorba de un minor.  Oamenii care nu au trecut prin această experiență pot judeca sau pot să nu înțeleagă că de fapt individul în primul rând trebuie să-și dorească ajutorul, indiferent cât de mult încearcă familia și prietenii să i-l ofere”

„Înțeleg că soțul meu, Kanye, este subiectul criticilor pentru că este o figură publică, iar acțiunile sale pot provoca emoții și opinii puternice. El este un om uimitor, dar complicat, care pe lângă presiunea de a fi artist și om de culoare, care a experimentat pierderea dureroasă a mamei sale, trebuie să se confrunte și cu presiunea și izolarea amplificate de afecțiunea pe care o are. Cei care sunt apropiați de Kanye știu ce inimă are și înțeleg că uneori vorbele sale nu se aliniază mereu cu intențiile sale”. 

„Faptul că este bipolar nu îi diminuează sau invalidează visurile și ideile creative, indiferent de cât de mari sau greu de obținut par pentru unii. Asta face parte din geniul său și așa cum ați văzut multe dintre visurile sale au devenit realitate”.

Kim a făcut un apel și către societate pentru a se focusa și pe problema bolilor mintale privită individual, „încercând să acordăm atenție celor care trăiesc cu această boală în momentele când au cea mai mare nevoie de ajutor”.

Kardashian a încheiat: „Le mulțumesc celor care și-au exprimat îngrijorarea pentru Kanye, dar și pentru înțelegerea lor. Cu dragoste și recunostință. Kim Kardashian West”.

În cea mai recentă postare pe Twitter, în dimineața zilei de 22 iulie, rapperul de 43 de ani a scris că încearcă să divorțeze de Kim Kardashian încă din 2018, după ce aceasta s-a întalnit cu Meek Mill să discute reforma închisorilor în noiembrie 2018.

 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Celebrity Selfies
Hailey Bieber, abdomen de fier într-un costum de baie minuscul. Poza, la scurt timp după un nou atac al lui Kanye West pe Instagram
02 kim, bianca
Imaginile la care fanii nu s-au așteptat: Kim Kardashian, alături de Bianca Censori. Unde au fost filmate împreună
03 Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia
Tatăl Biancăi Censori, deranjat de comportamentul lui Kanye West. Leo Censori nu vrea să-și vadă fata ca pe un „trofeu dezbrăcat”
04 kanye west
Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer. „Plângerea vorbește de la sine”
05 Kanye West și Bianca Censori
Bianca Censori, de neoprit. Soția lui Kanye West, o nouă apariție controversată, într-o ținută ce i-a lăsat la vedere multă piele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
PREMIUM EXCLUSIVE Kanye West Flaunts Gold Mouthpiece Following 'Vultures 1' Release
Bianca Censori, deranjată de noua dantură a lui Kanye West, pentru care a plătit 850.000 de dolari: „Sărutul e un coșmar”

Kanye West a făcut furori în rândul fanilor, după ce luna trecută și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan care l-au costat 850.000 de dolari. Rapperul și-a arătat noua dantură în timpul unei apariții la Chateau Marmont din Beverly Hills, unde a fost însoțit de soția sa, Bianca Censori. 

Kanye West, dat afară de la Super Bowl/ Profimedia
Kanye West, dat afară de la Super Bowl, după ce a„supărat-o” pe Taylor Swift. Cei doi artiști nu au trecut peste scandalul din 2009

Taylor Swift, în vârstă de 34 de ani, a fost prezentă duminică la Super Bowl, care a avut loc pe stadionul Allegiant din Las Vegas, pentru a-și susține iubitul, pe Travis Kelce, în vârstă de 34 de ani. La eveniment au participat mai multe celebrități, inclusiv Kanye West, în vârstă de 46 de ani, care a fost implicat în trecut într-un conflict cu Swift. 

Kanye West și Bianca Censori
Kanye West și Bianca Censori s-au certat. Un apropiat a rupt tăcerea: „I-a reproșat că o folosește, a devenit o păpușă”

Kanye West și Bianca Censori au avut o ceartă puternică zilele trecute, după ce ea l-a avertizat să nu facă declarații antisemite la evenimentul de promovare a noului album, care a avut loc săptămâna trecută. Mai mult de atât, potrivit unor surse, acesta ar fi fost motivul pentru care arhitecta ar fi lipsit.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate! Nu ar căra sacoșe după operație" VIDEO Val de reacții după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”
Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

Cine este actorul dorit pentru a fi următorul James Bond. „Oferta oficială este pe masă”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinș
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani