Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan RAY DALTON - ALL WE GOT

Fanii lui Demi Lovato sar în apărarea ei, după ce hackerii i-au spart contul de Snapchat și au postat fotografii nud cu artista

demi-lovato-hepta

Artista în vârstă de 27 de ani a fost ținta hackerilor, potrivit The Blast, iar imagini nud cu Demi Lovato au fost publicate online.

Este același grup de care ar fi atacat acum ceva timp și conturile de social media ale actriței Chloe Grace Moretz și ale CEO-ului Twitter Jack Dorsey. O altă fotografie intimă a lui Demi a fost postată, fără acordul ei, în martie 2017.

Fanii artistei i-au luat apărarea în urma acestui incident care vine la cinci ani după ce mai multe staruri de la Hollywood, inclusiv Jennifer Lawrence și Kate Upton, au apărut nud pe rețelele de socializare în fotografii share-uite de hackeri, în urma unor atacuri în iCloud. 

"Aceasta este fotografia cu Demi Lovato pe care ar trebui să o posteze toată lumea'" a scris unul dintre fani, folosind o imagine cu Lovato cântând pe scenă. '"O voce puternică pe care nimeni nu i-o va putea lua".

"Nu vom critica niciodată felul în care arată Demi Lovato", a scris altcineva.

"De ce unii oameni cred că este normal să spargă conturile celebrităților și să posteze fotografii intime ale acestora? Demi Lovato merită mult mai mult. Te iubim, Demi!", a postat un alt admirator.

 

Top citite
01 2023 Baby2Baby Gala
Demi Lovato, cerută în căsătorie cu un inel cu diamant uriaș. Cine este logodnicul artistei: Nu-mi pot imagina viața fără tine
02 Guest at the Vas Morgan and Michael Braun's Halloween Party on October 28, 2023 in Los Angeles, California.
Demi Lovato a făcut furori deghizată în Albă ca Zăpada, de Halloween. „Oglindă, oglinjoară, Demi e cea mai frumoasă din țară!”
03 Demi Lovato looks stunning as she shows off her chest in plunging swimsuit and a bra top in new music video Sorry Not Sorry
Paris Hilton spune că Demi Lovato a inspirat-o să-și scrie memoriile: Am fost uimită de cât de curajoasă a fost
04 'Scream VI' film premiere, New York, USA - 06 Mar 2023
Demi Lovato a uimit cu silueta ei subțire, la premiera „Scream 6”. Piesa artistei este pe coloana sonoră a filmului
05 Demi Lovato, Backstreet Boys And Dove Cameron Perform At Z100's iHeartRadio Jingle Ball 2022
Demi Lovato, mai încrezătoare ca oricând. Și-a înnebunit fanii cu noua transformare de imagine: Ești incredibil de frumoasă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Demi Lovato, schimbare de look drastică/ Profimedia
Demi Lovato și-a găsit, în sfârșit, liniștea. Artista, imagini rare alături de iubitul ei: ”Recunoscătoare pentru acest băiat!”

Demi Lovato, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este de nerecunoscut de când a slăbit, iar acum de Ziua Recunoștinței, aceasta a surprins pe toată lumea, căci s-a afișat alături de noul ei iubit.

EXCLUSIVE Demi Lovato in Argentina
Demi Lovato a anunțat că turneul ei actual va fi și ultimul: Nu mai pot face asta

Demi Lovato a anunțat că turneul ei actual va fi ultimul. Cântăreața a început să țină mai multe spectacole după lansarea celui mai recent album al său, Holy Fvck, în august.

Demi Lovato
Demi Lovato, cu sinceritate despre consumul de alcool, medicamente și droguri: "Am început pe la 12-13 ani"

În ultimii ani, Demi Lovato a început să mizeze pe cartea sincerității și a făcut tot felul de dezvăluiri care demonstrează că viața vedetelor și, mai ales, a copiilor care cresc în lumina reflectoarelor nu este deloc roz.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
La ce oră se joacă azi meciul Simona Halep - Paula Badosa, din turul 1 de la Miami Open
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”