Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE JONAS BLUE - FAST CAR

Emily Ratajkwoski, acuzații grave la adresa lui Robin Thicke. Artistul s-ar fi purtat necorespunzător la filmările "Blurred Lines"

Emily Ratajkwoski, acuzații grave la adresa lui Robin Thicke
Emily Ratajkwoski, acuzații grave la adresa lui Robin Thicke, Foto: Getty Images

La opt ani de la lansarea piesei "Blurred Lines", cântată de Robin Thicke, Emily Ratajkowski îi aduce acuzații grave artistului printr-un pasaj scris în autobiografia ei intitulată "My Body", potrivit People.

Modelul în vârstă de 30 de ani a lucrat cu Robin Thicke, în vârstă de 44 de ani, pentru videoclipul piesei "Blurred Lines", din 2013, pe care acesta a creat-o în colaborare cu T.I și Pharell.

La acea vreme, Emily Ratajwoski avea 22 de ani și, împreună cu alte două modele, a apărut topless în varianta necenzurată a videoclipului. Piesa ritmată a devenit rapid un hit, strângând peste 762 milioane de vizualizări, iar Emily a ajuns și ea în centrul atenției datorita frumuseții sale și a ipostazelor îndrăznețe în care apare.

Însă, într-un pasaj al autobiografiei sale "My Body", în care oferă o explorare personală a ceea ce înseamnă să fii femeie și modul în care acestea sunt tratate de bărbați, Emily a povestit cum Robin Thicke a atins-o în mod necorespunzător în timpul filmărilor.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski la filmările pentru piesa Blurred Lines, Foto:Profimedia

Citește și: Lady Gaga, regina absolută a scenei. A strălucit într-o spectaculoasă rochie din catifea în concertul pentru promovarea „Love For Sale”

În acel extras, Ratajkowski a dezvăluit că i-a plăcut să lucreze inițial la videoclipul muzical, până când ea și solistul au rămas singuri pe platoul de filmare.

"Dintr-o dată, de nicăieri, am simțit răcoarea unor mâini străine care mi-au atins sănii de la spate. M-am îndepărtat instinctiv, uitându-mă înapoi la Robin Thicke. Acesta mi-a oferit un zâmbet arogant și s-a tras înapoi, iar eu am privit în gol către întunericul din spatele platoului de filmare", a scris Emily.

"Vocea regizoarei Diane Martel s-a frânt în timp ce a strigat către mine: "Ești bine?", a continuat modelul în pasajul autobiografiei sale.

Emily Ratajkowski la filmările pentru piesa Blurred Line

Emily Ratajkowski la filmările pentru piesa Blurred Lines, Foto:Profimedia

Ratajkowsi a adăugat că Robin Thicke era „puțin beat” și „nu părea să se distreze în același fel” în timpul filmărilor. Aceasta a mai adăugat că incidentul a făcut-o să se simtă „goală pentru prima dată în acea zi” și era „disperată să reducă la minimum” greutatea situației.

„Mi-am împins bărbia înainte și am ridicat din umeri, evitând contactul vizual, simțind cum căldura umilinței mi-a pompat corpul”, a notat Ratajkowski. "Nu am reacționat - nu chiar, nu așa cum ar fi trebuit."

Citește și: Andreea Bălan, apariția care i-a sedus pe fani. Îmbrăcată într-o rochie scurtă și decoltată, solista și-a arătat silueta de puștoaică

Spusele modelului au fost confirmate și de regizoarea videoclipului, Diane Martel, într-un interviu pentru The Sun Times.

"Am țipat cu accentul meu foarte agresiv din Brooklyn: „Ce naiba faci, gata !! Filmarea s-a terminat !!", și-a amintit ea, adăugând:"Robin și-a cerut scuze. De parcă ar fi știut că este greșit fără să înțeleagă cum s-ar fi putut simți Emily ".

Galerie foto

Top citite
01 CFDA Fashion Awards - Arrivals
Emily Ratajkowski a născut. Modelul, mesaj emoționant după ce a devenit mamă: ”Sly a venit pe lume în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață!”
02 emily
Emily Ratajkowski, poză nud la 8 luni de sarcină. "Mă simt ca o zeiță a fertilității cu un posterior apetisant"
03 Emily Ratajkowsk
Emily Ratajkowski, apariție sexy într-un costum de baie decupat. Cum arată corpul modelului la 7 luni de sarcină
04 Model Emily Ratajkowski shows off her baby bump in a black cut-out dress with red boots in New York City
A ținut sarcina secretă până acum: cea mai sexy femeie din lume, surprinsă cu burtica pe stradă. Cum a apărut Emily Ratajkowski
05 Robin Thicke pe scenă alături de Pharrell Williams
Pharrell Williams și Robin Thicke au fost condamnaţi definitiv! Vor trebui să plătească daune de 5 milioane $
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
627x0
Emily Ratajkowski, reproșuri dure către o revistă care i-a retușat formele

Și noi care ne gândeam că nu prea există vedete care să conteste așa ceva...ei bine, iată că Emily Ratajkowski nu a putut să tacă atunci când a văzut ce diferențe majore există între fotografiile originale și coperta revistei pentru care a pozat.

robin
Robin Thicke și iubita sa de doar 22 de ani vor deveni părinți

Robin Thicke, în vârstă de 40 de ani, va deveni din nou tătic! Iubita lui, April Love Geary, a făcut anunțul pe o rețea de socializare printr-o poză a unei ecografii.

rsz_118579496_870803666417688_2453691077920555008_n
Emily Ratajkowski și Bella Hadid, GAFĂ de proporții la Cannes

Cele două modele au fost prezente anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes în ținute aproape identice, asta în condițiile în care fiecare dintre ele are în spate o armată de stiliști care pregătesc vestimentația cu mult înaintea evenimentului.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW
"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

"Arma secretă" cu ajutorul căreia Katie Holmes a reușit să divorțeze de Tom Cruise și să renunțe la afilierea cu Biserica Scientologică

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
Decizia luată de Arpad Paszkany și noua sa iubită: anunțul făcut la scurt timp după ce s-au afișat împreună
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală