Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Emily Ratajkowski a născut. Modelul, mesaj emoționant după ce a devenit mamă: ”Sly a venit pe lume în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață!”

CFDA Fashion Awards - Arrivals
Emily Ratajkowski, Foto: Profimedia

Modelul în vârstă de 29 de ani a făcut anunțul joi seară, când a dezvăluit și numele micuțului, dar și o poză cu acesta.

”Sylvester Apollo Bear ni s-a alăturat pe pământ. Sly a sosit pe 3/8/21 în cea mai ireală, frumoasă și plină de dragoste dimineață a vieții mele”, a scris Emily în dreptul imaginii în care apare ținându-și bebelușul în brațe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anna Lesko, o nouă imagine de mii de aprecieri. Cum s-a pozat celebra cântăreață la 42 de ani

Imaginea inedită a făcut rapid înconjurul lumii și i-a adus acesteia peste trei milioane de aprecieri, dar și numeroase comentarii.

Emily Ratajkowski a anunțat că e însărcinată în luna octombrie

Emily Ratajkowski, celebra actrița și supermodel, a anunțat că este însărcinată la sfârșitul lunii octombrie.

Modelul în vârstă de 29 de ani i-a dedicat un adevărat poem copilului ei, pe fundalul unui video regizat de actrița Lena Dunham pentru Vogue. Emrata, așa cum este cunoscută pe rețelele sociale, nu a dezvăluit atunci sexul copilului ei: ”Când le-am spus prietenilor că sunt însărcinată, după ”Felicitări!” prima întrebare a fost ”Ce vrei să fie?”. Vrem să răspundem că nu vom ști genul copilului nostru până când el va împlini 18 ani și ni-l va spune el.

Nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o! Una dintre cele mai sexy cântărețe din anii ’90, Geri de la Spice Girls, transformată radical

Născută în Londra și crescută în San Diego, Emily este celebră pentru aparițiile sale în campanii de modă, reviste, și în general pentru activitatea sa pe social media.

Galerie foto

Top citite
01 Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram
Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”
02 ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni
03 Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram
Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”
04 nicole cherry
Nicole Cherry își mai dorește un copil. Reacția artistei când un fan a întrebat-o dacă este însărcinată
05 'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022
Rihanna, dezvăluiri despre viața de familie. Cu ce provocări s-a confruntat după venirea pe lume a celui de-al doilea copil
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
paula seling si fiica ei
Fiica Paulei Seling își dorește un frate sau o soră. Ce spune artista despre un al doilea copil: „Eu nu cred că dragostea se împarte”

Paula Seling a adoptat-o pe Elena în urmă cu șapte ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Cântăreața este extrem de fericită în rolul de mamă și se mândrește peste tot cu fiica ei, care are înclinații artistice. Micuța și-a exprimat deja dorința de a avea un frate sau o soră, subiect care a pus-o în dificultate pe Paula. 

Adele
Adele, mărturisiri despre cât de mult a schimbat-o maternitarea: „Realizezi cât de greu este să fii adult, le respect pe mame”

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel internațional, Adele nu se ferește să abordeze orice subiect. După ce a recunoscut că obișnuia să consume mult alcool, acum artista a vorbit despre cum a schimbat-o maternitatea.

Hailey Bieber
Hailey Bieber, în costum de baie întreg, cu decolteu până la abdomen, pe coperta unei reviste. Ce spune despre o eventuală sarcină

Hailey Bieber este vedeta de pe coperta celei mai noi ediții a revistei GQ Hype. Modelul de 26 de ani apare într-un costum de baie întreg, cu decolteu generos în V până la abdomen.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW Cum arată actrița din „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă” la vârsta de 60 de ani. Timpul, de partea ei
Cum arată actrița din „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă” la vârsta de 60 de ani. Timpul, de partea ei

Cum arată actrița din „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă” la vârsta de 60 de ani. Timpul, de partea ei

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM E însărcinată! Actrița din
E însărcinată! Actrița din "Las Fierbinți" a îmbrăcat o salopetă mulată pentru a-și arăta burtica proeminentă