Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER PUYA - STELE CAZATOARE

Dua Lipa, fotografii pline de senzualitate pe marginea unei piscine. Artista și-a etalat silueta într-un costum de baie cu paiete

Dua Lipa/ Foto: Instagram
Dua Lipa/ Foto: Instagram

Dua Lipa este din nou în centrul atenției, după ce a postat câteva fotografii pline de senzualitate pe contul său de Instagram. Artista a îmbrăcat un costum de baie cu paiete colorate, în timp își etala silueta de invidiat pe marginea unei piscine impresionante. 

Cântăreața britanică, în vârstă de 27 de ani, călătorește cât de des se poate în locuri extravagante, unde mulți doar visează să ajungă. Înconjurată de un peisaj ca de poveste, artista a profitat de moment și a realizat o ședință foto în piscina de lux a hotelului unde a fost cazată. Deși deseori poartă costume de baie formate din două piese, cu topuri decoltate, de data aceasta, Dua Lipa a optat pentru o ținută de plajă dintr-o singură piesă, acoperită în întregime cu paiete colorate în albastru, roșu și galben. 

Părul ud al artistei, combinat cu cerceii rotunzi, i-au oferit acesteia un aer seducător, iar pozițiile îndrăznețe în care a pozat, nu au făcut decât să arate din plin formele voluptoase cu care a fost înzestrată de la Mama Natură. 

Citește și: Dua Lipa, în rochie complet transparentă la nunta unor prieteni. Ținuta albă a cântăreței a făcut-o să arate ca o mireasă

„Nu părăsi niciodată o insulă frumoasă”, a scris Dua Lipa la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea artistei a strâns rapid peste 1,2 milioane de aprecieri, iar comentariile au curs lanț, multe dintre ele fiind complimente pentru frumoasa cântăreață, dar și pentru locația prezentată de aceasta în imagini: „Ești cu adevărat o zeiță”/ „Superbă și tu și locația”/ „Spectaculoase fotografii”/ „Wow, ești divină”. 

Dua Lipa a fost la un pas să renunțe la muzică

Dua Lipa este cunoscută pentru piese precum „One Kiss” ori „New Rules”, care au cucerit topurile muzicale din toate colțurile lumii. Chiar dacă piesele ei au răsunat peste tot în ultimii șapte ani, artista a dezvăluit că a fost la un pas de a renunța la cariera muzicală din cauza abuzului de pe rețelele sociale. În cadrul unui interviu, artista a mărturisit că a suferit foarte mult din cauza criticilor de pe rețelele sociale încât a fost la un pas de a renunța la muzică.

Citește și: Ce face Dua Lipa când nu e pe scenă. Artista, superbă într-un costum de baie negru, ce i-a pus în valoare silueta perfectă

„Au fost momente în care m-am îndoit de mine, deși a fost nedrept, întrucât mulți dintre cei care trimiteau acele mesaje dure, negative, n-au participat la niciun spectacol. Rețelele sociale sunt oarecum conduse de acest comportament toxic, în care oamenii râd de ceilalți. Acum, însă, dacă spune cineva ceva, nici măcar nu mă mai deranjează.”, a mărturisit ea, potrivit Daily Star.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
02 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
03 ***EDITORIAL USE ONLY*** Dua Lipa attends The BRIT Awards 2024 at The O2 in London, England. Saturday 2nd March 2024. (E
Dua Lipa, doar într-un body negru și dres de mătase. „Arăți uimitor”, i-au transmis fanii. Artista a lansat „Illusion”
04 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
05 EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
rubymain
Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”

Ruby și-a cucerit fanii cu noi imagini publicate pe contul de Instagram. Artista în vârstă de 35 de ani și-a luat cea mai îndrăzneață rochie din garderobă și a dansat lasciv în piscină, etalându-și formele voluptoase. 

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

Mariah Carey
Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Mariah Carey a împlinit miercuri 55 de ani și a sărbătorit evenimentul, pe care superstarul pop îl numește „Aniversarea”, într-un mare stil. Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram mai multe imagini în care apare într-o rochie albastră strălucitoare.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys
Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys

Fiica lui Michael Douglas a împlinit 21 de ani. „Îmi aduci atâta fericire”, i-a transmis actorul. „Te iubesc atât de mult, tati!”, a fost răspunsul lui Carys

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală