Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM GYM CLASS HEROES - STEREO HEARTS

Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa/ Foto: Facebook

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

Influencerul și-a petrecut Crăciunul în Germania, acolo unde fratele său, Ciprian, s-a stabilit cu familia lui. Fratele lui Dorian Popa este căsătorit și are doi copii, o fetiță și un băiețel. Sărbătorile din acest an au fost ocazia perfectă pentru ca artistul să petreacă puțin timp cu nepoții săi. 

Citește și: Dorian Popa, cel mai mare regret după ce a fost prins drogat la volan: „Prostia costă. Mă uit și plâng...”

Pe contul său de YouTube, artistul a postat un vlog, unde a arătat pas cu pas cum a fost întâlnirea cu întreaga familie. Mama artistului a dorit să îi facă o bucurie fiului său din Germania, așa că a plecat cu un bagaj de 25 de kilograme, plin cu mâncare tradițională românească. 

„Mergem la Cip, fraților. Mergem să-i vedem pe cei doi nepoței. Sebastian, nepoțelul, a făcut 1 anișor, iar Sofia, nepoțica, a făcut 3 ani. (…) Mamișor a reușit să aibă 25,6 kg de tobă, lebăr, sarmale. Ăștia suntem noi, formulă restrânsă. Cori e în spatele camerei. Ne bucurăm, ne simțim bine și cel mai frumos cadou de la Dumnezeu este că suntem împreună și sănătoși”, a spus cântărețul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

A fost primul Crăciun, după 10 ani, în care Dorian Popa a fost alături de întreaga lui familie, fără Claudia Iosif. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, Babs mutându-se din casa artistului într-o locuință care se află la doar șase kilometri de el. 

Citește și: Câți bani câștigă Cori, persoana care îl filmează pe Dorian Popa tot timpul: „Salariul a crescut de vreo cinci ori”

Deși artistul a vrut să păstreze tăcerea despre separarea de iubită, ea a ieșit public în urmă cu câteva săptămâni și a confirmat că ei nu mai formează un cuplu.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta pe Instagram, la secțiunea Instastory. Tot pe Instagram a răspuns și acum la curiozitățile fanilor ei. „Cum treci peste o despărțire?”, a fost una dintre curiozitățile pe care i le-a adresat un urmăritor. „Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!”, a explicat Claudia Iosif, cunoscută în showbiz drept Babs.

Galerie foto

Top citite
01 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
02 Kanye West/ Profimedia
Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
03 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
04 Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia
Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Amy Winehouse / Profimedia Images
Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

Eddie Marsan, actorul în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit că familia lui Amy Winehouse a pregătit nouă intervenții, în încercarea de a o salva pe regretata artistă care a luptat cu dependența de droguri și alcool.

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...