Bucuresti | 102,8FM 3 SUD EST - JUMATATEA MEA MAI BUNA

Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa/ Foto: Facebook
Dorian Popa/ Foto: Facebook

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

Influencerul și-a petrecut Crăciunul în Germania, acolo unde fratele său, Ciprian, s-a stabilit cu familia lui. Fratele lui Dorian Popa este căsătorit și are doi copii, o fetiță și un băiețel. Sărbătorile din acest an au fost ocazia perfectă pentru ca artistul să petreacă puțin timp cu nepoții săi. 

Citește și: Dorian Popa, cel mai mare regret după ce a fost prins drogat la volan: „Prostia costă. Mă uit și plâng...”

Pe contul său de YouTube, artistul a postat un vlog, unde a arătat pas cu pas cum a fost întâlnirea cu întreaga familie. Mama artistului a dorit să îi facă o bucurie fiului său din Germania, așa că a plecat cu un bagaj de 25 de kilograme, plin cu mâncare tradițională românească. 

„Mergem la Cip, fraților. Mergem să-i vedem pe cei doi nepoței. Sebastian, nepoțelul, a făcut 1 anișor, iar Sofia, nepoțica, a făcut 3 ani. (…) Mamișor a reușit să aibă 25,6 kg de tobă, lebăr, sarmale. Ăștia suntem noi, formulă restrânsă. Cori e în spatele camerei. Ne bucurăm, ne simțim bine și cel mai frumos cadou de la Dumnezeu este că suntem împreună și sănătoși”, a spus cântărețul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

A fost primul Crăciun, după 10 ani, în care Dorian Popa a fost alături de întreaga lui familie, fără Claudia Iosif. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, Babs mutându-se din casa artistului într-o locuință care se află la doar șase kilometri de el. 

Citește și: Câți bani câștigă Cori, persoana care îl filmează pe Dorian Popa tot timpul: „Salariul a crescut de vreo cinci ori”

Deși artistul a vrut să păstreze tăcerea despre separarea de iubită, ea a ieșit public în urmă cu câteva săptămâni și a confirmat că ei nu mai formează un cuplu.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta pe Instagram, la secțiunea Instastory. Tot pe Instagram a răspuns și acum la curiozitățile fanilor ei. „Cum treci peste o despărțire?”, a fost una dintre curiozitățile pe care i le-a adresat un urmăritor. „Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!”, a explicat Claudia Iosif, cunoscută în showbiz drept Babs.

Galerie foto

Top citite
01 Ellie Goulding/ Profimedia
Ellie Goulding, seducătoare într-un costum de baie întreg. Artista a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux
02 Rita Ora/ Profimedia
Rita Ora a dat tot din casă! Artista mărturisește că l-a „forțat” pe Taika Waititi să-i pună inelul pe deget
03 Fosta soție a lui Julio Iglesias Jr
Cum s-a schimbat viața lui Charisse Verhaert după divorțul de Julio Iglesias Jr. Modelul și-a găsit dragostea în brațele unui dansator
04 Claudia Pavel
Claudia Pavel și-a găsit dragostea în Miami, unde s-a stabilit. Cine ar fi noul iubit al artistei și ce cadouri i-ar fi dăruit
05 Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită/ Foto: Instagram
CRBL, surprins la un festival de la malul mării împreună cu presupusa sa iubită. Femeia este cu 23 de ani mai tânără decât el

CRBL a fost surprins la unul dintre festivalurile de muzică care au loc la malul mării în această perioadă, însoțit de o tânără de 23 de ani, despre care se zvonește că ar fi noua sa iubită, după divorțul de Elena.

DJ Armin Van Buuren
Cum arată familia lui Armin van Buuren. DJ-ul olandez are 2 copii

Născut în ziua de Crăciun, în 1976, Armin van Buuren este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați DJ din lume. Pe cât de expansiv este în ceea ce privește latura profesională a vieții sale, pe atât de discret este cu cea personală. Armin van Buuren are o familie superbă, de care este tare mândru și care reprezintă totul lui.

dorian popa si iubita lui
Babs rupe tăcerea despre adevăratul motiv pentru care ea și Dorian Popa s-au despărțit: „Asta ne-a afectat relația”

Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs, a făcut noi declarații după despărțirea de Dorian Popa. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani, iar vestea separării a luat pe toată lumea prin surprindere.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere