Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Delia, noi declarații despre decizia de a nu avea copii: „O să ai un stres toată viața!” Ce a spus mama ei despre această hotărâre

Delia / Facebook
Delia / Facebook

A trecut mai bine de un an de când Delia a stârnit numeroase comentarii printre fani după ce a dezvăluit că nu își dorește copii, iar acum, într-un nou interviu, artista a explicat că nu și-a schimbat părerea.

Invitată în podcastul lui Răzvan Exarhu, cântăreața în vârstă de 41 de ani a mărturisit că nu își dorește copii nici acum și, mai mult de atât, a subliniat că mama ei, Gina Matache, a acceptat această decizie.

Citește și: Delia, îmbrăcată ca o adolescentă în parc. Fanii au reacționat imediat: „Te prinde bine ținuta asta”

„Mama mi-a zis recent: «Foarte bine! Ai avut dreptate. Mai bine așa, stai fără stres. Faci ce vrei tu». Uite-mă ce bine sunt”, a mărturisit artista. 

Ea a explicat, de asemenea, că este de părere că un copil este o responsabilitate enormă pe care o ai tot restul vieții, ceea ce o panichează teribil.

„Eu cred că n-aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare, enormă, pe umeri. Mi se pare că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața ta cu acel copil, cu acea ființă, cu acel suflet. Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori. Chestia asta mă panichează”, a mai explicat ea, adăugând: „În continuare cred că nu vreau să am copii. N-am încurajat oamenii (n.red.: să nu facă, la rândul lor, copii). Mi s-a spus că greșesc pentru că sunt un model și dacă eu zic să nu facă copii, oamenii chiar n-o să mai facă și o să fim mai puțini. Cum ar fi să fie așa? N-am zis niciodată asta, faceți”, a spus cântăreața potrivit Libertatea.

Ce a răspuns Delia când a fost întrebată de ce nu face copii

Anul trecut, Delia a stârnit numeroase reacții pe internet după ce a răspuns la întrebarea de ce nu face copii:

"Cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac (copii n.r.), pentru că toată lumea face. Suntem foarte mulți (n.r oameni) și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult. E plină planeta de noi. Și nu sunt prea simpatici, facem mult rău, consumăm multă hrană, poluăm. De ce să fac? Să fie încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Nu stau eu așa bine fără stres, fără obligații? Plec de acasă și mă întorc când vrea inimioara mea. Fac în viața asta ce vreau eu. Vrei complicații? Fă un copil", spunea Delia anul trecut,  într-un video postat pe rețelele de socializare, răspunzând la o întrebare venită de la fani. 

Galerie foto

Delia: "Nu am dat sfaturi în a face sau nu copii, fiecare să facă ce dorește"

De asemenea, într-un videoclipo postat ulterior, ea a spus că este vorba despre o hotărâre care o privește doar pe ea, care nu ar trebui privită ca un sfat general valabil. Mai mult, spune că astfel de întrebări care intră în cele mai intime colțuri ale vieții nu ar trebui adresate.

Citește și: Delia, reacție inedită după ce s-a spus că Leonardo DiCaprio iese doar cu femei tinere. Postarea ei a stârnit hohote de râs

delia

Delia, una dintre cele mai bune voci din România. / Foto: Instagram

"Nu am dat sfaturi în a face sau nu copii, fiecare să facă ce dorește, ce simte, ce iubește. Eu am vorbit despre mine, am răspuns întrebărilor inconfortabile și de nesuportat, doar atât am făcut. Doar nu crede cineva că principalul motiv pentru care am zis că n-aș vrea să fac copii este pentru că suntem mulți. Nu cred că ați înțeles așa, mot-a-mot, că suntem mulți și mă sacrific eu. Nu e cazul. De 20 de ani primesc aceeași întrebare și am să răspund și de acum încolo în fel și chip. Am să încerc să fiu creativă și să găsesc tot felul de tâmpenii, pentru că efectiv ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta. Nu vă cer să empatizați cu mine. Înțeleg că sunt mult prea fericită pentru ca cineva să empatizeze cu chestiile prin care trec, sunt mult prea fericită pentru frustrările unora, înțeleg asta. Foarte important e că vorbesc despre ce simt acum, azi. E posibil ca peste o lună-două să am altă părere despre ce aș vrea sau nu să fac. În momentul ăsta asta simt și, probabil, alimentată de multe întrebări, o să răspund într-un mod mai ironic sau acid. Mă pot răzgândi oricând", a mai spus solista, care e căsătorită din 2012 cu afaceristul Răzvan Munteanu.

Top citite
01 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
02 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
03 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
04 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
05 delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”

Radu Siffredi și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, au reușit să stabilească o relație de înțelegere și respect reciproc. Despărțirea dintre Oana Matache și Răzvan Miheț s-a petrecut fără resentimente, iar acest lucru a deschis calea pentru o apropiere neașteptată între cei implicați.

Kanye West și Bianca Censori
Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Bianca Censori, soția lui Kanye West, nu renunță la ținutele nonconformiste nici când iese în oraș cu mama ei, iar dovadă sunt imaginile surprinde de curând.

andreea banica si mama ei
Andreea Bănică, mesaj de dor pentru mama pierdută acum două decenii: "Nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde"

Andreea Bănică și-a pierdut mama acum peste 20 de ani, din cauza unui cancer esofagian, la doi ani de când și tatăl solistei murise. Multe sunt momentele în care Andreea simte lipsa mamei, mai ales de când și ea, la rândul ei, a cunoscut sentimentele aparte ale maternității. În luna martie, când femeile sunt parcă mai apreciate și iubite ca oricând, artista își aduce aminte cu mult dor de cea care i-a dat viață.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Necazurile se țin lanț de ea. Christina Applegate, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am fost nevoită să port scutece!”
Necazurile se țin lanț de ea. Christina Applegate, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am fost nevoită să port scutece!”

Necazurile se țin lanț de ea. Christina Applegate, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Am fost nevoită să port scutece!”

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
DIGI SPORT Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși