Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DESTINY S CHILD - Say My Name

Motivul real pentru care Delia nu își dorește să facă copii: „E plină planeta de noi”

delia
Delia/ Instagram

Delia este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, având o carieră de invidiat, atât în industria muzicală, cât și în televiziune. De-a lungul timpului, artista în vârstă de 40 de ani s-a consacrat prin aparițiile sale nonconformiste, prin vacanțele luxoase și viața opulentă, iar nu de puține ori a fost întrebată de ce nu face un copil. 

Artista, care este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu din 2012, a răspuns la aceasta întrebare de multe ori, chiar dacă uneori a fost dură cu cei care au vrut să știe motivul pentru care nu vrea să aibă un moștenitor. Delia este o fire libertină și a susținut întotdeauna că vrea să se bucure de libertate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu a rămas însărcinată până acum. 

Citește și: Delia, îmbrăcată ca o adolescentă în parc. Fanii au reacționat imediat: „Te prinde bine ținuta asta”

Cu toate acestea, recent, artista le-a răspuns fanilor încă o dată la întrebarea care stă pe buzele tuturor, dezvăluind într-un videoclip pe rețelele de socializare că nu va face un copil pentru că, în opinia ei, suntem deja prea mulți oameni pe planeta aceasta

„Cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face. Suntem foarte mulți (n.r oameni) și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult. E plină planeta de noi. Și nu sunt prea simpatici, facem mult rău, consumăm multă hrană, poluăm. De ce să fac? Să fie încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Nu stau eu așa bine fără stres, fără obligații? Plec de acasă și mă întorc când vrea inimioara mea. Fac în viața asta ce vreau eu. Vrei complicații? Fă un copil”, a declarat Delia într-un video postat pe rețelele de socializare. 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Delia

După ce s-a confruntat cu dureri de spate, Delia a decis să meargă la un control, iar verdictul medicilor nu a fost deloc blând, după cum a dezvăluit artista în cadrul unor filmulețe postate pe Instagram. Mai exact, în urma controlului de rutină, medicii au stabilit că artista are probleme la coloana vertebrală din cauza faptului că a stat mult timp pe scaun în poziții incorecte.

Citește și: Delia, despre regrete și viața de artist: "Trăiesc într-un haos care nu e sănătos". Ce a făcut cu primii bani câștigați din muzică

„Doresc să mulțumesc emisiunii pentru acest spate aproape curbat, această cervicală superbă pe care am dobândit-o în urma multor ani și ani de emisiuni. Ce minunată e viața, îmi dau demisia! Da, nu o să mai stau jos, o să stau în picioare. O să stau la masă în picioare, o să fiu activă, nu o să mai stau jos, pentru că stau prost jos. Oamenii oricum nu sunt făcuți să stea în fund, jos, a spus artista pe rețelele de socializare.”, a mărturisit artista, care a continuat, de asemenea, șirul mărturisirilor, explicând că nu se simte bine: „Mi-e greață. Mi-e somn. Am fost de dimineață să-mi fac niște analize de sânge și cred că de-asta mi-e greață. Altfel nu înțeleg de ce. N-am niciun motiv. Nu mi-e bine deloc, nu mă simt bine”, a mărturisit vedeta, care ulterior a publicat o filmare scurtă dintr-un cabinet medical.

Galerie foto

Top citite
01 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
02 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
03 Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”
04 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
05 alina eremia
Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, a ajuns pentru prima dată în Statele Unite ale Americii pentru a promova cel mai recent album al său, intitulat „Flex”. După concerte în orașe precum New York, Chicago și Montreal, artista urma să cânte și în Miami pe 7 aprilie, însă spectacolul nu a mai avut loc.

ana baniciu si sotul ei
Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvăluit numele bebelușului: „Înțeleg că nu e bine”. Artista va naște peste 10 săptămâni

Ana Baniciu se pregătește să devină mamă și se află în cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista în vârstă de 31 de ani va aduce pe lume un băiețel peste numai 10 săptămâni. Până în prezent, Ana și soțul ei, Eduard, nu au dezvăluit numele bebelușului, iar acum au spus care este, de fapt, motivul acestei decizii. 

Cine este prima soția a lui CRBL
Cine este prima soția a lui CRBL. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 20 de ani, iar acum e la al doilea divorț

CRBL a anunțat joi, 4 aprilie, că el și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că acesta nu este primul divorț al celebrului artist. La vârsta de doar 20 de ani, CRBL s-a căsătorit cu Andreea, o tânără din orașul său natal, Pitești. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă
Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă

Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Ilie Năstase a văzut
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală