Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ENRIQUE IGLESIAS - FRIA

Delia, într-o fotografie cum rar îți e dat să o vezi. Cântăreața a intrat din nou în gura fanilor: „Nu prea îmi place cum te îmbraci”

deliamain
Delia, Foto: Instagram

Delia a stârnit din nou controverse după ce a postat o noua fotografie pe contul său de Instagram. Cântăreața s-a fotografiat într-o ipostază cum rar este dat să vedem, iar fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. 

În ultima sa postare, artista în vârstă de 40 de ani s-a fotografiat întinsă pe podea, stând pe burtă, purtând o pereche de pantaloni largi aurii și o cămașă albă decupată, care i-a lăsat o parte din sâni la vedere. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc, ochelari de soare cu rame aurii și un inel supradimensionat, în aceeași nuanță. În următoarele imagini, cântăreața s-a fotografiat stând în picioare, poziție în care i s-a putut vedea abdomenul plat în toată splendoarea sa. 

Citește și:  Delia, într-un selfie care a strâns zeci de mii de aprecieri. Fanii au fost de-a dreptul surprinși: „Ești prea frumoasă”

Delia se fotografiază rar în astfel de ipostaze, fiind adepta stilului sport. Artista apare deseori în ținute nonconformiste și foarte largi, cu toate că are o siluetă de invidiat. Chiar dacă unii dintre fani au apreciat apariția Deliei, se pare că au fost și câțiva urmăritori care au criticat-o pe artistă. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu prea îmi place cum te îmbraci în ultima vreme, nu îmi place stilul acesta, dar este alegerea ta”/ „Ai slăbit”/ „Uitați-vă la ea cât s-a schimbat, nici ea nu se mai recunoaște”, sunt doar câteva din comentariile pe care fanii Deliei le-au lăsat la ultima sa postare. 

Motivul real pentru care Delia nu își dorește să facă copii

De-a lungul timpului, Delia s-a consacrat prin aparițiile sale nonconformiste, prin vacanțele luxoase și viața opulentă, iar nu de puține ori a fost întrebată de ce nu face un copil. Artista, care este căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu din 2012, a răspuns la aceasta întrebare de multe ori, chiar dacă uneori a fost dură cu cei care au vrut să știe motivul pentru care nu vrea să aibă un moștenitor. Delia este o fire libertină și a susținut întotdeauna că vrea să se bucure de libertate, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu a rămas însărcinată până acum. 

Citește și: Delia, îmbrăcată ca o adolescentă în parc. Fanii au reacționat imediat: „Te prinde bine ținuta asta”

Cu toate acestea, recent, artista le-a răspuns fanilor încă o dată la întrebarea care stă pe buzele tuturor, dezvăluind într-un videoclip pe rețelele de socializare că nu va face un copil pentru că, în opinia ei, suntem deja prea mulți oameni pe planeta aceasta

„Cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face. Suntem foarte mulți (n.r oameni) și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult. E plină planeta de noi. Și nu sunt prea simpatici, facem mult rău, consumăm multă hrană, poluăm. De ce să fac? Să fie încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Nu stau eu așa bine fără stres, fără obligații? Plec de acasă și mă întorc când vrea inimioara mea. Fac în viața asta ce vreau eu. Vrei complicații? Fă un copil”, a declarat Delia într-un video postat pe rețelele de socializare. 

Galerie foto

Top citite
01 Delia și Antonia/ Foto: Instagram
Val de reacții după ce Delia și Antonia și-au editat o fotografie: „Ați fost la Met Gala?”. Comentariul lui Alex Velea
02 Cardi B la Met Gala 2024/ Profimedia
Cardi B, într-o rochie uriașă la Met Gala 2024. Artista a avut nevoie de nouă asistenți să o ajute cu trena
03 lidia buble
De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”
04 delia
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
05 Ana Baniciu/ Foto: Instagram
Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lidia Buble/ Foto: Instagram
Din ce câștigă Lidia Buble cei mai mulți bani: „Îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio”

Cu o carieră muzicală de aproape un deceniu, Lidia Buble susține că viața de artist vine atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje. Cu toate că are parte de o situație financiară care o mulțumește, artista în vârstă de 30 de ani mărturisește că celebritatea i-a cam răpit din intimitate și timpul petrecut cu cei dragi. 

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram
Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

Cu o carieră muzicală impresionantă care se întinde pe aproape patru decenii, Loredana Groza este o prezență constantă în lumea artistică românească, bucurându-se de un succes remarcabil. Cu toate acestea, artista a dezvăluit că nu și-a încurajat fiica să urmeze aceeași cale, temându-se de greutățile și provocările pe care le implică faima și expunerea publică.

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia
Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

Dua Lipa a făcut furori joi seara la Gala TIME100, care a avut loc în New York. Artista în vârstă de 28 de ani a atras toate privirile într-o rochie strălucitoare, cu un decolteu generos în V. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”
Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

Cine este femeia misterioasă de la MET Gala 2024. Oamenii au fost impresionați complet: „Asta este cea mai frumoasă rochie!”

FILM NOW Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă
Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Una dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

DIGI WORLD Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
DIGI SPORT ”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”
”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”
DIGI FM Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”
Soțul Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează: “Ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”