Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SMILEY - CULOAREA TA

Delia, îmbrăcată într-o ținută total transparentă, din plasă. Fanii nu au văzut-o niciodată în ipostaze așa senzuale și jucăușe

delia
Delia / Foto: Facebook

Rare sunt ocaziile în care Delia își arată corpul armonios. Aceasta preferă ca în majoritatea timpului să se îmbrace în haine supradimensionate, în mai multe straturi, piese extravagante care nu sunt accesibile tuturor. Extravagantă este și cea mai recentă apariție a ei pe Instagram, însă dintr-un motiv diametral expus: s-a arătat mai dezgolită ca oricând.

Nu toți fanii Deliei îi apreciază gusturile vestimentare și unii chiar au criticat-o că nu se îmbracă mai feminin, însă de această dată, parcă pentru a le închide gura cârcotașilor, a apărut în ipostaze mai fierbinți ca oricând. Cu lenjeria la vedere, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni din plasă și un top asortat, la fel de transparent, solista și-a făcut o serie de selfie-uri cu o doză crescută de senzualitate.

Citește și: Delia, într-o ținută nonconformistă, în care i se văd doar ochii. Fanii au reacționat imediat: „Ai ceva al tău care te face specială”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Blonda și-a asortat ținuta mulată, care a lăsat multă piele la vedere, cu o șapcă inedită, ochelari de soare și ghete cu platforme înalte. Bineînțeles, și cu această ocazie au existat două tabere în mesajele postate în dreptul instantaneelor.

"Luați de aici! Până acum ați criticat-o că se îmbracă prea larg. Acum e prea sexy? Nimic nu că convine! Ești minunată"; "Comentariile la pozele Deliei sunt altceva"; "Bravo, când ai un corp superb, îl arăți, nu-l mai ascunzi cu tot felul de haine trash. Așa da, ai înțeles, acum este vremea ta"; "Ești bestială", i-au scris cei care au apreciat postarea artistei, în timp ce alții i-au reproșat că a fost mult prea îndrăzneață: ""

Galerie foto

Citește și: Delia, regina ținutelor extravagante, “lovește” din nou. Costumul în care s-a îmbrăcat i-a dat gata pe fani: “Vii de pe Marte?”

De ce preferă Delia să îmbrace haine care o acoperă mult

Deși nu se declară pudică, Delia consideră că nu ar putea să apară interpretând un personaj dezinhibat, pe jumătate descoperit, și că în prezent nu poate ieși prea des din hainele XL pe care le adoră pentru că-i oferă confort fizic și emoțional. Cu toate acestea, a demonstrat că poate apărea și în ipostaze sexy dacă așa își dorește.

Citește și: Delia a răbufnit pe rețelele de socializare. Artista a reacționat dur la un mesaj primit de la o fană: „Calmează-te, fetiță”

"Sunt o victimă a mentalității. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr", a povestit artista, recent, într-un podcast.

Galerie foto

Foto: Instagram, Facebook

Top citite
01 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
02 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
03 delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”
04 Delia
Delia împlinește 42 de ani, dar arată mai bine ca oricând în costum de baie. Poze HOT din Thailanda: "Păcat să acoperi un așa corp"
05 Delia și Ion Matache/ Foto: Facebook
Tatăl Deliei Matache, transformare radicală după ce a renunțat la călugărie. Cum arată la cinci ani de când s-a întors de la Athos
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
delia
Delia, într-o nouă ipostază controversată. Fotografia care i-a uimit pe fani: „Își bate joc de oameni”

Delia continuă seria postărilor controversate, stârnind o multe de reacții pe rețelele de socializare, purtând o ținută desprinsă parcă din filmele horror. 

delia
Delia, val de comentarii pe rețelele sociale, după ce a mers la cumpărături în Piața Obor: „Mama ar fi mândră că porți sacoșa aia”

Mereu în centrul atenției, Delia știe cum să-și surprindă prietenii virtuali, iar acum a reușit din nou să stârnească numeroase comentarii pe rețelele sociale.

Delia / Facebook
Delia, noi declarații despre decizia de a nu avea copii: „O să ai un stres toată viața!” Ce a spus mama ei despre această hotărâre

A trecut mai bine de un an de când Delia a stârnit numeroase comentarii printre fani după ce a dezvăluit că nu își dorește copii, iar acum, într-un nou interviu, artista a explicat că nu și-a schimbat părerea.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

"Salman Khan e o stea strălucitoare, e scutul meu". Iulia Albu, declarații rare după 10 ani de relație cu starul de la Bollywood

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
DIGI SPORT Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
DIGI FM Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu
Praf saharian peste România. Cât mai durează fenomenul? Explicația climatologului Roxana Bojariu