Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ARMIN VAN BUUREN - FOREVER (NEW PW)

Delia, despre cum face față cuvintelor urâte: "Nu e normal să fii criticat doar pentru că ești persoană publică"

delia
Delia, una din artistele cu cele mai multe schimbări de look / Foto: Instagram

A devenit cunoscută în trupa N&D, iar astăzi, este una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi. Delia se menține în preferințele românilor de ani întregi, iar emisiunile tv în care apare deseori și expunerea de pe rețelele sociale o ajută să nu piardă niciun pic din capitalul de imagine și să rămână relevantă.

Aceasta este partea plină a paharului, dar artista recunoaște că viața de vedetă o aruncă și într-o vâltoare de comentarii și mesaje în care e atacată și i se vorbește urât.

Citește și: Delia și-a surprins fanii cu o poză îndrăzneață: “Mulți rămân blocați când văd cât de bine arăți”

Despre cum reușește să treacă peste ce spun alții despre ea, Delia le-a povestit celor de la Adevărul, într-un interviu în care a vorbit și despre viața de dinainte de a fi celebră, dar și despre cum a învățat să se iubească mai mult.

"De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac", a spus Delia despre vorbele urâte și criticile care i se aduc uneori.

Citește și: Delia, apostrofată de fani după ce a adoptat un look în stilul Kim Kardashian: ”Ești frumoasă, de ce ți-ai pus ciorapul ăla pe cap?”

Cum era Delia în copilărie și în adolescență

Delia a devenit faimoasă încă din adolescență, când a format un duo de succes alături de Nick. A fost luată prin surprindere de întorsătura pe care a luat-o viața sa, dar s-a descurcat mereu cu fiecare etapă nou apărută, iar acum poate spune că are aproximativ 20 de ani de carieră la activ și că este în continuare iubită și că muzica ei este la fel de ascultată.

N&D

Nick și Delia au format trupa N&D. / Foto: arhivă

"A fost totul ca un rollercoaster! Şi clar că nu conştientizam 100% ceea ce mi se întâmpla, nu era chiar cea mai matură vârstă. Dar m-am bucurat de fiecare etapă, nu m-am luat niciodată prea în serios, am trăit şi trăiesc fiecare perioadă din cariera mea la intensitate maximă, să „make the most out of it“ (n.r. – să profit de tot la maximum). A fost o perioadă fericită – practic, îmi îndeplineam visul de a fi pe scenă de devreme şi era important pentru mine. Ca adolescentă, n-am fost nici cea mai rebelă, nici cea mai cuminte. Dar odată cu începerea carierei de artist în formaţia N&D, am înţeles că trebuie şi pot să fiu mai independentă şi că nu mai sunt un copil care trebuie să asculte 100% de părinţi, că îmi pot lua singură deciziile", a mai mărturisit Delia Matache în interviul amintit.

Citește și: Delia, campioana schimbărilor de look. Noua coafură i-a adus numai laude: “Wow, cât de bine îți stă”

Delia: "Eu și acum simt că am 18 ani"

Despre perioada copilăriei și despre cum simte și acum să trăiască la fel ca la 18 ani, artista a declarat: "Delia cea mică era un copil care iubea muzica, un copil energic, jucăuş, creativ. M-am bucurat cât am putut de mult de copilărie, a fost o perioadă frumoasă, cu o energie aparte la care îmi doresc să mă întorc de fiecare dată când simt că nu mai vreau să fiu adult, că e prea greu să ne luăm atât de mult în serios ca adulţi. De altfel, eu şi acum simt că am 18 ani. Nu mai mult".

Galerie foto

Foto: Instagram

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 Delia/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Delia a anulat concertul din Miami. Fanii au răbufnit după ce s-au trezit cu ușile închise: „Sunteți de toată jena”
02 delia
Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”
03 delia
Delia, în centrul atenției după ce s-a afișat cu o geacă din rafie. Fanii au taxat-o imediat: „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi”
04 Antonia/ Foto: Instagram
Antonia, provocatoare într-un top alb, decoltat. Artista a pozat senzual pe covor, în ciuda criticilor primite de la fani
05 Delia
Delia împlinește 42 de ani, dar arată mai bine ca oricând în costum de baie. Poze HOT din Thailanda: "Păcat să acoperi un așa corp"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andra și Eva Măruță/ Foto: Instagram
Reacția Andrei după ce fiica ei de 8 ani, Eva Măruță, a fost intens criticată online: „Credeam că sunt pregătită pentru orice”

Eva Măruță a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce și-a făcut debutul în actorie în filmul „Tati Part-time”. Puștoaica în vârstă de doar opt ani a fost aspru criticată în mediul online, iar părinții ei, Andra și Cătălin Măruță au gestionat cu greu valul de reacții negative.

Delia și Ion Matache/ Foto: Facebook
Tatăl Deliei Matache, transformare radicală după ce a renunțat la călugărie. Cum arată la cinci ani de când s-a întors de la Athos

Tatăl Deliei, Ion Matache, și-a petrecut aproape două decenii din viață pe Muntele Athos. În urmă cu cinci ani, însă, s-a întors acasă, iar acum au apărut noi imagini cu el, în care este de nerecunoscut, căci a renunțat la barbă și la părul lung.

delia
Delia, într-o nouă ipostază controversată. Fotografia care i-a uimit pe fani: „Își bate joc de oameni”

Delia continuă seria postărilor controversate, stârnind o multe de reacții pe rețelele de socializare, purtând o ținută desprinsă parcă din filmele horror. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 „Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
DIGI SPORT A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
A doua cea mai bogată soție de fotbalist nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume despre viața privată: ”Acesta e prețul”
DIGI FM Un satelit românesc construit de studenți români va vâna hoții de pădure! Legătura cu Marius Moga
Un satelit românesc construit de studenți români va vâna hoții de pădure! Legătura cu Marius Moga