Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER KENYA GRACE - OFF40 - STRANGERS

Dan Bălan, surprins alături de o tânără superbă, în București. Artistul s-a retras din viața publică, după ce a fost blocat în Kiev

Dan Bălan
Dan Bălan e blocat în Kiev. / Foto: Instagram

După o lungă perioadă în care s-a ascuns de atenția presei, Dan Bălan a fost surprinsă alături de o tânără superbă, în București. Artistul din Republica Moldova s-a retras din viața publică atunci când a fost blocat la Kiev din cauza războiului. 

Chiar dacă nu a vrut să facă niciun fel de declarații despre săptămânile în care a fost blocat în orașul asediat, Dan Bălan s-a afișat acum pe străzile din București cu o domnișoară misterioasă. Cei doi se aflau în zona de nord a Capitalei, iar apropierile dintre ei ar putea sugera o poveste de dragoste în plină desfășurare. Alături de artist și de tânăra șatenă se aflau și șoferul personal și unul dintre apropiații cântărețului. 

Citește și: Dan Bălan lansează un clip filmat la Kiev

Potrivit imaginilor surprinse de paparazzii Mediaflux.ro, cântărețul și tânăra care l-a acompaniat au făcut o oprire într-un restaurant din zonă, apoi s-au îndreptat către un bloc de apartamente. Deocamdată, artistul nu a confirmat relația cu șatena, însă acesta este cunoscut ca fiind dintotdeauna rezervat în privința vieții sale amoroase.

Vezi aici pozele cu Dan Bălan și șatena 

Dan Bălan a fost blocat în Kiev din cauza războiului

În februarie 2022, Dan Bălan a rămas blocat în Kiev, odată cu izbucnirea războiului ruso-ucrainean. Din păcate, cu câteva zile înaintea ca Rusia să invadeze țara vecină, acesta începuse filmările pentru Vocea Ucrainei și nu a mai găsit o modalitate de a o părăsi, întrucât toate zborurile au fost anulate.

Artistul a reușit să părăsească zona afectată de conflictul militar, însă singurele declarații despre acest episod le-a făcut mama lui, Ludmila Bălan. Se pare că fostul solist al trupei O-Zone și-a dorit discreție totală și a evitat expunerea mediatică.

Citește și: Mama lui Dan Bălan, secretele tinereții la 65 de ani. Ludmila a dezvăluit cum se menține în formă: „Mănânc cu plăcere, nu forțez nimic”

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum! Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el! Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a declarat Ludmila Bălan pentru impact.ro.

Galerie foto

Top citite
01 Dan Bălan și Tina Karol
Ce relație există între Dan Bălan și Tina Karol. Artistul a rupt tăcerea: „Fanii s-au alarmat, caută orice nuanță!”
02 DANBALAN80s-94
Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”
03 Iuliana Beregoi/ Foto: Instagram
Iuliana Beregoi, într-o salopetă transparentă și extrem de mulată. Fanii au reacționat imediat: „Top-model”
04 iuliana beregoi
Iuliana Beregoi, cu abdomenul la vedere și pantaloni franjurați. Artista de doar 19 ani și-a cucerit fanii cu noile fotografii
05 Iuliana Beregoi/ Foto: Instagram
Iuliana Beregoi și-a cucerit fanii cu fotografiile din vacanță. Artista în vârstă de 19 ani arată uimitor: „Rețeta frumuseții?”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Nicole Cherry și J. Balvin/ Foto: Instagram
Prietenia dintre Nicole Cherry și J. Balvin, din ce în ce mai strânsă. Cum s-au afișat cei doi artiști pe rețelele de socializare

Nicole Cherry are o prietenie strânsă cu J. Balvin. Cântăreața în vârstă de 24 de ani a cântat pe aceeași scenă cu J. Balvin la festivalul Neversea, care a avut loc weekendul trecut pe litoral, iar „Cireșica” nu a putut pierde ocazia de a crea conținut pentru rețelele de socializare alături de artist. 

Smaranda Știrbu/ Foto: Instagram
Smaranda Știrbu și Selly se pregătesc de pasul cel mare? Tânăra studentă la medicină, surprinsă într-un magazin de rochii de mireasă

Smaranda Știrbu și Selly formează un cuplu de mai bine de patru ani, relația lor devenind din ce în ce mai solidă. Celebrul vlogger și studenta la medicină locuiesc împreună în București, încă din momentul când s-au mutat în Capitală după terminarea liceului. 

Iuliana Beregoi / Foto: TikTok
Iuliana Beregoi și-a modificat bolidul de 90.000 de euro. Este singura mașină din Europa care are culoarea aceasta

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai cunoscute cântărețe, atât din Republica Moldova, cât și din România. Tânăra de doar 18 ani are un succes colosal în industria muzicală, fiind urmărită de milioane de fani pe rețelele de socializare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...