Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER ED SHEERAN - FOR MY HAND

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”

DANBALAN80s-94

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, este în centrul unui scandal în această perioadă, fiind acuzat de fani că s-a urcat pe scenă în stare de ebrietate.

Potrivit Click!, pe internet circulă niște filmări în care artistul din Republica Moldova apare legânându-se pe picioare și bolborosind diferite cuvinte.

Dan Bălan (44 de ani), fost component al trupei O-Zone, a revenit, zilele acestea, la Chișinău, pe scenă după cinci ani de pauză, cu concertul Intitulat „Christmas Magic”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Dan Bălan lansează un clip filmat la Kiev

Imediat după concert, fanii prezenți la fața locului au postat filmulețe cu artistul care abia se putea ține pe picioare și bâlbâia niște cuvinte ciudate, în diverse limbi, afișând o stare euforică pe scenă.

„A doua oară când vine în Moldova și se îmbată, poate era și drogat”, „Eram chiar în față. Nu este vorba despre stil. Nu putea vorbi. Eu am fost acolo chiar în fața lui”, „Dan Bălan este omul imprevizibil, dar este un om extrem de interesant. În mare parte e stilul lui, așa cum îl vedeți voi, are un stil al lui, e artist la urma urmei. Este deranjant faptul că oameni care nu au fost acolo critică. Artistul a fost fericit, emoționat, nu a susținut un concert acasă de cinci ani”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani pe rețelele sociale.

Dan Bălan a fost blocat în Kiev din cauza războiului

În februarie 2022, Dan Bălan a rămas blocat în Kiev, odată cu izbucnirea războiului ruso-ucrainean. Din păcate, cu câteva zile înaintea ca Rusia să invadeze țara vecină, acesta începuse filmările pentru Vocea Ucrainei și nu a mai găsit o modalitate de a o părăsi, întrucât toate zborurile au fost anulate.

Artistul a reușit să părăsească zona afectată de conflictul militar, însă singurele declarații despre acest episod le-a făcut mama lui, Ludmila Bălan. Se pare că fostul solist al trupei O-Zone și-a dorit discreție totală și a evitat expunerea mediatică.

Citește și: Mama lui Dan Bălan, secretele tinereții la 65 de ani. Ludmila a dezvăluit cum se menține în formă: „Mănânc cu plăcere, nu forțez nimic”

„Dan a reușit să iasă din Kiev spre sfârșitul lui februarie. Numai el știe cum a reușit să facă asta! A preferat să nu facă public însă acest lucru până acum! Dan a trecut pe la noi, normal, mai întâi. Sigur, și-a ales să vină încoace, fiindcă numai noi știm prin ce am trecut în acea perioadă în care el s-a aflat în mijlocul războiului, cât am tremurat pentru el! Nu pot să vă spun unde se află în prezent și unde lucrează la noile sale proiecte. M-a rugat să le transmit fanilor săi că le va oferi curând tuturor un semn de viață și atunci vor înțelege cu toții de ce a trebuit să facă asta. Ce pot să vă spun sigur este că nu e la Moscova!”, a declarat Ludmila Bălan pentru impact.ro.

Galerie foto

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
03 Dan Bălan și Tina Karol
Ce relație există între Dan Bălan și Tina Karol. Artistul a rupt tăcerea: „Fanii s-au alarmat, caută orice nuanță!”
04 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
05 Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!

PROFM Super Girl REVINE!

Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Captură video Youtube
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, moment plin de tandrețe în timpul concertului de Crăciun. Artistul nu și-a putut lua ochii de la ea

Ștefan Bănică și-a susținut concertul anual de Crăciun la Sala Palatului și, ca de fiecare dată, le-a oferit fanilor săi cel mai frumos spectacol de sărbători. Cântărețul a avut pregătite o mulțime de surprize, una dintre ele fiind chiar soția sa, care a urcat pe scenă alături de el.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...