Bucuresti | 102,8FM BLU CANTRELL - HIT THEM UP WITH STLE

Cum speră Shakira să câștige bătălia pe custodia copiilor cu Gerard Pique. Abia acum s-a aflat ce decizie drastică a luat artista

Shakira
Shakira / Getty Images

Au trecut aproape două luni de zile de când Shakira și Gerard Pique au anunțat că s-au separat, însă despărțirea dintre ei nu este deloc ușoară, deoarece aceștia nu au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește custodia copiilor.

Celebra cântăreață columbiană și fotbalistul s-au despărțit după aproape 12 ani de relație, timp în care au avut doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, de șapte ani. Dacă cei doi foști parteneri n-au avut probleme în ceea ce privește împărțirea bunurilor ori a banilor, atunci când vine vorba de custodia copiilor, ei nu au ajuns la un consens.

Din acest motiv, în încercarea de a rezolva această problemă, Shakira și-a angajat doi avocați reputați. Potrivit jurnaliștilor de la Marca, cu ajutorul lor, artista speră să obțină custodia micuților și să se mute în Miami, Statele Unite ale Americii.

Cine sunt cei doi avocați? Ei bine, potrivit sursei citate, unul dintre ei este Pilar Mane, o avocată cunoscută în Spania, care este specializată în Dreptul Familiei, care i-ar fi fost recomandat artistei de nimeni altul decât Alejandro Sanz.

Citește și: La 45 de ani, Shakira arată ca o puștoaică, în pantaloni scurți. Artista, fotografiată la o drumeție cu cei doi băieți ai ei

Potrivit sursei citate, Mane este licențiată în Drept la Universitatea din Barcelona și este cunoscută pentru câștigarea multor cazuri în ceea ce privește probleme de divorț, separare, pensie alimentară și întreținere copil. De asemenea, ea este membru al Asociației Catalane a Avocaților de Familie și a Asociației Spaniole a Avocaților de Familie și, în plus, este cunoscută pentru discreția de care a dat dovadă în ceea ce privește cazurile de care s-a ocupat.

Citește și: Shakira nu mai are parte de liniște după separare de Gerard Pique. Motivul pentru care artista a fost nevoită să cheme Poliția

Celălalt avocat angajat de Shakira este columbianul Heli Abel Torado, care este chiar unchiul artistei. Se pare că acesta este un negociator excelent și este cel care a ajutat-o pe artistă să încheie capitolul cu Antonio de la Rúa, fostul iubit și manager al artistei care a dat-o în judecată și i-a cerut despăgubiri în valoare de 100 de milioane de dolari. Cu ajutorul lui, însă, artista i-a achitat, însă, o sumă mult mai mică. 

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

La doar câteva zile de când a apărut informația că cei doi s-au separat, fotbalistul și artista columbiană au transmis un comunicat către agenția de presă EFE prin care au confirmat acest lucru. 

"Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere", se arată în comunicatul celor doi, citat de Mundo Deportivo.

Shakira și Pique

Shakira și Pique / Profimedia Images

Citește și: ”E cel mai bun!” Shakira, un nou mesaj emoționant dedicat partenerului ei. Fanii, impresionați: ”O femeie îndrăgostită!”

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, de șase ani.

Potrivit presei internaționale, infidelitatea ar fi dus la ruptura dintre cei doi. Mai exact, se pare că artista columbiană și-ar fi prins partenerul cu o altă femeie.

Galerie foto

Top citite
01 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
02 Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea
03 shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”
04 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
05 Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele

Shakira, artista columbiană în vârstă de 47 de ani, și-a lansat primul album după șapte ani - Las Mujeras Ya No Lloran” -, iar videoclipul piesei „Punteria” i-a impresionat complet pe fanii ei, întrucât aceasta a schimbat mai multe ținute extravagante.

Shakira
Shakira are mai mult succes în carieră de când e singură: "Într-un fel e mai bine că nu am un soț. Mă trăgea în jos"

Într-un nou interviu, Shakira a povestit despre viața ei de când e mamă singură și cum a ajutat-o în cariera muzicală mutarea din Barcelona. 

Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”

Radu Siffredi și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, au reușit să stabilească o relație de înțelegere și respect reciproc. Despărțirea dintre Oana Matache și Răzvan Miheț s-a petrecut fără resentimente, iar acest lucru a deschis calea pentru o apropiere neașteptată între cei implicați.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală