Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT COI LERAY - PLAYERS

Cum arată “cea mai frumoasă fată din lume” fără machiaj. Thylane Blondeau, imagini de la salonul de cosmetică

Thylane Blondeau 11

Natura a înzestrat-o cu o frumusețe ieșită din comun, însă și ea depune toate eforturile pentru a o pastra pentru cât mai mult timp. Chiar dacă are numai 19 ani, franțuzoaica Thylane Blondeau și-a făcut un obicei din a merge la cosmetică și a încerca noi tratamente revoluționare.

Thylane Blondeau, despre care se spunea că este “cea mai frumoasă fată din lume”, este acum o tânără superbă, cu o carieră de succes în lumea modellingului. Franțuzoaica și-a păstrat trăsăturile deosebite, impresionând în continuare cu frumusețea ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânăra arată la fel de bine fie că e machiată sau nu poartă machiaj deloc. În cele mai recente imagini postate de la salonul de cosmetică, Thylane dovedește că este de o frumusețe naturală deosebită.

Vezi si: “EȘTI PANTERA ROZ!” SHAKIRA, LOOK DE PUȘTOAICĂ LA 44 DE ANI: NOUA CULOARE A PĂRULUI I-A FERMECAT PE FANI

Cine e Thylane Blondeau

La numai 4 ani Thylane Blondeau debuta pe catwalk într-o prezentare Jean Paul Gaultier, după care, 6 ani mai târziu, fetița apărea pe coperta Vogue, într-un pictorial care a stârnit o mulțime de controverse. Celebra revistă a fost acuzată de sexualizarea unui copil inocent, după ce Thylane Blondeau a apărut machiată și purtând haine provocatoare.

VEZI ȘI: A FOST CATALOGATĂ DREPT “GRĂSUȚA DIN SHOWBIZ”, DAR EA NU ARE NICIO INHIBIȚIE. BEBE REXHA ÎȘI ETALEAZĂ FORMELE ÎN COSTUM DE BAIE

Galerie foto

O vreme, nimeni nu a mai știut de ea, însă la 16 ani a reapărut timid în lumea showbizului. Ea fost admirată pe covorul roșu de la Cannes, a pășit pe câteva podiumuri internaționale și a ajuns pe lista celor mai frumoase 100 de chipuri în 2018. Ulterior a primit titulatura de “cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 paula seling
Paula Seling, chip și siluetă de puștoaică. Solista de 43 de ani s-a pozat fără pic de machiaj, pe malul mării, în vacanța în Bulgaria
02 Mădălina Ghenea/ Profimedia
Mădălina Ghenea, superbă și fără machiaj. Românca s-a fotografiat dis-de-dimineață în cea mai naturală versiune a sa
03 adele
Adele, mândră de ridurile strânse până la 34 de ani. Solista și-a sărbătorit ziua de naștere într-o rochie scurtă, fără pic de machiaj
04 andra maruta
Andra, nearanjată și necoafată, cu haine de casă. Ipostaza cu care și-a luat fanii prin surprindere
05 Rock in Rio 2013
Cum arată Beyonce când nu știe că e urmărită. Diferența dintre look-ul de scenă și viața de zi cu zi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
rapp
Cum arată cele mai atrăgătoare rapperițe fără machiaj. Cardi B și Iggy Azalea, de nerecunoscut

Machiaje stridente, peruci, operații estetice, ținute provocatoare, accesorii opulente – femeile din lumea hip-hopului știu cum să atragă atenția.

thylane blondeau
A fost supranumită "cea mai frumoasă fată din lume". Thylane Blondeau uimește și astăzi cu look-ul spectaculos

A obținut titlul de cea mai frumoasă fată din lume, după ce a defilat la vârsta de doar 4 ani pentru excentricul designer francez Jean-Paul Gaultier. Anul acesta, Thylane Blondeau a împlinit 18 ani și este în continuare un nume cunoscut în lumea modei.

Thylane-Blondeau-instagram
Modelul francez Thylane Blondeau a primit titlul de "Cel mai frumos chip din 2018"

Cu toții știm că astfel de clasamente privind cea mai frumoasă femeie din lume sau cel mai sexy bărbat în viață sunt subiective, asta pentru că fiecare vede frumusețea în mod diferit. Totuși, o majoritate de voturi poate face diferența.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie
Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie

Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani