Bucuresti | 102,8FM AKON - LONELY

Paula Seling, chip și siluetă de puștoaică. Solista de 43 de ani s-a pozat fără pic de machiaj, pe malul mării, în vacanța în Bulgaria

paula seling
Paula Seling / Foto: Facebook

Paula Seling, una dintre cele mai elegante și diafane prezențe din peisajul muzical românesc, a uimit mereu cu silueta de puștoaică și cu tonusul bun. Are 43 de ani, dar arată mult mai tânără și la trup, și la chip. Zilele trecute, artista a plecat în vacanță la mare, de unde a împărtășit cu fanii câteva imagini.

Paula Seling și Soțul ei, Radu, au ales litoralul bulgăresc pentru a se bucura de câteva zile de relaxare. S-au cazat la un hotel de pe plajă și s-au bucurat de valuri, de nisip și de soare, dar și de timpul liber petrecut după bunul plac.

Citește și: Paula Seling a pozat într-un halat scurt din satin, în mijlocul patului. Fanii au reacționat imediat: “Wow, cât de frumoasă ești!”

paula seling

Paula Seling s-a pozat fără machiaj în vacanță / Foto: Facebook

Din când în când, Paula îi bucură pe internauți cu poze în care nu apare îmbrăcată în hainele de scenă. În blugi sau în rochii scurte, aceasta demonstrează că se menține într-o formă fizică de invidiat. De data aceasta, s-a pozat fără pic de machiaj pe față, la malul mării, înainte de a intra în valuri. Aceasta are un chip proaspăt și tânăr, fără riduri, îmbujorat de razele soarelui.

Citește și: Paula Seling a trecut pe lângă moarte la filmările unui clip, acum mai bine de 20 de ani: “Azi nu mai eram aici…”

Vedeta s-a lăsat surprinsă și pe marginea piscinei hotelului, îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu paiete, pe care a lăsat-o lejer pe umeri. Cu un cocktail în mână și un zâmbet pe față, Paula și-a cucerit din nou admiratorii.

paula seling

Paula Seling, vacanță relaxantă în Bulgaria / Foto: Instagram

Ce face Paula Seling pentru a-și menține silueta

Paula Seling are 43 de ani, însă reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Ea a mărturisit, în urmă cu câțiva ani, că are zile în care nu mănâncă deloc. De asemenea, ea a dezvăluit că are un metabolism ce-i permite să nu ia în greutate ușor. Secretul cel mai mare al vedetei este lipsa cărnii din toate mâncărurile ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Paula Seling, apariție încântătoare și mai îndrăzneață decât de obicei. Solista a cântat la Chișinău într-o rochie decoltată

"Sunt vegană, adică am scos din alimentaţie orice produs de origine animală, inclusiv peştele şi fructele de mare. Prima oară am renunţat la carne în urma vizionării documentarului „Generaţia Fast Food“, unde am văzut cum industria alimentară tratează animalele. E oribil. Am decis să nu mai particip la aşa ceva. Apoi, în urmă cu patru ani, am citit nişte materiale despre nutriţie, am vizionat câteva documentare şi am înţeles beneficiile vieţii vegane. Apoi totul a culminat cu explicaţiile domnului Dr. Liviu Deacu despre nutriţie şi cum e bine să ne hrănim. Mă simt în echilibru acum" , a mărturisit recent Paula pentru clickpentrufemei.ro.

De asemenea, solista a spus de nenumărate ori că mănâncă puțin și face mult sport, iar asta se vede. "Practic sportul de la vârste mici. Am înțeles mereu importanța acestuia în menținerea sănătății. Alerg, înot, fac sală, mă plimb în marș (un excelent mod de a slabi, de a stimula circulația limfatică) și încerc să-mi păstrez mobilitatea", a scris Paula într-o postare pe Instagram, dezvăluindu-și astfel secretele.

Galerie foto

Foto: Facebook

Top citite
01 Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei
Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”
02 Paula Seling
Paula Seling a împlinit 45 de ani. Ce i-ar spune azi „copilei cu ochi plini de speranță și de visuri”
03 Selena Gomez
Selena Gomez, într-o zi liberă, la plimbare prin oraș, fără pic de machiaj și cu ochelari de vedere. Cum arată când nu e la evenimente
04 paula seling si fiica ei
Fiica Paulei Seling își dorește un frate sau o soră. Ce spune artista despre un al doilea copil: „Eu nu cred că dragostea se împarte”
05 paula seling
Paula Seling, declarații la un an de la divorțul de Radu Bucura: „E un gen de iubire care nu dispare niciodată”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paula Seling, fiică întâlnire
Fiica Paulei Seling, întâlnire cu Dorian Popa. Cum a decurs totul a impresionat-o pe artistă, iar imaginile sunt virale

Paula Seling a așteptat mai bine de șase ani până să dezvăluie că a adoptat o fetiță, iar acum i-a oferit Elenei o surpriză pe cinste, pe care micuța și-a dorit-o foarte mult, după cum a mărturisit artista.

Paula Seling
Paula Seling, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a început școala. Artista a adoptat-o pe Elena în urmă cu mai bine de șase ani

A trecut aproape un an de când Paula Seling a dezvăluit că a adoptat o fetiță, iar acum artista a marcat prima zi de școală a fiicei ei printr-un mesaj emoționant.

antonia
Antonia și-a dat gata fanii cu un selfie în care s-a arătat fără pic de machiaj: "Ai și tu o poză în care să nu arăți bine?"

Nu de puține ori s-a spus despre Antonia că este cea mai frumoasă femeie din România. Pe lângă muzica pe care o face, nu este niciun secret că și-a atras o mare masă de fani și datorită felului în care arată. Mereu ca scoasă din cutie și protagonista multor campanii de imagine, în timpul liber, solista preferă să-și lase tenul "să respire" și nu poartă machiaj.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală