Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ALEXIA - PESTE MARI

Cum arată apartamentul de 500.000 de euro în care Selly stă cu chirie. Cât plătește pe lună pentru a trăi în lux

selly
Selly este cel mai cunoscut și de succes YouTuber de la noi. / Foto: Facebook

De o lună, Selly și iubita lui, Smaranda, s-au mutat într-un apartament ce valorează aproximativ 500.000 de euro. Celebrul vlogger scoate din buzunar o sumă impresionantă pentru chiria locuinței de lux. Acesta a explicat de ce preferă să nu-și cumpere propria casă, deși ar avea posibilitățile financiare să o facă.

Selly a făcut un vlog pe canalul lui de YouTube, în care le-a arătat abonaților fiecare colțișor al apartamentului în care stă alături de iubită și de cele două pisici pe care cuplul le-a adoptat de curând. Tinerii au cumpărat obiecte de mobilier și de decor pentru a-și face traiul confortabil.

Citește și: 5GANG se destramă. Selly a dezvăluit motivul pentru care proiectul se oprește aici: ”Nu ne mai regăsim!”

"În momentul de față, pentru apartamentul în care locuiesc ,plătesc o chirie de 2.050 de euro plus TVA. La chestia asta se adaugă și alte sume, precum 100 de euro locul de parcare pe lună, plus TVA și acolo, plus 200 de euro pe lună pentru parasolarul de pe balcon, așadar 2350 de euro pe lună plus TVA pentru locul ăsta în care eu stau. Asta e chiria. Într-un an în care eu stau aici, cheltui practic 28.200 de euro, plus TVA. O grămadă de bani, o sumă foarte mare de bani. Așadar, de ce să plătesc an de an acești bani și la final să nu am nimic? Hai să ne gândim cât ar fi costat apartamentul ăsta dacă l-aș fi cumpărat. Apartamentele din acest complex nu se vând, toate sunt de închiriat. Luând în calcul zona, toate facilitățile apartamentului și ale complexului, aș estima valoarea lui la 500.000 de euro plus TVA", a spus Selly după ce le-a prezentat fanilor lui camerele spațioase și dotările din casă.

Citește și: Smaranda Știrbu, imagine de peste 22.000 de like-uri. Iubita lui Selly s-a lăsat pozată în cea mai scurtă rochie și dresuri plasă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De ce nu vrea Selly să-și cumpere propriul apartament

Deși ar avea posibilitatea de a deveni proprietar, Selly preferă să locuiască în chirie. Deși pentru mulți pare un gest ilogic, vloggerul a explicat de ce chiria este cea mai bună variantă pentru el.
"Nu mi se pare inteligent să blochezi 500.000 de euro într-un apartament în care tu stai. Ăla e un apartament care nu îți produce bani în mod activ, singurul mod în care ar produce e când îl vinzi, poate că piața va crește și vei avea un profit din vânzarea lui. Ce poți face cu cei 500.000 de euro? Poți să îi investești și să îți producă bani mult mai mulți decât un apartament. Eu asta fac cu banii, vreau să-i investesc. Decât să spargi 500.000 de euro pe un apartament în care stai, poți să iei mai multe care sunt în faza de proiect și al căror preț va fi mult mai mare când vor fi gata”, a spus Selly.

Galerie foto

Top citite
01 Antonia și Alex Velea/ Foto: Instagram
Antonia și Alex Velea și-au cumpărat un apartament pe litoralul românesc: „Ne-am îndeplinit un vis”. Sunt vecini cu Inna și Selly
02 selly
Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din Youtube. Cum s-a dat de gol tânărul de 22 de ani
03 Smaranda și Selly
Smaranda, apariție într-un costum de baie îndrăzneț la brațul lui Selly. Vloggerul și-a dus iubita într-o vacanță de lux în Dubai
04 Smaranda Știrbu și vloggerul Selly, vacanță inedită la Paris/ Instagram
Smaranda Știrbu, fabuloasă într-o rochie cu decupaje și cu șliț adânc. Iubita lui Selly și-a impresionat fanii: „Cea mai frumoasă!”
05 Alexandra Ungureanu/ Foto: Instagram
Cum arată apartamentul Alexandrei Ungureanu. Artista le-a arătat fanilor frânturi din noua sa locuință: „Am un designer cu care lucrez”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Smaranda Știrbu
Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe iubita lui Selly într-o rochie provocatoare: „Fata asta parcă dădea la Medicină”

Să ai un iubit faimos nu e chiar așa de simplu pe cât ar crede lumea. Smaranda Știrbu știe cel mai bine asta, pentru că nu există zi în care să nu stârnească reacții în mediul online. 

Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale/ Foto: Instagram
Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale. Câți bani a dat vloggerul pe bolidul de lux

Selly se află în atenția publicului de mai bine de 10 ani, fiind idolul tinerilor. Vloggerul a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, având peste trei milioane de urmăritori pe canalul de Youtube și două milioane pe contul de Instagram.

Smaranda Știrbu
Iubita lui Selly, apariție plină de senzualitate în Ibiza. Smaranda și-a etalat silueta într-un costum de baie minuscul

Smaranda Știrbu, iubita celebrului vlogger Selly, a plecat într-o vacanță cu fetele în Ibiza. În timp ce vloggerul de succes se află în București și muncește din greu pentru a-și crește veniturile, tânăra studentă la medicină se bucură de vremea însorită de pe insula din arhipelagul Baleare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu