Bucuresti | 102,8FM CLOCK CLOCK - OVER

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Selly/ Foto: Instagram
Selly/ Foto: Instagram

Selly, în vârstă de 23 de ani, este în prezent cel mai urmărit vlogger din România, având o comunitate de peste 3 milioane de abonați. Însă, succesul său nu se limitează doar la mediul online, fiind implicat în diverse proiecte, printre care lansarea de filme și rolul de producător al unui festival de muzică.

Înainte de a deveni un creator de conținut pe internet, Selly a cochetat și cu sportul, făcând parte dintr-o echipă de fotbal. Într-un interviu acordat podcastului lui Cătălin Măruță, tânărul vlogger a vorbit despre această perioadă din copilărie. 

Citește și: Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe iubita lui Selly într-o rochie provocatoare: „Fata asta parcă dădea la Medicină”

„Asta cu fotbalul a venit chiar înainte să încep să fac episoade pe YouTube. Și mi-am dat seama că nu eram bun la asta. Nu mă fascina. Îmi plăcea ideea că era un colectiv, că am cu cine să vorbesc. Îmi plăcea și ideea de exercițiu fizic, dar fotbalul nu mă pasiona. Și când am început să am meciuri amicale cu alte echipe din Craiova, eram fundaș stânga, eram rușinea terenului. Eram varză. Țin minte că făceam alergări în jurul terenului și toți alergau și eu le povesteam că vreau să-mi cumpăr o cameră. Și eu tot spuneam și colegii mei de la fotbal n-aveau niciun interes”, a povestit Selly.

Selly a fost însoțit de tatăl său în cadrul podcastului, care a susținut că perioada când a practicat sport l-a ajutat să fie un copil mai extrovertit. 

Citește și: Selly și-a cumpărat un apartament în Mamaia, dar alege să locuiască în chirie. Cum a motivat vloggerul investiția

„La el, treaba cu fotbalul s-a rupt în momentul în care antrenorul a început să își dea seama că în loc să se ia el după ceilalți, să alerge, începeau să facă grupuri, trecea mingea pe lângă ei. El vorbind mult… A plecat el, i s-a schimbat programul. Dar, în orice caz, i-a prins foarte bine. Și-a antrenat ambiția, a dat și goluri. L-am încurajat, chiar asta am avut eu în cap, copilul meu să mi-l educ, să fie cu totul diferit de mine. Eu am fost un copil foarte timid. Am vrut ca Andrei să aibă tupeu, inițiativă, să nu aibă limite în dorința de a cunoaște. Am vrut să fie altfel, un copil curajos”, a precizat tatăl lui Selly, în podcastul „Acasă La Măruță”.

Câți bani câștigă Selly într-o singură lună

Selly a reușit să-și construiască o carieră de succes ca influencer, fiind urmărit de peste trei milioane de persoane, fapt pentru care ajunge să câștige bani frumoși din Youtube.

El a preluat un show prezentat pe Youtube, în cadrul căruia mai mulți influenceri trec prin probe de foc pentru a câștiga un premiu în valoare de 5.000 de euro. La finalul competiției, acesta a discutat cu toți participanții despre experiență și, la un moment dat, acesta a făcut o gafă, dezvăluind banii pe care îi câștigă din Youtube.

Citește și: Selly are cheltuieli de milionar: "Am o viață destul de plictisitoare, nimeni nu s-ar gândi că aș cheltui atât de mult"

Mai exact, într-un moment de neatenție, Selly a uitat să oprească scena în care le permitea urmăritorilor să vadă ce face el pe laptop. Astfel, cu toții au putut vedea suma pe care o câștigă. Având peste trei milioane de abonați pe Youtube, tânărul de 22 de ani câștigă lunar peste 35 de mii de euro doar din YouTube, mai exact 35.592,97 de euro, potrivit Avantaje.ro. Pe moment acesta nu a realizat ce s-a întâmplat, însă cineva din echipa de producție i-a atras atenția, dar reacția lui a fost neașteptată: „Top, lasă, cifre bune!”, a spus el.

Galerie foto

Top citite
01 selly
Selly, reacție după ce Wiz Khalifa și-a aprins un joint pe scenă, în fața a zeci de mii de adolescenți: „Un incident regretabil”
02 Nick Carter
Cine sunt părinții lui Nick Carter și cum și-au crescut copiii. Trei dintre frații artistului au murit de tineri
03 Madonna
Madonna, imagini de suflet alături de tatăl ei, de ziua lui de naștere. Bărbatul a împlinit 93 de ani: "Nimic nu ne poate opri"
04 Selly/ Foto: Instagram
Câți angajați are Selly la compania pe care o conduce. Vloggerul a vorbit deschis despre investițiile pe care le face
05 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă

Bianca Censori a fost în centrul atenției de când s-a căsătorit cu rapperul Kanye West, în decembrie 2022, la o lună de la divorțul acestuia de Kim Kardashian. În timp ce unii dintre oameni au criticat-o pentru ținutele nonconformiste, alții s-au întrebat cine sunt părinții ei și de ce nu intervin.

selly
Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din Youtube. Cum s-a dat de gol tânărul de 22 de ani

Smaranda și Selly
Smaranda, apariție într-un costum de baie îndrăzneț la brațul lui Selly. Vloggerul și-a dus iubita într-o vacanță de lux în Dubai

Smaranda a plecat împreună cu iubitul ei, Selly, într-o vacanță de lux în Dubai. Vloggerul român și frumoasa sa iubită s-au distrat pe un iaht, în timp ce savuram băuturi scumpe. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere