Bucuresti | 102,8FM ROXEN - SPUNE-MI

Cum a apărut Alexandra Stan la nunta prietenilor ei. Diva a atras toate privirile le eveniment, într-o rochie senzuală

Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan/ Foto: Instagram

Alexandra Stan adoră să fie în centrul atenție și nu ține cont de locul în care merge. Recent, artista a participat la nunta prietenilor ei și a atras atenția tuturor, fiind îmbrăcată într-o ținută senzuală și foarte îndrăzneață, tipică personalității sale. 

Artista în vârstă de 33 de ani a realizat câteva fotografii și le-a postat și pe pagina sa de Instagram, acolo unde a strâns mii de aprecieri. În imagini, Alexandra a fost surprinsă coborând dintr-o mașină de lux neagră, în timp ce își etala silueta de invidiat îmbrăcată într-o rochie strâmtă și foarte scurtă, având un corset din dantelă în jurul bustului. Cântăreața și-a completat look-ul cu un trenci negru din piele și o pereche de pantofi cu toc. 

Întreaga ținută a ieșit în evidență cu ajutorul coafurii, aceasta prizându-și părul blond într-un coc elegant, care a făcut-o să semene foarte mult cu regretata actriță Marilyn Monroe. 

Citește și: Alexandra Stan și ținuta făcută total din denim, care a lăsat la vedere multă piele. Îndrăzneață, blonda a pozat în ipostaze incendiare

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea Alexandrei Stan a strâns peste 11 mii de aprecieri și zeci de comentarii: „Magnifică”/ „Divină”/ „Arăți uimitor”/ „Ești de-a dreptul superbă”. 

Ce spune acum Alexandra Stan despre mariajul fulger de anul trecut: „Eram dezechilibrată atunci”

În primăvara anului trecut, Alexandra Stan uimea pe toată lumea cu anunțul că este o femeie măritată. Aceasta s-a căsătorit rapid cu Emanuel Necatu, un tânăr care a cucerit-o rapid și care a convins-o că îi este cel mai bun partener. Relația lor nu a durat însă mult și la doar câteva luni, cei doi ajungeau la divorț. Solista recunoaște că s-a aruncat în mariaj din dorința de a acoperi un gol și că nu a așteptat să se cunoască cu adevărat cu bărbatul pe care-l acceptase în viața ei și pe care l-a considerat un salvator.

Citește și: Ce spune Alexandra Stan despre ținuta controversată purtată la lansarea noului album: "Zici că eram la un concurs de cabaret"

„Mi s-a întâmplat și cu Emanuel, fostul soț. Așa l-am perceput (ca pe un salvator - n.r.), deși el zice că nu, că e doar percepția mea, dar el fix așa s-a prezentat, ca un salvator. Îmi zicea că am foarte mulți oameni care-mi vor răul și care-mi trimit gânduri negative. Că el lucra non-stop, făcea rugăciuni ca să mă ajute să scap. Îți dai seama că eu eram: 'Doamne, ce tare!'. Eram oricum dezechilibrată atunci, se întâmplase chestia cu motanul meu, murise și eram așa, zici că îmi murise copilul. Mă simțeam foarte bulversată. Și a venit fix în momentul ăla în viața mea”, a povestit Alexandra Stan despre fostul ei partener, care i-a fost și soț pentru o perioadă scurtă.

Galerie foto

Top citite
01 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
02 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
03 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
04 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
05 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia
Reacția hilară a lui Orlando Bloom când a văzut ținuta extravagantă a lui Katy Perry. Actorul a comparat-o cu o ustensilă pentru gătit

Orlando Bloom și Katy Perry formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că au o legătură puternică și că se aseamănă foarte mult, mai ales când vine vorba despre umor. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit:
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant pentru soția și copiii mei"

DIGI WORLD El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme  Citește mai
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
DIGI SPORT VIDEO Surpriză! Gheorghe Hagi nici nu vrea să audă: ce a spus despre ”bijuteria” de 76.000.000€ de la Constanța
VIDEO Surpriză! Gheorghe Hagi nici nu vrea să audă: ce a spus despre ”bijuteria” de 76.000.000€ de la Constanța
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală