Bucuresti | 102,8FM DUA LIPA - LOVE AGAIN

Ce spune acum Alexandra Stan despre mariajul fulger de anul trecut: "Eram dezechilibrată atunci, el a încercat să mă acapareze"

alexandra stan
Alexandra Stan / Foto: Instagram

Alexandra Stan mizează pe cartea sincerității și nu se teme să-și expună viața nefardată, cu bune și rele, reușite și eșecuri. În timp ce muzica o împlinește și a ajutat-o să atingă momente înălțătoare, viața personală nu a fost mereu lapte și miere. Solista a recunoscut că a trecut prin situații care au împins-o dincolo de limită, ajungând chiar la tentative de suicid, după cum a mărturisit într-un podcast, în care a vorbit și despre căsnicia fulger din vara trecută și despărțirea la fel de rapidă.

Una dintre cele mai negre și mediatizate perioade ale vieții ei a fost cea din timpul relației cu impresarul ei de acum mulți ani, Marcel Prodan, pe care l-a acuzat că a desfigurat-o. Atunci, cântăreței îi treceau tot felul de gânduri negre prin minte și chiar a încercat să se sinucidă. Nu o dată, ci de două ori.

Citește și: Alexandra Stan, despre experiența de a le cânta bogaților lumii, într-o pădure și pe un iaht în Seychelles: “Era ca o fortăreață”

"Am încercat de două ori să-mi iau viața. Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viața și chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune. Eram în Elveția, printre munți, la un concert, și luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci și avea cartela de la cameră. La eveniment era și președintele Elveției de la acea vreme, era o petrecere privată la o stațiune de schi. Încercau să mă cunoască și eu nu voiam să mai trăiesc", a povestit Alexandra în podcast despre unul dintre episioadele de cădere.

Ce spune acum Alexandra Stan despre mariajul fulger de anul trecut: "Eram dezechilibrată atunci"

În primăvara anului trecut, Alexandra Stan uimea pe toată lumea cu anunțul că este o femeie măritată. Aceasta s-a căsătorit rapid cu Emanuel Necatu, un tânăr care a cucerit-o rapid și care a convins-o că îi este cel mai bun partener. Relația lor nu a durat însă mult și la doar câteva luni, cei doi ajungeau la divorț. Solista recunoaște că s-a aruncat în mariaj din dorința de a acoperi un gol și că nu a așteptat să se cunoască cu adevărat cu bărbatul pe care-l acceptase în viața ei și pe care l-a considerat un salvator.

alexandra stan cununie civila

Alexandra Stan și Emanuel / Foto: Instagram

"Mi s-a întâmplat și cu Emanuel, fostul soț. Așa l-am perceput (ca pe un salvator - n.r.), deși el zice că nu, că e doar percepția mea, dar el fix așa s-a prezentat, ca un salvator. Îmi zicea că am foarte mulți oameni care-mi vor răul și care-mi trimit gânduri negative. Că el lucra non-stop, făcea rugăciuni ca să mă ajute să scap. Îți dai seama că eu eram: 'Doamne, ce tare!'. Eram oricum dezechilibrată atunci, se întâmplase chestia cu motanul meu, murise și eram așa, zici că îmi murise copilul. Mă simțeam foarte bulversată. Și a venit fix în momentul ăla în viața mea", a povestit Alexandra Stan despre fostul ei partener, care i-a fost și soț pentru o perioadă scurtă.

Citește și: Alexandra Stan a divorțat după doar câteva luni de la nuntă, iar acum spune de ce: “Nu trebuia să ne grăbim. Era toxic ce se întâmpla”

Acum, când privește în urmă, vedeta vede diferit lucrurile și crede că Emanuel a încercat să o separe de prieteni și să o manipuleze. "Emanuel a fost foarte așa... pentru el tot anturajul meu, toate prietenele mele, oamenii cu care lucram, oamenii pe care îi știam, toți aveau o influență proastă asupra mea. Și chiar mă pusese să dau "block" la multă lume. Și am dat, ca să mă rup cu totul. Eu am crezut că sunt într-un punct în care nu-mi dau seama ce se întâmplă și că e ceva 'dark' în viața mea și el a venit să mă ajute. Asta era percepția. Mi-am dat seama mai târziu că el încerca să mă rupă de tot, ca să mă acapareze și să mă manipuleze. Asta era, de fapt. Adică nu zic. Da, m-a îndreptat mai mult către credință și către Dumnezeu, dar eu oricum întotdeauna am fost credincioasă. Dar știi cum e, un om te învață, dar nu trebuie să te sperie, că toți din viața ta îți vor răul, toți vor să te manipuleze, să profite de tine", a mai recunoscut Alexandra Stan.

Galerie foto

Foto: Instagram, PROFM

Top citite
01 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, într-o salopetă din dantelă care a lăsat puțin loc imaginației: „Superbă femeie mai ești”
02 Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, protagonista unei ședințe foto incendiare pe plajă. Imaginile în costum de baie au făcut furori în mediul online
03 Alexandra Stan
Rochie mulată și decupată pe tot abdomenul, atitudine de milioane. Alexandra Stan e stăpână pe propria senzualitate
04 alexandra stan
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
05 alexandra stan
Alexandra Stan, despre greutățile prin care a trecut la începutul carierei: „Multă lume a perceput totul ca pe un succes rapid”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

Alexandra Stan, cunoscută pentru cariera sa muzicală care a depășit granițele României, a vorbit sincer despre experiențele sale în relațiile toxice pe care le-a avut în trecut. În timp ce viața sa profesională a fost plină de succese și realizări, viața personală a fost uneori tumultuoasă.

Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”

În urmă cu trei ani, Alexandra Stan îmbrăca pentru prima dată rochie de mireasă și credea că și-a găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, artista nu a avut noroc în dragoste și a ajuns să divorțeze la doar câteva luni de la eveniment. Nu s-a lăsat descurajată, iar acum iubește și e iubită și nu s-a ferit să facă declarații despre noul său partener, milionarul Darcy Troch. 

alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația

Au trecut doi ani de când Alexandra Stan a trecut printr-un divorț dureros, la câteva luni de la nuntă, iar acum aceasta și-a refăcut viața. Artista trăiește o poveste de iubire cu milionarul Darcy Troch, iar cei doi și-au asumat public relația.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere