Bucuresti | 102,8FM ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Cum a anunțat-o Justin Timberlake pe Britney Spears că vrea să se despartă de ea. Detaliul ținut secret 20 de ani s-a aflat acum

justin timberlake si britney spears
Britney Spears și Justin Timberlake / Foto: Profimedia

Britney Spears și Justin Timberlake s-au cunoscut încă de când erau copii și învățau să fie artiști în Clubul Mickey Mouse. În 1999, au început o relație, pe care la început au ținut-o secretă, iar în septembrie 2000 s-au afișat prima dată împreună. În martie 2002, după o relație de trei ani, Britney și Justin se despărțeau.

În cartea ei de memorii, "The Woman in Me", cea supranumită prințesa muzicii pop a dezvăluit și cum a anunțat-o Justin că nu mai vrea să aibă o relație cu ea. Mișcarea lui nu a fost deloc elegantă, Timberlake alegând să o anunțe că rupe legătura printr-un SMS.

Citește și: Britney Spears a fost însărcinată cu Justin Timberlake, însă acesta i-a cerut să facă avort: „L-am iubit atât de mult pe Justin”

În ochii publicului, relația celor două superstaruri părea perfectă. Tineri, bogați, talentați și adorați, între Spears și Timberlake nu era totul lapte și miere în spatele ușilor închise. După ce a dezvăluit că a rămas însărcinată și că Justin i-a cerut să avorteze, solista a povestit și cum acesta a încheiat legătura lor amoroasă.

Galerie foto

"A dat cu piciorul la cel mai bun lucru pe care l-a avut", a spus ea. În a doua zi de filmare pentru clipul "Overprotected: The Darkchild Remix", Britney a primit un SMS care a dărâmat-o. Regizorul videoclipului, Chris Applebaum, a povestit pentru Page Six că Britney a dispărut de pe platou aproximativ jumătate de oră și, când a mers la rulota ei, a găsit-o plânsă, cu machiajul întins, stând pe jos. "Nu pot să cred. Uită-te! Asta s-a întâmplat", i-a spus ea lui Chris, arătându-i apoi mesajul care o adusese în acea stare. "S-a terminat!!!" - a fost SMS-ul prin intermediul căruia Timberlake a anunțat-o pe Brit că relația s-a încheiat. Acesta aflase că iubita îl înșelase cu dansatorul Wade Robson. În cartea ei, Spears mărturisește și că Timberlake ar fi înșelat-o primul, în două rânduri.

Citește și: Britney Spears dezvăluie că Justin Timberlake a înșelat-o cu „o altă vedetă”, în perioada în care au avut o relație

Britney Spears a făcut avort în timpul relației cu Justin Timberlake, după ce el i-a cerut asta

Într-un fragment din autobiografia ei, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin Timberlake. Ea a făcut avort la îndemnul lui, potrivit unui scurt citat publicat de People. 

"A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie", a scris ea despre sarcină. "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată", a scris ea despre avort. "Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată".

"Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea", a completat ea.

 

Top citite
01 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
02 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
03 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
04 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
05 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 15 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după un mariaj de 15 ani. Cei doi au fost văzuți drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din showbiz, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și separarea s-a produs. De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

Shakira si pique
Shakira, despre eforturile făcute în timpul relației cu Pique: "Mi-am pus cariera pe pauză. Au fost multe sacrificii pentru iubire"

Despre relația dintre Shakira și Gerard Pique, încheiată în 2022, după 11 ani de iubire, se vorbește și acum. Felul în care fostul fotbalist a decis să părăsească viața de familie pe care o avea cu artista columbiană i-a atras o mulțime de critici. Și Shakira și-a plâns și cântat dezamăgirea în piese care au adus-o pe primele loc în topuri.

*EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood
Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte

Jessica Biel a făcut furori la petrecerea organizată de Justin Timberlake în West Hollywood, cu ocazia lansării noului său album de studio, la o zi după ce artistul s-a reunit pe scenă cu colegii săi de la NSYNC.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa
Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

Și-a cumpărat un colier de la second-hand și acasă a descoperit că valorează de 1500 de ori mai mult. Ce era de fapt piesa

FILM NOW Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni.
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii

DIGI WORLD O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
DIGI SPORT ”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”
DIGI FM Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși
Cum ar vota bucureștenii dacă săptămâna viitoare și-ar alege primarul general. Cetățenii par deciși