Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER POST MALONE - I LIKE YOU

Britney Spears dezvăluie că Justin Timberlake a înșelat-o cu „o altă vedetă”, în perioada în care au avut o relație

'Crossroads' film Premiere, Los Angeles, America - 11 Feb 2002
Britney Spears și Justin Timberlake. Profimedia

În volumul său de memorii, „The Woman In Me”, ce va fi lansat luna aceasta, Britney Spears îl acuză pe Justin Timberlake că în perioada în care au avut o relaţie la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, el a înșelat-o cu „o altă celebritate”. Anterior, cântăreața a dezvăluit că a recurs la un avort după ce a rămas însărcinată cu copilul starului pop, potrivit unor fragmente din această autobiografie, publicate în revista People.

Artista în vârstă de 41 de ani nu a dat numele persoanei cu care Justin ar fi înșelat-o. Potrivit TMZ, Spears a notat în cartea sa că nu a vrut să dezvăluie cine este respectiva celebritate pentru că au familii și nu vrea să-i pună într-o situație incomodă, notează Daily Mail.

Britney Spears: Îl iubeam atât de mult pe Justin. Mereu mă gândeam că vom avea o familie împreună într-o bună zi

Revenind la relația ei cu Timberlake, Britney Spears a povestit în cartea ei autobiografică că sarcina „a fost o surpriză'” şi că ea a dorit să păstreze copilul, dar a fost de acord cu o întrerupere de sarcină la insistenţele lui Justin.

„Îl iubeam atât de mult pe Justin. Mereu mă gândeam că vom avea o familie împreună într-o bună zi”, a scris Britney Spears. „Justin nu a fost cu siguranţă fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil, că eram mult prea tineri”.

Dacă decizia ar fi ţinut doar de ea, a adăugat cântăreaţa, „nu aş fi făcut asta niciodată. Dar Justin era atât de sigur că nu dorea să fie tată”. Vedeta pop a descris acest episod ca unul „dintre cele mai dureroase lucruri pe care le-am experimentat în viaţa mea”.

Reprezentanţii cântăreţului Justin Timberlake, în vârstă de 42 de ani, nu au dat curs deocamdată invitaţiei transmise de Reuters pentru a face declaraţii pe această temă.

Galerie foto

Justin Timberlake şi Britney Spears, care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii de televiziune pentru copii „The Mickey Mouse Club”, au ajuns în atenţia tabloidelor după ce au format un cuplu timp de trei ani, pe când aveau vârste de 19-20 de ani, după care s-au despărţit brusc în anul 2002.

Presa americană a chestionat-o fără încetare pe Britney Spears în legătură cu virginitatea ei, iar Justin Timberlake a afirmat că, în urma relaţiei intime cu artista, a compus melodia ''Cry Me a River'', în care a sugerat că fosta lui iubită i-a fost infidelă.

În 2021, după difuzarea unui documentar de televiziune despre Britney Spears care includea un segment despre umilinţele suferite de cântăreaţă din partea presei după încheierea relaţiei sale cu Justin Timberlake, cântăreţul i-a prezentat public scuze pentru „dezamăgirea” pe care i-a produs-o.

Artista pop a devenit apoi mama a doi băieţi, în prezent în vârstă de 18 şi de 17 ani, cu cel de-al doilea soţ al ei, Kevin Federline, cântăreţ şi dansator, cu care cântăreaţa a fost căsătorită timp de doi ani.

În aprilie 2022, Britney Spears a anunţat că era însărcinată cu cel de-al treilea copil, iar tatăl era logodnicul ei din acea vreme, Sam Asghari, însă a dezvăluit în luna următoare că a pierdut sarcina. Ea şi Sam Asghari s-au căsătorit în iunie 2022, dar în august anul acesta, Asghari a cerut divorţul după un mariaj de 14 luni.

Volumul de memorii semnat de Britney Spears, aşteptat cu mare interes, va fi lansat la doi ani după ce vedeta a ieşit de sub tutela judiciară de 13 ani a tatălui ei, Jamie Spears. Tutela i-a controlat viaţa personală, cariera şi averea de 60 de milioane de dolari începând din 2008 şi până la anularea ei în instanţă, în noiembrie 2021.

Titlul volumului de memorii face referire la un fragment din cuprinsul cărţii în care Britney Spears a scris următoarea frază: „Femeia din interiorul meu a fost reprimată mult timp. Trebuia să fiu dezlănţuită pe scenă, aşa cum mi-au spus să fiu, şi să fiu un robot în restul timpului”.

Cartea va fi lansată pe 24 octombrie de Gallery Books, ce ține de editura Simon and Schuster.

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”
02 *EXCLUSIVE* Justin Timberlake and Jessica Biel arrive for his album release party in West Hollywood
Jessica Biel a făcut furori la petrecerea lui Justin Timberlake. Actrița, super șic într-o fustă mini și cizme cu tocuri înalte
03 Justin Timberlake și Jessica Biel
"Soțul meu n-ar posta niciodată asta, dar o fac eu". Jessica Biel, poze în care Justin Timberlake își arată pătrățelele de pe abdomen
04 Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”
05 Britney Spears
Britney Spears, prima reacție după apariția zvonurilor potrivit cărora s-ar fi întors la un fost iubit
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Jessica Biel și Justin Timberlake
Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”

Jessica Biel, actrița în vârstă de 41 de ani, a făcut publice imagini inedite cu cei doi copii ai ei și ai lui Justin Timberlake, fanii ei fiind cuceriți.

Britney Spears și Ben Affleck/ Profimedia
Britney Spears și Ben Affleck au avut o aventură de-o noapte. Dezvăluirea picantă făcută de artistă despre soțul lui Jennifer Lopez

Britney Spears continuă seria dezvăluirilor șocante. După ce a făcut valuri cu lansarea cărții sale de memorii, în care a spus tuturor că Justin Timberlake a lăsat-o însărcinată când avea 19 ani și a trebuit să facă întrerupere de sarcină, pentru că era prea tânără și nu putea să aibă grijă de un copil, acum a aruncat o nouă „bombă” care îl vizează direct pe actorul Ben Affleck, actualul soț al artistei Jennifer Lopez.

Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'
Mesajul făcut public de Jessica Biel în ziua în care Justin Timberlake a împlinit 43 de ani. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani

Justin Timberlake a împlinit 43 de ani, iar soția sa, Jessica Biel, a făcut public un videoclip în care a surprins mai multe imagini făcute de-a lungul timpului. În plus, clipul inedit a fost însoțit de un mesaj emoționant.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție
Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

Jennifer Garner, de mână cu bărbatul pe care-l iubește de 6 ani, în trening și pantofi sport. Actrița și John Miller își trăiesc dragostea în cea mai mare discreție

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace
Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
DIGI FM Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”
Unde va petrece Irinel Columbeanu Paștele. „Medicii i-au interzis”