Bucuresti | 102,8FM EMAA - IN ALTE VIETI

Cu cea mai sexy cantareata din Romania, IN DORMITOR. Uite cat de flexibila e

cu-cea-mai-sexy-cantareata-din-romania-in-dormitor-uite-cat-de-flexibila-e

Anda Adam a fost votata “cea mai sexy cantareata din Romania” si acum tine cu tot dinadinsul sa ne arate cum se misca in… dormitor.

Daca nu stiati cat de flexibila sunt, iata ca stiu sa fac tumbe, roti si flicuri chiar... N-am mai exersat de mult, dar am profitat de spatiul din camera de hotel! Crazy, nu?”, a scris cantareata pe pagina ei de Facebook, acolo unde a postat filmuletul atasat.

Anda Adam a lansat de curant un videoclip ce sfideaza frigul, pentru noua ei piesa, realizata alaturi de Kourosh Tazmini.

Tazmini este un DJ de origine portugheza caruia i-a placut atat de mult de romanca si de muzica ei, incat i-a propus o colaborare pentru “Can You Feel Love”.

Videoclipul piesei a fost filmat la mare, la soare, cu domnisoare incantatoare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media



Melodiile ei au atat de mult succes, incat sunt mai cerute de ascultatori decat cele ale unor artisti internationali.

La doar trei luni de la premiera noului sau clip, “pAnda mAdam”, in Romania, Anda Adam a ajuns deja sa fie difuzata de cele mai importante radiouri internationale.

Dupa ce a ajuns pe primele locuri in Turcia si Ucraina, artista se bucura acum de un succes aproape nesperat in Rusia si Liban.

"pAnda mAdam" este una din cele mai cerute piese la radiourile NRJ, cu un succes mai mare chiar si decat Katy Perry, Enrique Iglesias sau Flo Rida.

Hitul romancei se aude peste tot, in cluburile din Beirut, dar si in aer liber, in Piata Rosie din Moscova.

Piesa Andei Adam a intrat si in playlist-urile radiourilor din Franta si Tunisia, urcand incet, dar sigur, in clasamentele muzicale.
 
Top citite
01 anda adam inundatii dubai
Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux
02 anda adam
Anda Adam, criticată după ce a apărut pe pârtie cu salopeta descheiată și decolteul la vedere: "În 2023 nu mai merge cu poze din astea"
03 anda adam
Anda Adam, spectaculoasă într-un costum de baie minuscul și foarte decoltat, în mijlocul unei piscine cu spumă: "Ești perfectă!"
04 Anda Adam
Anda Adam, imagine provocatoare postată pe Instagram. A pozat într-o cămașă descheiată până la abdomen
05 anda adam
Anda Adam, în cea mai strâmtă și decoltată rochie. Și-a asortat ținuta cu bradul și a părut o Crăiasă a zăpezii super provocatoare
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
anda adam si iubitul
Anda Adam, cerere în căsătorie într-un tărâm de basm. Imaginile sunt spectaculoase: "Am plâns de bucurie. A fost ca într-un film"

Anda Adam a avut parte de surpriza vieții ei din partea iubitului. Plecați în vacanță în Cappadocia, Turcia, cei doi s-au întors logodiți. Un inel scump tronează de acum pe inelarul cântăreței, care a găsit din nou dragostea, nu la multă vreme de când a divorțat de tatăl fiicei ei.

anda-adam
Anda Adam se răsfață în Turcia. Solista pozează provocator într-un costum de baie minuscul și strălucitor

Mare pasionată de sport, Anda Adam a reușit, în timp, să-și sculpteze corpul, iar acum poate concura cu fetele de la competițiile de Miss Fitness. Tonifiată și cu mușchii bine definiți, ajutată și de intervențiile estetice făcute, Anda captează atenția la orice ieșire.

anda adam
Anda Adam, într-un costum de baie decupat și strălucitor, în vacanța din Egipt. Nici acolo nu ratează orele de sport

Anda Adam se menține într-o formă fizică de invidiat și nu ratează nicio ocazie de a-și etala trupul sculptat pentru care muncește zilnic în sala de sport. De curând, ea a pozat într-un costum de baie întreg, cu decupaje, ce i-au pus în valoare nu doar bustul, ci și abdomenul.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 
Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

Cum arată azi Eliza, fiica Adrianei Iliescu. E o domnișoară de 19 ani, preocupată de cultură și îndrăgostită de cărți 

FILM NOW Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de de doi dintre foștii iubiți la premiera celui mai nou film al ei

DIGI WORLD Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer
Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
DIGI SPORT ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală
DIGI FM Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea
Anamaria Ferentz, cerută în căsătorie de iubitul american. Bărbatul are 7 copii și e cu 11 ani mai mare decât ea