Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DAN BALAN - ORIUNDE AI FI (NEW PW)

Anda Adam, imagine provocatoare postată pe Instagram. A pozat într-o cămașă descheiată până la abdomen

Anda Adam
Anda Adam este foarte preocupată de felul în care arată. / Foto: Instagram

Anda Adam este una dintre cele mai atente vedete când vine vorba de imaginea ei. Blonda este preocupată de felul în care arată, are în garderobă cele mai scumpe haine și accesorii, dar merge des și al sala de sport pentru a se asigura că e în cea mai bună formă fizică. Recent, solista de 41 de ani și-a surprins fanii cu o imagine provocatoare.

Îmbrăcată complet în alb, în pantaloni largi și o cămașă cu nasturi perlați, pe care a preferat să o lase descheiată până la abdomen, accesorizată cu bijuterii și ochelari de soare cu rame albe, Anda a bifat o apariție de neignorat.

Anda Adam

Anda Adam și-a uimit fanii cu o ipostază provocatoare. / Foto: Instagram

Citește și:Anda Adam, într-un costum de baie decupat și strălucitor, în vacanța din Egipt. Nici acolo nu ratează orele de sport

Ipostaza sexy a fost pe placul celor care o urmăresc pe Instagram: "Wow, ce bine îți stă! Ești senzațională! Super frumoasă"; "O apariție ca de fiecare dată", au fost doar două dintre mesajele primite de artistă.

Anda Adam s-a logodit de curând

anda adam si iubitul

Anda Adam a fost emoționată până la lacrimi de cererea în căsătorie. / Foto: Instagram

Pe plan sentimental, Andei Adam îi merge de minune, căci blonda s-a logodit de curând și se pregătește de nuntă.  Vedeta de 41 de ani a avut parte de o cerere în căsătorie ca în filme, într-un tărâm de basm, în Capadoccia. Printre baloane cu aer cald, într-un peisaj unic în lume, iubitul ei, Yosif, i-a adresat marea întrebare: "Vrei să fii soția mea?". Sigură pe sentimentele lor, Anda nu a stat pe gânduri și, printre lacrimi de fericire, a acceptat ca în curând să fie din nou mireasă.

Artista și iubitul ei se pregătesc să deschidă un club în Cluj

Anda Adam vrea să-și extindă portofoliul de afaceri, așa că s-a implicat într-un business alături de iubitul ei. Aceștia se pregătesc să deschidă un club în Cluj, inspirat din locurile de distracție din Mykonos. Investiția se ridică la sute de mii de euro.

Citește și: Anda Adam a sărbătorit 41 de ani în cea mai decupată rochie. A făcut o sedință foto specială la înălțime

Galerie foto

Ce spune Anda Adam despre operațiile estetice făcute

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anda Adam este cunoscută pentru aparițiile care mai de care mai sexy, iar de curând a vorbit despre operațiile estetice, ea fiind acuzată de-a lungul timpului că și-ar fi făcut mai multe intervenții.

”Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept”, a fost răspunsul Andei Adam.

Ce face Anda Adam pentru a se menține în formă

Cântăreața recunoaște că merge zilnic la sala de fitness, acolo unde fiecare antrenament durează circa două ore. În plus, ea susține că nu se abate de la programul său, sportul fiind extrem de important când vine vorba de sănătate și menținerea formelor sale de invidiat.

Merg la sală în fiecare zi, cu mici excepții, când am foarte multă treabă sau sunt plecată pe undeva. Sau dacă am vreo zi petrecută cu Evelin. Merg la sală, lucrez pe grupe de mușchi, fac cardio. Îmi împart programul ca două ore dintr-o zi să fie pentru un antrenament la care țin foarte tare. Și, evident, am grijă ce mănânc. Este 70% dietă și 30% antrenament. Cele două trebuie să fie mână în mână pentru a vedea rezultate evidente. Nu sunt gurmandă deloc, chiar mănânc ca să supraviețuiesc. Nu am avut pofte, nu am pățit niciodată să simt nevoia să mănânc. Înghețata nu îmi place atât de mult, așa că la acest capitol stau bine, fiindcă nu trebuie să mă abțin”, a spus Anda Adam într-un interviu pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Top citite
01 'Barbie' film premiere, Los Angeles, California, USA - 09 Jul 2023
Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cântăreața, fabuloasă într-o ținută inedită, cu un decolteu imposibil de ignorat
02 Bebe Rexha
Bebe Rexha, selfie "curajos", cu decolteul în prim-plan. Ținuta generos decupată a furat toate privirile
03 loredana groza
Loredana Groza, încă o apariție care i-a dat gata pe fani. Topul decoltat și cei mai scurți pantaloni au făcut-o să pară de 20 de ani
04 loredana groza
Loredana Groza, regina decolteurilor abisale. Fotografia artistei i-a făcut pe fani să ofteze: „Arăți fenomenal”
05 Andreea Bănică
Andreea Bănică, selfie în oglindă, într-o rochie foarte scurtă și decoltată. "Mâna sus cine nu își face poze în baie"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, într-o rochie decupată și în față, și în spate, la o gală în Los Angeles. Românca stă trei luni în SUA

Mădălina Ghenea a lăsat în urmă casa din Italia pentru trei luni. Aceasta a plecat în SUA, unde continuă filmările la thrillerul "Deep Fear", în care joacă rolul principal feminin, Naomi. În peliculă îl are partener pe Ed Westwick, cunoscut pentru serialul "Gossip Girl". Nu numai filmările au dus-o pe româncă la Hollywood, ci și mai multe evenimente.

loredana groza
Loredana Groza, în cea mai decoltată rochie posibilă, lângă Mickey Rourke. A părut o divă din vremea vechiului Hollywood

Loredana Groza și-a împlinit un mare vis zilele trecute, când l-a întâlnit pe Mickey Rourke, actorul pe care spune că-l admiră de când l-a văzut în filmul "9 săptămâni și jumătate", ce a apărut în 1986. Solista s-a îmbrăcat și coafat ca o divă și a pozat alături de actor, dar și de Anthony, fiul lui Alain Delon. Ambele staruri internaționale sunt în România, unde filmează pentru pelicula "21 de rubini".

anda adam
Anda Adam, criticată după ce a apărut pe pârtie cu salopeta descheiată și decolteul la vedere: "În 2023 nu mai merge cu poze din astea"

Anda Adam și-a pus fanii în cap cu cea mai recentă postare pe Instagram, în care apare la munte, pe pârtie, îmbrăcată într-o salopetă într-o nuanță tare de roșu-portocaliu. Nici înconjurată de zăpadă, cântăreața de 42 de ani nu a renunțat la decolteu. Modul în care s-a pozat, dar și faptul că și-a editat pozele nu le-a căzut bine prietenilor de pe rețelele sociale.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei.
Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

Nici angajații prințesei de Wales nu au avut idee de operația ei. "Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă și păstrează secretul"

FILM NOW Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024.
Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

Emily Blunt și Ryan Gosling, cel mai amuzant moment de la Oscar 2024. "Insultele" și "cearta" lor pe Barbie și Oppenheimer, delicioase

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”