Bucuresti | 102,8FM CYRIL - STUMBLININ

Noi premiere în luna mai la Film Now - “Captain Marvel” și “Midway”

Film_Now

În a doua jumătate a lunii mai, în premieră la Film Now, telespectatorii sunt invitați în Universul Marvel cu blockbusterul “Captain Marvel”: faceți cunoștință cu primul supererou pe care Nick Fury avea să-l întâlnească în cariera sa de agent SHIELD. Duminică, 17 mai, la 20:00, Captain Marvel” ne dezvăluie povestea transformării lui Carol Danvers într-unul dintre cei mai puternici eroi ai universului, atunci când Pământul e prins în mijlocul unui război galactic între două rase extraterestre.

Acesta este primul film din Universul Marvel ce are în centrul său o eroină, interpretată la înălțime de Brie Larson. Și surprizele nu se opresc aici: plasată în anii '90, aventura este cu totul nouă și originală, neîncorsetată de aventurile benzilor desenate. Cu un succes de casă enorm, “Captain Marvel” a avut încasări mondiale de peste 1,1 miliarde de dolari - devenind și primul film cu o supereroină ce trece de pragul de un miliard de dolari.

Duminică, 31 mai, de la ora 20:00, Film Now aduce o nouă premieră pe micile ecrane în România, ecranizarea unei bătălii istorice - momentul de cotitură al teatrului de lupta din Pacific, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Bătălia de la Midway” / “Midway” surprinde momentul de cumpănă, determinare și curaj al trupelor navale americane în fața puternicei flote japoneze - act decisiv pentru victoria trupelor aliate.

Midway” este proiectul de suflet al regizorului german Roland Emmerich, cunoscut pentru blockbuster-uri precum “The Day After Tomorrow” (2004), “Godzilla” (1998), “Independence Day” (1996) sau “The Patriot” (2000). Pentru această producție grandioasă, Emmerich a adus în distribuție o pleiadă de actori, precum Ed Skrein, Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Mandy Moore, Dennis Quaid, Tadanobu Asano și Woody Harrelson. Cu un buget de producție de 100 de milioane de dolari, “Midway” este unul dintre cele mai scumpe filme independente produse vreodată.

Seara de miercuri, 27 mai, nu este pentru cei slabi de înger. La 21:45, Film Now prezintă O aplicație de coșmar/ Countdown. Este povestea unei tinere care - în joacă - instalează o aplicație ce susține ca măsoară timpul până la moarte. Situația scapă însă de sub control și gluma se transformă într-o cursă contra-cronometru, în încercarea de a rămâne în viață. Un horror cu accente de thriller, O aplicație de coșmareste ecranizarea întrebării "ce-ar fi dacă", în era digitală a lui "totul este posibil".

Program:

CAPTAIN MARVEL

Captain Marvel - Disney, 2019

Duminica, 17 mai, la 20:00

Regia: Anna Boden,  Ryan Fleck

Cu: Brie Larson,  Ben Mendelsohn,  Samuel L. Jackson

Carol Danvers (Brie Larson) este fost pilot în U.S. Air Force. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei.

Cu o mulțime de întrebări despre trecutul și identitatea ei, Carol se întoarce pe Pământ - unde se trezește în mijlocul unui conflict intergalactic între două rase de extratereștri.

Bătălia de la Midway

Midway - 2019, Freeman

Duminica, 31 mai, la 20:00

Regia: Roland Emmerich

Cu: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Luke Evans, Mandy Moore

Povestea adevărată a incredibilei victorii ce a înclinat soarta Războiului din Pacific, în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, ducând la victoria Aliaților. La Midway,  depășiți ca număr, piloții și comandanții flotei americane au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic - flota Japoniei.

O aplicație de coșmar

Countdown - 2019, Vertical Entertainment

Miercuri, 27 mai, la 21:45

Regia: Justin Dec

Cu: Anne Winters, Elizabeth Lail, Peter Facinelli, Talitha Eliana Bateman

O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă într-o reală amenințare. După ce descarcă acest app, o asistentă medicală află că mai are de trăit doar 3 zile și trebuie să lupte cu timpul, dar și împotriva unei creaturi amenințătoare.

Top citite
01 Premiere la Film Now in luna august
Film Now continuă seria premierelor în luna august cu aclamatul “1917: Speranță și moarte”
02 Spike TV's 10th Annual Guys Choice Awards - Show
Julia Roberts a povestit care a fost cel mai jenant moment din cariera ei
03 facebook-click
Poliţia Română, apel către toţi utilizatorii de Facebook
04 profm-te-trimite-la-premiera-filmului-michael-jackson-asta-i-tot
ProFM te trimite la premiera filmului MICHAEL JACKSON - ASTA-I TOT!
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil