Bucuresti | 102,8FM NICKY JAM - X

Julia Roberts a povestit care a fost cel mai jenant moment din cariera ei

Spike TV's 10th Annual Guys Choice Awards - Show
CULVER CITY, CA - JUNE 04: Actress Julia Roberts accepts the Woman of the Decade award onstage during Spike TV's 10th Annual Guys Choice Awards at Sony Pictures Studios on June 4, 2016 in Culver City, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Julia Roberts a pășit pe covorul roșu neepilată la subraț. Fotografiile au făcut înconjurul lumii, iar Julia Roberts a fost criticată pentru apariția sa. De atunci au trecut mulți ani și abia acum Julia a explicat cum a ajuns în această situație.

julia-roberts-par-subrat-premiera-nothing-hill

foto Guliver / Getty Images

"Îmi aduc aminte foarte bine de  acea imagine din acel moment. Pur şi simplu nu am luat în calcul lungimea mânecii rochiei şi nici faptul că voi saluta publicul. Nu mă gândeam că acest aspect va interesa lumea, dar a fost o chestie de natură personală care m-a  pus într-o situație penibilă. Aşadar, nu a fost o declaraţie feministă, ci a ţinut mai degrabă de mine, un om simplu care trăieşte pe această planetă", a declarat Julia Roberts în emisiunea lui Busy Philipps.

Top citite
01 Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital
Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”
02 Cardi B Cardi B
A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”
03 Andra
Andra, despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră: „Nu sunt mândră de aceste episoade”
04 madonna (16)
Madonna, despre perioada grea în care nu avea nici ce mânca: „Eram dărâmată, fără adăpost și înfometată”
05 corina bud
Ce a făcut Corina Bud de când a dispărut din showbiz. Artista a rupt tăcerea: „Am avut alte priorități”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Paris Jackson/ Profimedia
Fiica lui Michael Jackson nu-și dorește o carieră muzicală pentru bani. Cu ce avere a rămas Paris după moartea tatălui său

Paris Jackson, fiica regretatului cântăreț pop, a moștenit talentul tatălui său și are o carieră muzicală de succes la vârsta de 25 de ani. Cu toate acestea, tânăra a mărturisit că nu o interesează banii, ci vrea să transmită emoție prin muzica ei. 

connect-r
Connect-R a dezvăluit când se va retrage din muzică. Artistul a avut probleme de sănătate din cauza programului încărcat

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, melodiile sale fiind mai tot timpul în topurile muzicale. Cu toate acestea, cântărețul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit când se va retrage din muzică. Potrivit declarațiilor sale, acesta a avut probleme de sănătate din cauza programului încărcat.

Monica Anghel
Monica Anghel, despre cel mai greu moment din viața ei: „Era să mor din cauza unei operații greșite”

Monica Anghel, celebra cântăreață în vârstă de 52 de ani, se bucură de o carieră de succes de zeci de ani, însă ea recunoaște că a trecut și prin momente delicate.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu