Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Cine e vedeta cu cele mai multe operații estetice. Un chirurg de la Hollywood a analizat look-ul celebrităților și a dat verdictul

*EXCLUSIVE* Kim and Khloe Kardashian visit a friend in Malibu

Dr. Charles S. Lee, un cunoscut chirurg estetician de la Hollywood, a analizat pentru Daily Mail imagini cu mai multe vedete și a dat verdictul: a stabilit care este celebritatea cu cele mai multe operații estetice.

VEZI SI: Un chirug plastician dezvăluie ce vedete de la Hollywood și-au făcut operații estetice

Dr. Lee susține sora lui Kim Kardashian, Khloe Kardashian este vedeta cu cele mai multe proceduri estetice realizate. “Arată fantastic”, este concluzia medicului estetician, după ce a analizat imagini cu transformarea acesteia. Specialistul e de părere aceasta și-a făcut ceva la frunte, un lifting la tâmple, unul la coada ochiului, și-a eliminat grăsimea de pe față, și-a modificat forma bărbiei, printr-o intervenție la mandibulă, a apelat la fillere, are buzele mărite și multiple rinoplastii. Evident, Khloe nu recunoaște nimic.

The PIX Morning Show, New York, America - 17 Feb 2009

Khloe Kardashian Feb 2009, PROFIMEDIA

VEZI SI: VEDETE CU CORPURI “NORMALE”. CELEBRITĂȚILE CARE REFUZĂ SĂ SLĂBEASCĂ SĂ SE ÎNCADREZE ÎN TIPARELE DE FRUMUSEȚE IMPUSE DE HOLLYWOOD

Tabloidele susțin sora mai mica a lui Kim Kardashian este îngrijorată din cauza faptului în ultima vreme a abuzat de “fillere” și “obrajii ei încep para umflați și pufoși”.

Galerie foto

VEZI ȘI: A FOST CATALOGATĂ DREPT “GRĂSUȚA DIN SHOWBIZ”, DAR EA NU ARE NICIO INHIBIȚIE. BEBE REXHA ÎȘI ETALEAZĂ FORMELE ÎN COSTUM DE BAIE

“Este un subiect sensibil pentru Khloe, toată lumea știe este paranoică în legătură cu look-ul său, în comparație cu surorile sale. Dar devine din ce în ce mai evident face abuz de fillere și e destul de greu mai nege acum”, a spus o sursă apropiată vedetei.

Top citite
01 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
02 Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”
03 Elena, fiica Loredanei Groza
Reacția Loredanei Groza, după ce fiica sa a fost acuzată că și-a făcut operații estetice. Artista a răbufnit: „Să nu vă pară rău”
04 Lora/ Foto: Instagram
Lora, despre boala care i-a dat bătăi de cap: „Eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat”
05 Andreea Bănică
Andreea Bănică se laudă cu felul în care arată în costum de baie la 45 de ani: "Reclamă la un corp neatins de bisturiu"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
lidia buble
Motivul pentru care Lidia Buble nu vrea să-și facă operații estetice: „A fi natural este unic și de mare mândrie”

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Cântăreața s-a remarcat atât prin vocea sa, cât și prin frumusețea cu care a fost înzestrată de la Mama Natura. Cu toate acestea, nu de puține ori fanii i-au sugerat să apeleze la medicii esteticieni pentru a-și retușa defectele. Recent, Lidia a dezvălui motivul pentru care nu vrea să audă de operațiile estetice. 

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu, noi intervenții estetice, la două luni după ce a născut: „Sunt lucruri care trebuie făcute”

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie 2022, iar acum este pregătită să-i facă o vizită medicului estetician. Artista a vorbit recent despre procedurile de înfrumusețare pe care urmează să le facă. 

delia
Ce intervenții estetice are Delia. Ar vrea să modifice ceva la nivelul feței, dar îi e teamă: "Mi-ar plăcea, dar nu am curaj"

Deschisă cu fanii ei, Delia abordează o mulțime de subiecte mai mult sau mai puțin controversate. Deseori face stories pe Instagram sau postează pe TikTok filmulețe mai lungi pentru a le răspunde admiratorilor la diverse curiozități, iar serile trecute a abordat subiectul intervențiilor estetice.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale

FILM NOW A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic
A fascinat cu rolul din “Iisus din Nazaret”. Cum arată acum actorul Robert Powell și cum l-a marcat filmul biblic

Desi multi au incercat sa-l egaleze, de departe cel mai cunoscut dintre actori ramane Robert Powell din mini-seria "Jesus of Nazareth" a lui Franco Zefirelli.

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
DIGI SPORT FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
FOTO Ce face un milionar român la Dubai, ”când nu are chef să ia mașina”
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală