Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan IRAIDA - NTM

Cel mai bine plătită utilizatoare de TikTok. Cum face Addison Rae 5 milioane de dolari pe an

vedeta tiktok

În vârstă de 19 ani, Addison Rae este, de fapt, a doua cea mai urmărită vedetă de pe platformă. Cu toate acestea, veniturile ei le-au depășit pe cele ale lui Charli D’Amelio - care are 76,9 milioane de urmăritori fani, dar câștiguri de doar 4 milioane de dolari.

@addisonre

@amiyatrae

♬ Original Sound ... OnlyATB - onlyatb

Charlie are 16 ani și își depășește sora mai mare, Dixie D’Amelio, în vârstă de 19 ani, care a făcut 2,9 milioane de dolari.

Pentru a întocmi topul celor mai bine plătite vedete de pe TikTok, Forbes a estimat câștigurile lor începând cu 30 iunie 2019. Publicația a spus că „a vorbit cu influencerii, agenții, managerii, marketerii și investitorii” pentru a face estimările.

Forbes a menționat că lista se concentrează doar pe vedetele TikTok „native” și exclude celebritățile de la Hollywood și vedetele YouTube, care sunt de asemenea populare în aplicație.

Foto: Profimedia

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 Cat Janice a murit
Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel
02 cover
PROFM X Buzz House: Drăcea, unul dintre cei 10 influenceri supuși la probe
03 Kris Kross Amsterdam, SERA, Conor Maynard - Stay (Never Leave) (1)
Kris Kross Amsterdam vine cu Stay (Never Leave), piesa lansată alături de Sera și C
04 theo rose si madalina ghenea (1)
Theo Rose a făcut deliciul internauților cu un clip în care apare lângă un panou cu Mădălina Ghenea: "Deprimant să dai cu ochii de ea"
05 antonia
Antonia, dans în costum de baie la malul mării. Și-a expus bronzul ciocolatiu și abdomenul cu pătrățele
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
WSJ Innovator Awards, Arrivals, New York, USA - 02 Nov 2022
Hailey Bieber, după ce a folosit filtrul viral pe TikTok, care îmbătrânește: „Arăt exact ca bunica!” Imaginea i-a cucerit pe fani

Hailey Bieber se numără printre vedetele care au acceptat provocarea de a încerca trendul de pe TikTok, acel filtru de îmbătrânire, la scurt timp după ce Kylie Jenner și-a uimit fanii cu rezultatele ei.

DSC05537
PROFM NON-STOP a fost apreciat de peste un milion de ori

1.200.000. Atât de multe aprecieri a strâns LIVE-ul dedicat împlinirii a 30 de ani de PROFM

profm nonstop
PROFM NON-STOP se apropie!

Cei mai tari oameni de online și artiști din România intră în competiția momentului

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”
O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

O tânără a cheltuit 10.000 de lire sterline ca să arate precum o pisică: „Nu m-am simțit niciodată mai bine în propria mea piele”

FILM NOW Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism la aproape 30 de ani: „Mi-a schimbat viața!”
Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism la aproape 30 de ani: „Mi-a schimbat viața!”

Tallulah, fiica lui Bruce Willis, a fost diagnosticată cu autism la aproape 30 de ani: „Mi-a schimbat viața!”

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”
Reacție furibundă după ce Kate Middleton și prințul William ar fi fost văzuți în apropiere de Windsor: „Arată că e panică la Palat!”