Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

Cea mai emoționantă imagine cu Smiley și Gina Pistol, care s-a viralizat în timp record. Fanii au au fost impresionați până la lacrimi

smiley si gina
Smiley și Gina Pistol / Foto: Instagram

Unul dintre cele mai iubite cupluri din România, Smiley și Gina Pistol, și-a emoționat fanii cu cea mai recentă postare de pe rețelele de socializare.

Smiley de abia așteaptă să își cunoască fetiță, însă până atunci încearcă să se apropie de ea încă de când e în burtica mămicii. Artistul s-a lăsat fotografiat în vreme ce îi trimitea bebelușei un pupic, iar imaginea s-a viralizat în timp record.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

În numai jumătate de oră, postarea de pe Facebook și Instagram a primir peste 30.000 de like-uri și sute de comentarii.“Dimineața cu fetele mele... @ginapistol”, a scris Smiley.

Citește și: Antonia, transformare radicală: a renunțat la plete, iar fanii spun că e copia lui Tokyo din Casa de Papel

Gina Pistol încearcă să nu bage în seama răutățile fanilor, dar uneori e imposibil

Deși este o viitoare mămică superbă, care urmează să nască în curând, Gina Pistol primește mesaje jignitoare de la unii followeri. Aceasta a postat un asemenea mesaj în care cineva îi vorbea urât și îi spunea că era mai frumoasă înainte să rămână însărcinată.

Galerie foto

Citește și: Schimbare radicală de look pentru Andreea Ibacka. Transformarea soției lui Cabral a stârnit reacții controversate

“Las numele că poate li se face jenă. Oamenii spun lucruri stranite. Mă’, dar sunt oameni cu părul alb, oameni care au copii, nepoți, toți avem simpatii și antipatii, dar mie mi-ar fi jenă să las cuiva un mesaj urât. Ceea ce spui despre mine nu mă definește pe mine, însă te definește pe tine. Dar tre’ să ai și minte să înțelegi, Doamne ferește! Pentru mine femeile astea trecute prin viață și rele sunt exact genul ăla care stau și se uită pe vizor să vadă cine a mai venit pe la vecinul, stau în fața blocului, stau lângă șanț și comentează, cu mâinile în șold și cu buze subțiri, alea sunt cele mai periculoase”, a spus Gina Pistol într-un story pe Instagram, imitându-le.

Top citite
01 Gina Pistol
Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”
02 ana baniciu (2)
Ce nume vrea Ana Baniciu să-i pună bebelușului ei: „Mie îmi place foarte mult”. Artista este însărcinată în cinci luni
03 ana baniciu si sotul ei
Ana Baniciu este însărcinată. Artista, primele imagini cu burtica și primele declarații: „Suntem fericiți și nerăbdători”
04 Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine/ Foto: Instagram
Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță cu Josephine. Unde s-au cazat și cât costă un sejur la complexul de lux: „Este fix pe plajă”
05 Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show
Rihanna, adevărul despre momentul când și-a anunțat a doua sarcină la Super Bowl: „A fost un accident”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Smiley
Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”

Smiley a devenit victima unei escrocherii în mediul online. Artistul în vârstă de 40 de ani și-a avertizat fanii că au fost ceruți bani în numele său și a explicat totul într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Gina Pistol
Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

Gina Pistol este foarte fericită cu viața pe care o are în prezent. Fosta prezentatoare TV a luat o pauză de la cariera sa în televiziune și s-a axat pe viața de familie, după ce s-a căsătorit cu Smiley și a devenit mama unei fetițe. Cu toate acestea, Gina a dezvăluit că a plecat cu foarte multe răni nevindecate din copilărie, care au condus mai târziu la o ruptură emoțională între ea și părinții ei. 

smiley
Smiley, despre momentul când a fost oprit de polițiști. Artistul a rămas fără permisul de conducere: „Nu eram într-o localitate”

Smiley a fost prins de polițiști în drum spre Tulcea, conducând cu o viteză mult peste limita legată. Artistul a rămas atunci fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, iar recent, acesta a povestit ce i-a spus agenții de la Poliția Rutieră atunci când l-au oprit. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...