Bucuresti | 102,8FM KAZKA - CRY

Ce spune Sam Asghari despre căsătoria cu Britney Spears: „E ca un basm. Ne-am imaginat acest lucru”

Britney Spears și Sam Asghari nunta
Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit de curând. / Foto: Profimedia

Sam Asghari vorbește despre căsătoria sa cu superstarul pop Britney Spears, după nunta lor de la începutul acestei luni.

Actorul iraniano-american a declarat într-un interviu acordat corespondentului "Good Morning America" Will Reeve, că viața alături de Spears este un "basm". 

„Trebuie să port acest lucru acum”, a glumit Asghari, arătând spre inelul său. „Este greu, omule. A fost pur și simplu suprarealist”, a adăugat el. „Ne-am imaginat acest lucru ca fiind un basm și așa a fost”.

Cei doi s-au căsătorit pe 9 iunie, în cadrul unei ceremonii intime, la casa lui Spears din Thousand Oaks, California. Deși cuplul a avut parte de o zi de vis, nunta s-ar fi putut încheia cu un incident, după ce fostul soț al lui Britney, Jason Alexander, a încercat să intre în dormitorul lui Britney în timp ce aceasta se afla în el.

Citește și: Noi dezvăluiri despre incidentul petrecut la nunta lui Britney Spears. Fostul ei soț a încercat să intre în dormitorul vedetei

Un fost agent de pază al lui Britney a declarat că Jason a încercat să deschidă ușa dormitorului ei, însă aceasta era încuiată, relatează TMZ. Britney se afla în cameră în acel moment. 

Paznicul, care a fost concediat ca urmare a accidentului, a susținut că Alexander a spus în mod repetat că trebuie să vorbească cu Britney și că o căuta, deși nu se afla pe lista de invitați.

Fostul paznic al lui Britney a susținut că Jason s-a îndreptat direct spre dormitorul vedetei pop după ce s-a strecurat pe proprietatea ei și a intrat în casa principală.

În ciuda intruziunii sale, nunta a decurs fără probleme. A doua zi, pe 10 iunie, tinerii căsătoriți au primit un ordin de restricție temporară împotriva lui Alexander, obligându-l să stea la cel puțin 100 de metri distanță de ei sau de casa lor. Pe 13 iunie, un judecător i-a acordat lui Britney un ordin de restricție de trei ani împotriva lui Jason.

Citește și: Britney Spears, primele imagini în rochie de mireasă. Artista a ales o creație simplă și a arătat spectaculos în ziua cea mare

Asghari și Spears s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce se aflau pe platoul de filmare al videoclipului ei "Slumber Party" în 2016. După cinci ani de relație, Asghari a pus întrebarea cea mare în septembrie 2021.

Spears a fost căsătorită anterior, între 2004 și 2007, cu Kevin Federline, alături de care are doi fii, în vârstă de 15 și 16 ani.

Galerie foto

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
03 Jon Bon Jovi/ Profimedia
Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”
04 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
05 Bianca Censori și Kanye West
Noi detalii despre escapada lui Kanye West din Italia. A închiriat vila lui Sting din Toscana și a organizat „petreceri sălbatice” 
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre mariajul scurt pe care l-a avut cu Sam Asghari.

EXCLUSIVE: Justin Bieber and Hailey Bieber Head to Dinner in New York City.
Justin și Hailey Bieber, adevărul despre problemele din căsnicie. Un apropiat al celor doi a rupt tăcerea

În ultima perioadă, căsnicia lui Justin Bieber cu Hailey a fost pusă sub semnul întrebării. Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare au susținut că relația celebrului artist, în vârstă de 30 de ani, cu modelul în vârstă de 27 de ani este pe punctul de a se termina, zvonindu-se că fostul iubit al Selenei Gomez s-a folosit de Hailey pentru a primit viza pentru State. 

Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”

Rihanna și-a cucerit din nou fanii cu un pictorial incendiar pentru noua sa colecție de lenjerie intimă Fenty „Savage Signature Script”, demonstrând că frumusețea și sex-appealul ei sunt de necontestat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu