Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA TOP BOY - CLOSER (NEW PW)

Ce relație are Andra cu părinții lui Cătălin Măruță. Artista a dezvăluit cum s-au implicat aceștia în căsnicia lor

andra si catalin maruta
Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 14 ani. / Foto: Facebook

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de 17 ani și sunt căsătoriți de 15 ani. Nu de puține ori, cei doi au declarat că au o relație bazată pe respect și iubire, astfel că au reușit să treacă împreună peste toate provocările. Cu toate acestea, mulți au fost curioși să afle cum se înțelege artista cu părinții prezentatorului TV. 

Într-un interviu pentru revista VIVA!, cântăreața a dezvăluit că are o relație foarte bună cu socrii ei. Andra a povestit că-i iubește la fel ca pe părinții ei, încă de când i-a cunoscut prima dată, și și-ar dori să se vadă mai des, pentru ca Eva și David să fie apropiați de bunici. 

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, împreună la bine și la greu. Prezentatorul se operează: "Trecem prin toate ținându-ne de mână"

„Îi iubesc pe părinții lui Cătălin, îi consider și părinții mei de când ne-am căsătorit. Îi respect și mi-aș dori să ne putem vedea mai des, mai ales pentru că vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor”, a spus artista pentru VIVA!. În legătură cu implicarea acestora în relația lor, Andra a spus: „Părinții noștri ne-au respectat alegerea și s-au bucurat pentru noi când i-am anunțat că ne-am îndrăgostit sau că ne vom căsători. Nu au venit cu sfaturi, ci mai degrabă s-au oferit să ajute. Mai ales când copiii erau mici, orice ajutor era binevenit! Nu avem genul acela de relație în care soacra să își certe nora sau ginerele, suntem o familie cu alte valori. Ne iubim și ne ajutăm unii pe alții.”

Care e cel mai prețios sfat pe care l-a primit Andra de la părinții ei

„Mama nu mi-a dat neapărat sfaturi, dar toate conversațiile cu ea au o lecție importantă pentru mine. Observ că tratează cu blândețe multe situații, că a ținut ca eu și frații mei să luăm școala în serios. Părinții mei ne-au educat cu un simț dezvoltat al dreptății: nu așteptăm mila cuiva sau norocul să ne lovească, ci muncim și încercăm să fim cât mai corecți cu cei din jur. Așadar, dacă ar fi să formulez eu sfaturi, aș zice: Fii blândă cu cei pe care îi iubești, chiar dacă greșesc! Nu uita că nimeni nu e perfect. Numai cu muncă și efort vei culege roade. Nu aștepta să câștigi la loto, transformă-ți visul în realitate. Nu îi lăsa pe alții să îți spună ce poți și cine ești, mai bine le arăți tu asta!”, spune Andra

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, poze romantice de peste 100.000 de like-uri. Fiul lor de 11 ani a fost în spatele camerei foto

Cât despre relația cu mama ei, artista a povestit: „Eu și mama avem o relație foarte bună, nu îmi aduc aminte să fi avut sentimentul vreodată că am dezamăgit-o. Asta și pentru că ea mi-a arătat mereu o iubire necondiționată. Orice aș fi ales, orice aș fi făcut, am simțit că mama m-ar înțelege și m-ar susține.”

Galerie foto

Top citite
01 antonia alex velea familie
Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea calcă pe urmele părinților lor celebri: „Dominic și Akim sunt amândoi pasionați de muzică”
02 Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia
Se specula că divorțează, dar Bianca Censori și Kanye West sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum au fost surprinși în Tokyo
03 andreea balan si iubitul
Ce sacrificiu a făcut Victor Cornea pentru Andreea Bălan: „I-am dat un pic din experiența mea”
04 dorian popa
Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif
05 Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram
Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andra e hotărâtă să slăbească
Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Despre kilogramele în plus ale Andrei s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum artista în vârstă de 38 de ani a dezvăluit care este motivul pentru care a apelat la nutriționist.

Kanye West/ Profimedia
Kanye West și Bianca Censori nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni. Rapperul se află în prezent în Tokyo

Kanye West și soția sa, Bianca Censori, nu au mai fost văzuți împreună de aproape două săptămâni, lucru care a stârnit speculații cu privire la relația lor. Deși nu este prima dată când rapperul se afișează fără partenera sa, nu a trecut niciodată o perioadă atât de îndelungată fără ca cei doi să fie împreună. 

Amna / Foto: Facebook
Motivul pentru care Amna este încă singură după divorțul de Cristi Mușat: „Se trăiește mult în compromis”

Amna a anunțat în 2019 că s-a despărțit de Cristi Mușat, tatăl băiețelului ei de 10 ani. De atunci, artista în vârstă de 40 de ani a rămas discretă cu privire la viața sa personală, însă, recent, a vorbit în cadrul unui interviu despre experiența în relații și așteptările pe care le are de la un nou partener.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”
Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

Primul soț al lui Jennifer Lopez dă vina pe Diddy pentru divorțul de divă: “Atunci au început decepțiile, minciunile, separarea”

FILM NOW Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film:
Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

Cum a reacționat mama lui Jason Segal când l-a văzut gol-pușcă într-un film: "Era roșie ca o sfeclă. A dat un e-mail întregii familii"

DIGI WORLD Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”
Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

DIGI ANIMAL WORLD Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”
Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”

DIGI LIFE Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
Un local mexican deschis anul trecut, votat cel mai bun bar de cocktailuri din lume: Nimeni nu s-a gândit că am putea reuşi aşa ceva
DIGI SPORT S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
DIGI FM Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan:
Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf, mesaj tăios pentru Anamaria Prodan: "Nu sunt fiul ei. Nu este normal să mă folosească"
UTV Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit
Naomi Hedman, fosta logodnica a lui Florin Ristei, s-a intors in Romania si are un nou iubit