Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM ZERB - MWAKI

Ce reacție a avut fostul iubit al Irinei Rimes când a auzit piesa „Nu știi tu să fii bărbat”: „M-am supărat foarte tare”

irina rimes
Irina Rimes, una dintre cele mai în vogă artiste. / Foto: Instagram

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes și-a câștigat reputația prin timbrul său vocal puternic și prin piesele sensibile pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale. Multe dintre compozițiile sale au fost inspirate din experiențele personale, iar „Nu știi tu să fii bărbat” nu face excepție. Talentata cântăreață a susținut că această piesă profundă a luat naștere dintr-o dezamăgire în dragoste și a dezvăluit și care a fost reacția fostului ei iubit atunci când a auzit-o.

Artista a dezvăluit că a scris această melodie în doar 10 minute, în timp ce se afla în mașină alături de fostul ei partener. În ciuda rapidității cu care a fost creată, piesa poartă în ea o încărcătură emoțională puternică. „Nu știi tu să fii bărbat” a fost lansată ca un gest de „răzbunare” față de fostul ei partener, iar versurile reflectă durerea și frustrarea pe care artista le-a simțit în timpul relației.

Citește și: Irina Rimes, surpriză de zile mari pentru o fană care-i cânta piesele pe o stradă din Chișinău. Ce a făcut vedeta când a văzut-o

„Am avut un băiat pe care l-am iubit foarte tare și mi-a spus sau a făcut un gest urât. M-am supărat foarte tare și am scris piesa asta ca un fel de răzbunare. El mi-a zis că sunt prea bună și că certurile cu mine nu au nicio consecință. Pe urmă am scos piesa asta și el mi-a zis că e cea mai mare palmă peste față. A fost un incident, un caz particular. M-am supărat eu în momentul ăla, dar cred că toți avem momente în care suntem și deștepți, și proști”, a povestit Irina la matinalul Digi FM.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce meserie ar fi avut Irina Rimes dacă nu ar fi fost cântăreața. Artista a dezvăluit ce carieră și-ar fi dorit părinții ei pentru ea

Cea mai cunoscută relație pe care a avut Irina Rimes a fost cea cu artistul Killa Fonic. Cei doi au format un cuplu în 2017 și au lansat o mulțime de melodii împreună. Deși s-au iubit profund, relația lor s-a încheiat. La un concert susținut recent într-un club din București, artistul a observat că cineva ține în mână un balon roșu, simbolul prin care foștii parteneri își aminteau unul de altul după despărțire, și a răbufnit.

„N-am niciun balon, Irina este măritată(…). Am zis asta la două concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricât de beți am fi, că înțelegeți, da? Relația aia s-a terminat în 2017, a fost atunci, acum suntem în alt an”, a spus Killa Fonic, în cadrul concertului.

Galerie foto

Top citite
01 Feli Donose
Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”
02 Inna/ Foto: Instagram
Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”
03 alexandra stan
Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”
04 Loredana Groza/ Foto: Instagram
Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”
05 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”

Lora a renunțat la blondul care a consacrat-o și a ales să-și schimbe total look. Artista a pășit cu încredere în salonul de frumusețe, lăsându-se pe mâinile hairstylistului, care i-a colorat părul într-un roșcat spectaculos. 

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram
Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Cristina Ștefania a făcut furori cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de Instagram. Artista, care a lansat de curând piesa „Ma bebe”, împreună cu Faydee, a purtat un top format exclusiv din lanțuri subțiri, care i-a pus bustul în evidență. 

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

Andreea Bălan se bucură din plin de viață de când l-a cunoscut pe Victor Cornea. Nu trece o zi fără ca artista să posteze fotografii și videoclipuri cu tenismenul, mai ales de când acesta s-a mutat la ea acasă. Recent, cântăreața le-a dezvăluit fanilor că trăiește „o poveste ca-n filme”, în timp ce sportivul uda gazonul la bustul gol. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți:
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume, misiune imposibilă să-și găsească un iubit sau blugii potriviți: "Mi-am urât înălțimea"

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...