Bucuresti | 102,8FM CYRIL - STUMBLININ

Ce își dorește să facă Loreen după ce a câștigat Eurovision 2023: „Trebuie să ies din Suedia”

Loreen Eurovision 2023
Loreen a câștigat Eurovision 2023. E al doilea artist din istorie care are două trofee în palmares. / Foto: Profimedia

Loreen a bifat o victorie istorică anul acesta la Eurovision. Artista, care a reprezentat Suedia și a adus acasă pentru a doua oară premiul cel mare al competiției muzicale, a dezvăluit acum care este cea mai mare dorință a ei. 

Campioana în vârstă de 39 de ani a mărturisit că și-ar dori să se mute la Liverpool, orașul în care a avut loc Eurovisionul de anul acesta. Loreen, prima femeie care a câștigat de două ori premiul cel mare, a spus că s-a îndrăgostit iremediabil de Merseyside, comitatul ce cuprinde zona metropolitană a orașului Liverpool. Aceasta a lăudat „creativitatea” localnicilor și peisajele inedite. 

Citește și: Suedia a câștigat Eurovision 2023! Loreen e prima femeie care și-a adjudecat trofeul de două ori

„Trebuie să ies naiba din Suedia”, a declarat Loreen pentru The Sun. Artista a continuat să susțină că s-a gândit de multe ori să se mute în Marea Britanie, iar victoria care a avut loc weekendul trecut în această țară a făcut-o să ia în serios această idee. 

Loreen a fost la un pas să aibă un accident vestimentar în timpul spectacolului de la Eurovision 

De asemenea, Loreen a dezvăluit în cadrul interviului că a fost la un pas să aibă un accident vestimentar în timpul prestației sale din marea finală Eurovision. Artista a mărturisit că, la câteva minute după ce a coborât de pe scenă, pantalonii săi mulați s-au rupt. Ea a dat vina pe antrenamentele intense pe care le-a făcut în ultima perioadă. 

Citește și: Ce a transmis Mihai Trăistariu după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023: “Această melodie nu avea ce să caute acolo”

„Cred că am făcut prea multe exerciții pentru fesieri. Eram plină de adrenalină atunci când am coborât de pe scenă și am rămas surprinsă când am văzut pantalonii”, a declarat Loreen. 

Din fericire, stilistul care a însoțit-o pe Loreen avea pregătită o altă pereche de pantaloni, pe care artista a purtat-o atunci când a urcat pe scenă pentru a-și primi premiul cel mare. 

Galerie foto

Top citite
01 theodor andrei si mama lui
Mama lui Theodor Andrei, dezamăgită de criticile primite de fiul ei după Eurovision: "Cum ar fi putut schimba ceva un băiat de 19 ani?"
02 Theodor Andrei
Theodor Andrei, primele declarații după Eurovision 2023. Ce spune despre prezența scenică, hainele purtate și zero puncte în semifinală
03 Theodor Andrei
Theodor Andrei, primul mesaj după eșecul de la Eurovision 2023: "Am făcut tot ce am putut". Nu a primit niciun punct în semifinale
04 Theodor Andrei
România, cea mai slabă participare la Eurovision din istorie. Theodor Andrei nu a luat niciun punct în semifinală
05 Loreen Eurovision 2023
Suedia a câștigat Eurovision 2023! Loreen e prima femeie care și-a adjudecat trofeul de două ori
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Mihai Trăistariu și Theodor Andrei
Ce a transmis Mihai Trăistariu după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023: "Această melodie nu avea ce să caute acolo"

Mihai Trăistariu, artistul care a obținut una dintre cele mai bune clasări pentru România din toate participările la Eurovision, locul patru cu piesa "Tornero", în 2006, nu s-a arătat deloc surprins de faptul că Theodor Andrei nu a reușit să intre în finala Eurovision 2023.

Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool
Theodor Andrei nu s-a calificat în finala Eurovision. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta la Liverpool

Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia şi Slovenia sunt cele zece ţări care s-au calificat în finala Eurovision 2023 de sâmbătă, la Liverpool. Reprezentantul României Theodor Andrei a cântat melodia „D.G.T. (Off and on)”.

Theodor Andrei
Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, intră azi în a doua semifinală. Luptă pentru un loc în finala din 13 mai

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, intră joi, 11 mai, în cea de-a doua semifinală a concursului muzical de la Liverpool. Piesa "D.G.T. (Off and on)" se luptă, alături de alte 15 melodii, pentru unul dintre cele zece locuri în finala din 13 mai.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală