Bucuresti | 102,8FM MODJO - 2000 - LADY (HEAR ME TONIGHT) (PRO FM EDIT 2)

Ce decizie a luat Justin Timberlake după dezvăluirile explozive făcute de Britney Spears. Gestul artistului i-a surprins pe mulți fani

Omega European Masters - Previews
Justin Timberlake. Getty Images

Justin Timberlake a luat o decizie suprinzătoare după dezvăluirile inedite făcute de Britney Spears, care a povestit, în cadrul cărții de memorii „The Woman in Me”, că a rămas însărcinată cu copilul artistului, dar el i-a cerut să renunțe la sarcină.

Potrivit Page Six, artistul și-a dezactivat secțiunea de comentarii de pe Instagram, asta pentru că primea mesaje acide din partea fanilor, după cum a dezvăluit o sursă apropiată acestuia.

Citește și: Britney Spears mărturisește că l-a înșelat pe Justin Timberlake cu dansatorul ei: „Mi-am petrecut o noapte cu el”

Justin Timberlake 'Focusing on His Own Family' Amid Britney Spears' Book and Abortion Claim **FILE PHOTOS**

Britney Spears și Justin Timberlake / Foto: Profimedia

Deși a fost contactat și i s-a cerut un punct de vedere privind declarațiile făcute de artistă, Justin Timberlake nu și-a dorit să comenteze în niciun fel. Totuși, o sursă apropiată acestuia a dezvăluit pentru Daily Mail că nu este deloc fericit despre acuzațiile care i se aduc, însă nu a încercat să i-a legătura nici cu Britney.

Citește și: Britney Spears, motivul pentru care postează fotografii nud în mediul online: „Oamenii nu înțeleg”

Britney Spears a făcut avort în timpul relației cu Justin Timberlake, după ce el i-a cerut asta

Într-un fragment din autobiografia ei, Spears scrie că a rămas însărcinată cu copilul lui Justin Timberlake. Ea a făcut avort la îndemnul lui, potrivit unui scurt citat publicat de People. 

"A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie", a scris ea despre sarcină. "L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am aşteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că acest lucru ar fi fost mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranţă nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiţi să avem un copil în viaţa noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost doar la latitudinea mea, nu aş fi făcut-o niciodată", a scris ea despre avort. "Şi totuşi, Justin era atât de sigur că nu voia să fie tată".

"Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viaţa mea", a completat ea.

În cartea ei de memorii, "The Woman in Me", cea supranumită prințesa muzicii pop a dezvăluit și cum a anunțat-o Justin că nu mai vrea să aibă o relație cu ea. Mișcarea lui nu a fost deloc elegantă, Timberlake alegând să o anunțe că rupe legătura printr-un SMS.

Citește și: Britney Spears dezvăluie că Justin Timberlake a înșelat-o cu „o altă vedetă”, în perioada în care au avut o relație

"A dat cu piciorul la cel mai bun lucru pe care l-a avut", a spus ea. În a doua zi de filmare pentru clipul "Overprotected: The Darkchild Remix", Britney a primit un SMS care a dărâmat-o. Regizorul videoclipului, Chris Applebaum, a povestit pentru Page Six că Britney a dispărut de pe platou aproximativ jumătate de oră și, când a mers la rulota ei, a găsit-o plânsă, cu machiajul întins, stând pe jos. "Nu pot să cred. Uită-te! Asta s-a întâmplat", i-a spus ea lui Chris, arătându-i apoi mesajul care o adusese în acea stare. "S-a terminat!!!" - a fost SMS-ul prin intermediul căruia Timberlake a anunțat-o pe Brit că relația s-a încheiat. Acesta aflase că iubita îl înșelase cu dansatorul Wade Robson. În cartea ei, Spears mărturisește și că Timberlake ar fi înșelat-o primul, în două rânduri.

Galerie foto

Top citite
01 Britney Spears și Sam Asghari/ Profimedia
Britney Spears, noi detalii după divorțul de Sam Asghari: „Nu voi mai fi niciodată cu un alt bărbat”
02 Jessica Biel și Justin Timberlake
De ce arestarea lui Justin Timberlake ar putea fi ultima picătură pentru Jessica Biel. Peste câte a trecut actrița în acest mariaj
03 jessica biel
Jessica Biel, dezamăgită de acțiunile soțului ei, Justin Timberlake: Și-ar dori ca el să nu mai bea, să ia măsuri
04 Justin Timberlake
Dezvăluiri despre Justin Timberlake, arestat după ce s-a urcat băut la volan. Ce i-a spus polițistului care l-a tras pe dreapta
05 Justin Timberlake
Justin Timberlake a fost arestat, după ce a fost prins băut la volan
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Britney Spears/  Profimedia
Ce venituri a avut Britney Spears în 2023. O sursă a rupt tăcerea: „Nu are probleme cu banii!”

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a câștigat anul trecut nu mai puțin de 40 de milioane de dolari. Informația a ieșit la iveală la scurt timp de când s-a vehiculat că aceasta ar fi în pericol de a ajunge în impas din cauza banilor.

Britney Spears/  Profimedia
Fanii, îngrijorați. Britney Spears, implicată într-un incident ce aduce aminte de momentul 2007. Paramedicii, chemați la hotel

Imagini tulburătoare cu Britney Spears, ce au adus aminte de incidentul în care artista a fost implicată în 2008, au stârnit îngrijorare în rândul fanilor acesteia. Paramedicii au fost chemați la hotelul unde se afla vedeta.

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc
Britney Spears, noi dezvăluiri despre relația cu Sam Asghari, de care a divorțat după 14 luni: „Nu a fost totul numai lapte și miere!”

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre mariajul scurt pe care l-a avut cu Sam Asghari.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere